Οι προπληρωμένες κάρτες εχουν το "ελλάτωμα" πως η τράπεζα σου χρεώνει ενα "Χ" ποσόν καθε φορά που την φορτίζεις. Πολλές επίσης για να φορτιστούν θέλουν να πας ο ίδιος στην τράπεζα, να στηθείς στην ουρά και να περιμένεις για να κάνεις αυτη την δουλειά στο ταμείο.
Aφου έγραψα πριν , 1 ευρώ το γέμισμα και απο το σπίτι σου με ε-banking
Προσωπικα εχω βγαλει την prepaid card απο τραπεζα Κυπρου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει κι Online προσβαση για να βλεπεις το υπολοιπο και τις συναλλαγες που εχεις κανει. Σε καθε καταθεση που κανω δινω 1 ευρω προμηθεια ανεξαρτητως ποσου. Να καταθεσω κι μια ασχημη εμπειρια που εχω απο bestecig. 3/12/09 κανω την παραγγελια. 4/12/09 μου στελνουν track number. Προσπαθησα αρκετες φορες να κανω track αλλα μου βγαζε λαθος. Τους το ειπα και μου στειλανε αλλον trcak number, λεγοντας πως κανανε λαθος. Δεν πειραζει ειπα κι εγω, συμβαινουν αυτα. Κανοντας track αυτη την φορα μου γραφε οτι η παραγγελια εφυγε απο Κινα 4/12/09. Περναγανε οι μερες, περιμενα κι εγω να ρθει η παραγγελια, αλλα τπτ. Τους εστειλα μνμ, και μου απαντησανε οτι εχει πολυ φορτο αυτες τις μερες και να περιμενω. 21/12-09 τους ξαναστελνω mail λεγοντας οτι δεν εχει ερθει, και μου πανε οτι απο βδομαδα θα κανουνε re-ship.28/12/09 τους ξαναστελνω mail ρωτωντας αν ξαναστειλανε την παραγγελια (δεν μου χανε στειλει νεο track number) και μου απαντανε σε 2 μερες θα στειλουν την παραγγελια. Σημερα 3-1-2010 καινουργιο track number δεν εχω, πιθανον ακομα να μην την εχουν ακομα στειλει ξανα. Καλοι οι κινεζοι, αλλα...