το velvet cloud περιέχει 80% VG & 20% νερό.με το traditional που το ποσοστό του είναι διαφορετικό (55% PG, 35% VG & 10% νερό) με ενοχλεί περισσότερο!Θέλω να κάνω μια παραγγελία έτοιμο υγρό για άτμισμα μήπως και οι μίξεις που εκανα εγω είναι λάθος και αυτό προκαλεί τα συμπτώματα...Καμιά γνώμη ή πρόταση? να αναφέρω οτι είμαι ξετρελαμένος με το φουντούκι. Ενω τα τσιγαρίσια αρώματα δεν μου αρέσουν καθόλου...
ειδα βεβαια και το oksmokey που εχει γευση odholborn και μπαινω στον πειρασμο μιας και αυτα καπνιζα πριν...
το πρόβλημα το εχω μονο με το λαιμο μου και συγκεκριμενα με τις αμυγδαλές... είναι συνεχώς ερεθισμενες και οσον αφορα τα 2 τσιγάρα, ειναι και με τα 2 το ίδιο. Τα χρησιμοποιώ μια το ενα μια το αλλο. Θα επισκεφτω ατμομαγαζο να το ψαξω. (δεν μπορει να ειναι και τα 2 ελλατωματικα!)
Δεν πιστευω οτι ειναι ελλατωματικα. Σε φιλους καπνιστες που δινω και δοκιμαζουν ( ατμιζω στα 18mg ) οι περισσοτεροι , αν οχι ολοι , βηχουν . Γνωμη μου , να συνεχισεις με γλυκες η γευσεις φρουτων πρωτα με χαμηλη η μεση περιεκτικοτητα νικοτινης και μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα αναζητησεις καπνιστικες γευσεις . Τουλαχιστον αυτο μου εδειξε η προσωπικη μου εμπειρια.
Γεια σας και απο μενα,καλως σας βρηκαΕδω και 3 ωρες ειμαι και εγω ατμιστης,αν και οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι θετικες ο λαιμος μου εχει αρχισει να μην νιωθει και τοσο καλα.ειναι φυσιολογικο αυτο?εχω παρει το nobaco hybridευχαριστω