Οντως με τα υγρά δεν υπάρχει πρόβλημα.Το καλοκαίρι στον έλεγχο στο αεροδρόμιο του Βερολίνου 2 πάνοπλοι Γερμανοί μου έκαναν έρευνα. Προφανώς είδαν στις ακτίνες τις μπαταρίες και άλλα καλούδια που είχα στο τσαντάκι μου. ¨Ανοιξαν και είδαν υγρά, μπαταρίες , εφεδρικούς ατμοποιητές κλπ. Με ρώτησαν τι είναι και τους εξήγησα, ενθουσιάστηκαν και με έβαλαν να τους γράψω το site απ όπου αγόρασα Συμβουλή για τους εν πτήσει, ιδιαίτερα στις πολύωρες...Μη λέτε σε κανένα τίποτα, φτιάξτε ένα υγρό απο σκέτη PG και βάλτε μέσα ένα οποιοδήποτε άρωμα όχι έντονο ή καθόλου άρωμα και μπόλικη νικοτίνη . Ετσι θα έχετε πολύ μικρή εκπομπή ατμού και μυρωδιάς.Κάντε νωρίς checkin και προσπαθείστε να πάρετε παράθυρο.Ατμίζετε άνετα μικρές κοφτές τζούρες κρατώντας τις λίγο περισσότερο πριν εκπνεύσετε. Με λίγη προσοχή, κανείς δεν θα πάρει είδηση τίποτα.
αυτό ακριβώς μου συνέβη σε πτήση με ολυμπιακή από αθήνα για ηράκλειο:(αεροσυνοδός) "κύριε απαγορεύεται το κάπνισμα"(εγώ) "δεν καπνίζω ... ΗΤ ειναι"(αεροσυνοδός) "σας παρακαλω να το σταματήσετε , υπάρχει οδηγία και απαγορεύεται και αυτό"(εγώ) "μαλιστα, πειτε μου τον αριθμό της οδηγίας και την ημερομηνία εκδοσής της και το φυλάζω αμέσως"(αεροσυνοδός) "<μετά από lag μερικών δευτερολέπτων> δεν θυμάμαι πάντως υπάρχει οδηγία και σας παρακαλώ να το κλείσετε τώρα πριν ειδοποιήσω την υπεύθυνο καμπίνας"να μην τα πολυλογώ καπου εκεί στραβωσα και ζητησα εγώ να έρθει η υπεύθυνη η οποία και με ενημέρωσε ότι δεν υπαρχει απαγόρευση αλλά αν μπορούσα να κάνω υπομονή μεχρι να φτάσουμε στον ηράκλειο για να "μην προκαλώ τους υπόλοιπους επιβάτες" τα συμπεράσματα δικά σας
Αν θυμάμαι καλά στην Αμερική έχει απαγορευτεί το η.τ στο αεροπλάνο για να μην προκαλούνται οι καπνιστές και τύχει και ανάψουν τσιγάρο.
Σταύρο, η PG βγάζει λιγότερο ατμό από vg;Μόνο 0% έχω pg....έχεις τίποτα να φτιάjω 5 ml 10% και 5 ml 20%;
Αντί να επιτρέπεται, μπας και ωθηθούν να το κόψουν....Να και κάτι που μοιάζουν οι Αμερικάνοι με εμάς: Τις λάθος πολιτικές...