Σας ευχαριστώ. Θα παραθέσω το λινκ, κι αν κάποιος κάνει τον κόπο να μου εξηγήσει αυτό το σημείο, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κυρίως με ενδιαφέρει αυτό το σημείο:'... Μόλις παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Κατόπιν πρέπει να τοποθετήσετε ανταλλακτικό φίλτρο ( cartridge ) στην συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ). Αφαιρέστε το στόμιο από την συσκευή ατμοποίησης τραβώντας το με προσοχή και τοποθετήστε ανταλλακτικό φίλτρο αφού πρώτα το αποσφραγίσετε. (Θα πρέπει να αφαιρέσετε το αλουμινένιο προστατευτικό κάλυμμα στο εσωτερικό του) Για ευκολία εισάγετε από την τρυπούλα στο πίσω μέρος του φίλτρου ένα συνδετήρα ή μια βελόνα και σπρώξτε το εσωτερικό μέρος του φίλτρου προς τα έξω. Κατόπιν αφαιρέστε το αλουμινένιο προστατευτικό κάλυμμα. Το φίλτρο σας είναι έτοιμο προς χρήση και μπορείτε να το τοποθετήσετε στον μηχανισμό ατμοποίησης....'Έβγαλα το αλουμινένιο κάλυμμα αλλά δε λέει πώς το τοποθετώ στον ατμοποιητή. Απλά έρχονται σε επαφή; Μιλάμε για καινούργιο φίλτρο, κι εγώ βγάζω ατμό μόνο στην πρώτη τζούρα. Χώνω τον ατμοποιητή μέσα; Τί κάνω βρε παιδιά; Διαβάστε σας παρακαλώ ή όποιος έχει αυτό το μοντέλο ας μου εξηγήσει. Εν τω μεταξύ, πάω να δω αυτά που μου είπατε. http://www.esmoke.gr/tsigaro/hlektroniko-tsigaro/instructions_DuraPack.htm