ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
παιδια να ρωτησω κατι σαν αρχαριος που ειμαι εχω το hybrid εχω παρει υγρο tobacco μπορω στο ειδη ατμοποιητη να βαλω μιξει και αλλο υγρο?
παιδια σας εχω κουρασει με τις αποριες μου αλλα σαν αρχαριος εχω πολλες να ρωτησω λοιπον εχω το nobacco hybrid ατμιζω 5 ημερες αλλα οι ατμοποιητες και οι 2 που ειχε το σετ ειναι πολυ σφικτοι ακομα δηλαδη πρεπει να κανω 2πλη και δυνατη τζουρα για να βγαλει πολυ ντουμανι ειναι φυσιολογικο ? το υγρο που χρησιμοποιω ειναι halo freedom.ευχαριστω
να συμπληρώσω σ αυτά που είπε ο μέντορας Rasta καθαρισμό των πόλων κ του καρτό κ της μπαταρίας
να ξεκινησεις με ενα dual coil απο εδωhttp://e-smokeguru.gr/index.php/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/Alter-Ego-Dual-Coils.htmlεχει πολυ καλη απόδοση ατμου κ αυτονομιας και οσο αναφορα το χτυπημαρολο θα παιξει κ το υγρο που θα παρεις..εκτος του ατμοποιητη...και μπορείςνα πάρεις κ μια μπαταρια εξτρα...Το καταστημα ειναι σαλαμινα ειναι πολύαξιόπιστο και στα φέρνει κ ταχυστα στην πόρτα σου