ρε δε πα να λενε...εμεις αισθανωμαστε καλυτερα?ξυπναμε καλυτερα το πρωι?ναιιιιι
....Στην αρχή είχε πλάκα αλλά όσο περνάει ο καιρός το βαριέμαι και προσπαθώ να περνάω απαρατήρητος.
Και εγώ κάπου έχω κουραστεί με τις εξηγήσεις.Πριν λίγες μέρες γνώρισα μια κοπέλα η οποία μόλις είδε το αυγό της kinder με ρώτησε τι είναι.Αφού της είπα ότι είναι ιδιοκατασκευή ηλεκτρονικού μου είπε ότι είχε αγοράσει κι αυτή από το φαρμακείο αλλά το σταμάτησε.
Προσπάθησα να της εξηγήσω και για τα δύο και ότι πρέπει να το δει σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο που έτσι κι αλλιώς ξανακάπνιζε...Τελικά ο κόπος μου ήταν άδικος.
πάντως ένας απο τους μεγαλύτερους εχθρούς του ΗΤ είναι το ίδιο το ΗΤ.Ασταθείς και προβληματικές μπαταρίες , προβληματικοί ατμοποιητές και φιλτράκια και πολλά άλλα που συνδέονται με τους τρόπους και τόπους διάθεσης των ΗΤ απομακρύνουν πολλούς δυνητικούς επίδοξους ατμιστές απο το ΗΤ
....Όντως, από τη μία ευθύνονται τα προϊόντα που δεν είναι ακόμα "τέλεια" και από την άλλη η απόκρυψη αυτού του γεγονότος. Χρειάζεται βελτίωση αλλά και ενημέρωση ώστε να δοκιμάζεται μόνο όταν υπάρχει αρκετή δύναμη θέλησης ώστε να ξεπεραστούν οι "ενοχλήσεις". Ειλικρίνεια δηλαδή....