Thank'sΔεν έχει σχέση όμως με το ατομάιζερ που χάλασε, έτσι;Αυτό με τον πολυεστέρα του black line που λες, ήμουν έτοιμος να ψάξω για άλλον γιατί δεν τσουλάει καλά το υγρό (ιδίως το RY3 της Janty) αλλά ήδη μου φαίνεται πολύς γι' αυτό το φιλτράκι.Δε νομίζω να στούμπωσες όλον τον πολυεστέρα από τη mini pipe! Εννοείς ένα τμήμα του, σωστά;
εμενα απο την στιγμη που δυο φορες χρειαστηκα σφουγκαριστρα για να μαζεψω αυτα που ειχε βγαλει στο τσαντακι μου(ολα μουσκεμα μεσα),το εφαγε η μαρμαγκα. ....και ειπαμε ελαφρυ τραβηγμα αλλα καποιες φορες ξεχναγα να πατησω το κουμπι και δεν το καταλαβαινα οτι δεν ρουφηξα τιποτα.τοσο αερας....μαλλον ειναι τσιγαρο για....σκεπτομενους τυπους.δηλ.οταν ρουφας να σκεφτεσαι να πατας κουμπι κτλ.εγω ομως οταν ατμιζω δεν σκεφτομαι τιποτα.ασε που ειναι τοσο ιδιο και απο τις δυο μεριες που τις περισσοτερες φορες που δεν εβλεπα,ρουφαγα την...μπαταρια
Όσο για το κουμπί, κατά την γνώμη μου κάνεις λάθος. Το μέλλον είναι με χειροκίνητες μπαταρίες, για να ζεσταίνεται το ΗΤ πριν αρχίσεις να ρουφάς. Το ότι έχεις συνηθίσει χωρίς, δεν σημαίνει πως είναι το καλύτερο έτσι, ούτε ότι δεν πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς. Το "όταν ρουφάς να σκέφτεσαι να πατάς το κουμπί" δεν πιστεύω πως απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη, είναι καθαρά θέμα συνήθειας, και γίνεται μηχανικά μετά από κάποιο διάστημα. Εάν παραμείνεις "κολλημένος" με τις απλές μπαταρίες, χωρίς κουμπί, θα μείνεις αρκετά πίσω σύντομα, καθώς το μέλλον δείχνει να είναι χειροκίνητες μπαταρίες, σύμφωνα και με τα περισσότερα mods.