Με τα υγρα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα στον ελεγχο με ακτινες.Στις χειραποσκευες εχω ενα 20 μλ μπουκαλακι και ποτε δεν με ρωτησαν / εψαξαν.Τα υπολοιπα υγρα τα δινω με τις αποσκευες στο check in.]Επισης δεν ρωταω αεροσυνοδους κτλ για χρηση η.τ. Παιρνω το ουισκυ μου και παω σε καμια τουαλετα και φουμαρω ανετα. Οι ανιχνευτες καπνου δεν πιανουν. Επισης τις τελευταιες πτησεις μου τις εβγαλα χωρις να ατμισω καθολου στο αερολανο.
Φιλε ppkstat να σαι καλά ηρεμησα κάπως τώρα γιατί φοβομουνα μην με περάσουν για κανένα τρομοκράτη!Εεε νταξει άμα θέλει δοκιμή για να δει ότι είναι ΗΤ του κάνουμε 2-3 τζουρες του κάνουμε και κυκλακια και είμαστε κόμπλε!:-)
'Ημουν αεροσυνοδός για πολλά χρόνια........κ πρόσεχα πολύ τις.....τουαλέτες...δλδ να μην κλειδωθεί κανείς μέσα καταλάθος.......
λεπον σε λιγοτερο απο 24 ωρες πεταμε για μιλανο.Σκεφτομαι το υγρα κανονικα στην βαλιτσα και στη χειραποσκευη μια μικρη θηκουλα με το λαβα με το dct tank 5ml και ενα ego με ενα 510 αττυ και ενα 10αρι μπουκαλακι υγρο....και ο θεος βοηθος....