τουλάχιστον έχει σταματήσει εκείνο που άκουγα και διάβαζα από τις εταιρίες όταν ξεκινούσα πριν από 8 μήνες.ότι το κάθε φιλτράκι είναι ένα πακέτο τσιγάρα ας πούμε το λέγανε συνέχεια. Καμία σχέσηΉ ότι οι μπαταρίες βγάζουν μία ημέρα κ.λ.π.Νομίζω πως υπάρχει κάποια αλλαγή τελευταία και λίγη περισσότερη ειλικρίνεια προς τον πελάτη.
Ετσι ακριβώς. Και κάτι ακόμα. Το ΗΤ δεν μπορεί να είναι ποτέ και σε καμία περίπτωση ίδιο με το ΚΤ.Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό που μπορεί να προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση σε σχέση με ο ΚΤ.
εχω φτασει στο σημειο να σκεφτομαι στον επομενο που θα ρωτησει να του πω δεν ειναι καλο μην το παρεις κατσε με τον καρκινο σου που ειναι σιγουρος!
Το swedish snus το οποίο μετά απο κρατικές έρευνες στη Σουηδία έχει βρεθεί ότι είναι ακίνδυνο για καρκίνο και μάλιστα αποσύρθηκαν οι προειδοποιήσεις για καρκίνο απο τα κουτιά του έχει 2400 ng/g (φυσικά στην υπόλοιπη "πολιτισμένη" Ευρώπη απαγορεύτηκε
Το swedish snus μπορείς να το πάρεις μέσω internet, όμως απαγορεύεται να το φέρει καπνοπωλείο στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα πλην Γερμανίας και Σουηδίας (και στη Γερμανία δεν είναι τόσο ελεύθερο όσο στη Σουηδία)...Αν το βρήκες στην Ελλάδα πες μου απο που να πάρω κι εγώ...
Λιγο offtopic, αλλά τα ρέστα μου δίνω όταν ακούω το εξής:"Κανεις ηλεκτρονικό τσιγάρο ε; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ οτι υπάρχει και φόρουμ ΕΙΔΙΚΑ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο;"Bwahahahaha!