o 901 θελει 5 βολτ για να δουλεψει σωστα.
Αντίθετα οι 510 μου βγαίνουν όλο και πιό μακρόζωοι και σταθεροί.
Ε, αφου ΦΩΝΑΖΕΙ η κοπέλα απο ενθουσιασμό !
ελπίζω να συνεχίσει να φωνάζει απο τον ενθουσιασμό και μετά τη δοκιμή
abet σε ευχαριστω που με καταλαβαινεις!!! περα απο τα αστεια παιδια να ζητησω κ παλι συγγνωμη ναι? ισως να εχω συνηθησει στα κεφαλαια.. λογω ηλικιας....
θα φωναζει και απο τον ενθουσιασμο της.αυτο ειναι σιγουρο.οταν μαθει και τα κολπα του ego και την χρηση των υγρων τοτε ποιος την πιανει
ΤΖΕΝΤΑ? πω πω τι μου θυμισες......εκει δεν θα χρειαζεσαι ατμοποιητες θα εξατμιζεται το υγρο απο τη ζεστη μονο του
θα ατμιζει vg που ειναι πιο δροσερη
Tem??? με εβαλες σε σκεψεις!!! Τσαμπα φωναζα λες μετα την δοκιμη να μην μου αρεσει?? παντος την Πεμπτη το πρωι μου ειπαν οτι θα το εχω εδω δλδ στην Jeddah. Ευχομαι να μην εχω προβλημα.
Αληθεια? ποσο καιρο θελει για να στρωσει ο 510? δλδ θα ατμιζω κ θα εχω γευση καμενου?
καλύτερα να μην ατμίζεις πολύ vg με 510
Τωρα θα γελασεις!! κοιταξε πρεπει να ατμιζω γιατι το εχω παρακανει με το κτ!! ασε ασε!!! οσο για τα υγρα? τα πηρα απο nobacco κ οσο ασχετη κ αν με πεις ειλικρινα δεν ειδα αν ειναι? pg η vg? Τα vg δεν ειναι καλα? διαβασα οτι στεγνωνουν το στομα, αυτο εννοεις?να σου πω οτι εγω εδω κ λιγες μερες παιρνω omega3 κ επειδη ειναι φυτικη η καψουλα του νοιοθω τρομερο στεγνομα στον λαιμο.Αν ειναι κατι τετοιο δεν με πειραζει.πρεπει επιγοντος να σταματησω τα κτ!!!