εχει αναφεθει ποτε σχεση προπυλενογλυκοληςκαι ζαχαρου,και αν οχι υπαρχει στο φορουμκανεναςαρμοδιος απο ιατρικη αποψη να μας πει αν θα μπορουσε να υπαρχει σχεση?το αναφερω γιατι προκειτε να συστησω το ητσε ατομο με προβλημα σακχαρου,αλλα και για ενημερωση σε ατομα απο εμας που αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα
Μολις επεστρεψα απο εναν παθολογο διαβητολογο μετα απο μετρηση σακχαρου . Σημερα εφαγα αρκετα γλυκα και το απογευμα διψαγα απιστευτα . Τελευταια αντιμετωπιζα ξηροστομια , θολουρα στα ματια και αλλα τετοια ωραια . Μετρηθηκα με το ειδικο μηχανημα και εδειξε 452 !! Πηρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παω Αμεσως στο ιατρειο οπως και εκανα . Και ναι , ειμαι επισημα διαβητικος .Αφου μου εξηγησε ορισμενα πραγματα για την σοβαροτητα της καταστασης , του ανεφερα οτι εδω και 2 μηνες εχω διακοψει το τσιγαρο και ατμιζω το ητ. Ηταν πληρως ενημερωμενος για το ητ και μου ειπε πως αυτο ειναι πολυ θετικο και πως το παρακολουθει !! Μου συνεστησε φυσικα οτι καποια στιγμη θα ηταν καλο να αποβαλω και αυτο απο την ζωη μου . Ειμαι 45 ετων , 1,90 και 105 κιλα . Δεν τρομοκρατηθηκα , αντιθετα το ειδα ως ευκαιρια να αλλαξω συνηθειες ετων . Καλο μου κουρα ι ο
Καμια φορα ξηροστομια και μια ψιλοθολουρα την εχω και εγω και ειμαι και γλυκαντζης