Πάνω από High (κάπου στα 20 mg) εγώ το βρίσκω επικίνδυνο
ακόμη παιδεύομαι να βρω τί μου θυμίζει η γεύση του 'eco'... πίτα - γύρο με τζατζίκι σίγουρα όχι...
αλλά ούτε και καλύπτομαι πολύ από το 'ριτς - μίντιουμ
έστω και σ' αυτή την ηλικία
σύντομα βλέπω το 'bl' να την αράζει
..........Χωρίς να είμαι εναντίον των φρουτογεύσεων, θα έλεγα ότι μ' αρέσει ....................... και εκείνη η αρωματική αίσθηση της πίπας... ........
Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους/ες! Δε θα το πιστέψετε αυτό που με βρήκε... ... χθες βράδυ, αποσύνδεσα το 'evo' μου, έβαλα τον άτμο σε μια χαρτοπετσέτα και το πρωί, πηγαίνοντας να το βιδώσω στη μάνιουαλ - μια χαρά φορτισμένη -, πήρε... φωτιά η Καλαμαριά!... τουτέστιν, με το που βιδώνω, αρχίζει και κοκκινίζει ο άτμο και απ' το κακό του άτμιζε και βρώμαγε... για μια στιγμή τά 'χασα, τελικά έβαλα το χέρι μου σε γάντι κουζίνας για να τον πιάσω και τον ξεβίδωσα... τον άφησα να κρυώσει καλά και με φόβο μπορώ να πω, τον βίδωσα στην 'atom'... εκεί όλα καλά... τον ξαναβιδώνω στη μάνιουαλ, ξανά 'αναζωπύρωση'... ξαναδοκιμάζω στη μικρή, πάλι όλα καλά... προ πέντε λεπτών τον δοκίμασα πάλι στη μάνιουαλ... δεν έγινε κάτι αυτή τη φορά, απλά η μπαταριούλα 'τετέλεσται'... πατάω το κουμπάκι αλλά καπούτ... τί έγινε φίλοι συνατμιστές;... κι ήμουν τόσο χαρούμενη χτες... μήπως φταίει που τη σκούπισα ελαφρώς με μαλακό χαρτί, όπως κάνει ο Σκοτ στο βίντεο;... συνέβη κι ένα ευχάριστο όμως... Αμπέτ θυμάσαι που έλεγα για το 'esmoke' μου;... έ πήρε μπρος τελικά, αλλά μόνο με την πλαστική θήκη και στάξιμο... στο σύνολό του είναι στα 88cm, όλο άσπρο - με το φιλτράκι - και με πιο εύκολη τζούρα απ' αυτή του 'evo'... το υγρό του είναι επίσης με φυτική γλυκερίνη, ωραίο ντουμάνι, αλλά μάλλον 'low' οπότε έσταξα πάνω του το 'ecopure - medium'... έχει και το πλεονέκτημα της επαναφορτιζόμενης ταμπακιέρας, κι ευτυχώς που πήρε μπρος τώρα... στεναχωρέθηκα ρε παιδιά... ...
με το που βιδώνω, αρχίζει και κοκκινίζει ο άτμο
Αμπέτ θυμάσαι που έλεγα για το 'esmoke' μου
Αλλά ενώ ο άτμο έδειχνε να καίγεται, τελικά η μπαταρία βγάζει πρόβλημα. Τί να πω;