Μήπως τελικά κόβουμε την εξάρτηση και δεν το έχουμε καταλάβει; Μήπως κάποιο άλλο συστατικό του τσιγάρου μας "σπρώχνει" να θέλουμε τη νικοτίνη τόσο πολύ και κόβοντας αυτό το συστατικό μετά η νικοτίνη δεν μας είναι τόσο απαραίτητη; Ξύπνησε ο λιακό μέσα μου και λέω τώρα, μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς :p
vasillis γνωρίζω τη φύση της δουλειάς σου και είναι φυσικό να προσαρμόζεσαι σε 12 ώρες μη καπνίσματος. Και γω το ίδιο θα έκανα. Αλλά άν δεν είχα stop απο ανάγκη κάπνιζα τον άμπακο , όπως και συ φαντάζομαι
Ούτε 3-5 ώρες δεν αντέχετε? 23 χρόνια κάπνιζα αλλά μπορούσα και 12 ώρες χωρίς τσιγάρο. Όταν αναγκαζόμουν εννοείται λόγω δουλειάς! Δεν εννοώ να κάθομαι στον καναπέ μου και να περνάει 5ωρο χωρίς τζούρα! Πάντως Abet, κάνε άλλη μια δοκιμή χωρίς νικοτίνη. Δεν αποκλείεται τελικά. Όλα στο μυαλό είναι.
Μπορεί πάντως απλά να ήσουν ελαφρά έθισμενος (σαν τον αδερφό μου). Κλείνει ο λαιμός του, σταματάει το τσιγάρο, ανεβάζει δέκατα, σταματάει το τσιγάρο, μπαίνει ο πλούτωνας στους ιχθείς, σταματάει το τσιγάρο, έχει τζακ ποτ στο τζόκερ, σταματάει το τσιγάρο... Υπό φυσιολογικές συνθήκες όμως καπνίζει 25-30 τσιγάρα την ημέρα.