Πραγματικότητα: Η σχέση του αλουμινίου με τη συγκεκριμένη ασθένεια βρίσκεται ακόμη υπό μελέτη. Όμως, οι περισσότεροι ερευνητές πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να θεωρηθεί η χρήση του αλουμινίου παράγοντας κινδύνου για την εμφάνιση της νόσου.
Πολύ ωραίο θεμα Abet Πρέπει λοιπόν να βρούμε τρόπο να μονώσουμε το σωλήνα του miniturbo...
Παιδιά, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά έχουμε "τρελαθεί" στην πληροφόρηση.Έτσι που πάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από το ... βρακί που φοράμε, μέχει την... κατεργασμένη.... οδοντογλυφίδα, θα θεωρούνται καρκινιγόνα Αμάν πια, ας χαλαρώσουμε λιγάκι Όλοι από κάτι θα πάμε, κάποτε σίγουρα Μην αγχωνόμαστε και από τώρα
Παρ όλα αυτά , γιατί να μη χρησιμοποιώ βαμμένο αλουμίνιο ?
atmistis , εχεις δίκιο και δεν είμαι αυτης της σχολής. Η φουκαριάρα η μάνα μου έχει την ασθένεια και ισως είμαι επηρεασμένος απο το πόσο σκληρές είναι μερικές αρρώστιεςΠαρ όλα αυτά , γιατί να μη χρησιμοποιώ βαμμένο αλουμίνιο ?
...σε αλουμινιο και χαλκοσωληνα εστρωσα ασταρι και μετα σπρει χρωματος,αποτυχια με το παραμικρο χτυπημα πετουσε κομματια.μετα το σπρει επανω στο ασταρι δοκιμασα λαδομπογια το αποτελεσμα ιδιο.