Είμαι σε πλήρη απογοήτευση...Η προσπάθειά μου εδώ και 40 μέρες "να το κόψω το ρημάδι" συναντάει όλο εμπόδια.Όλα τα μοντέλα του εμπορίου, που έχω δοκιμάσει, είναι προβληματικά!!!Έχω για καθημερινή χρήση 6 ηλεκτρονικά τσιγάρα (ovale egoC, zerobacco LSK, amigo egoT) και σε όλες τις εταιρίες αντιμετωπίζω συνεχώς προβλήματα:Συχνότατες διαρροές, μικρή διάρκεια μπαταρίας (το πολύ 3 ώρες), μικρή ζωή μπαταρίας (30 μέρες), συχνή αλλαγή ατμοποιητών (κάθε βδομάδα), προβληματικοί φορτιστές (έχω επιστρέψει και αλλάξει 3!!!).- Έχω μάθει και ακολουθώ εξαρχής το σωστό τρόπο ατμίσματος (μακρόσυρτα και απαλά)- Είμαι πολύ επιμελής στην καθαριότητα όλων των ανταλλακτικών- Πρωτοφόρτισα σωστά τις μπαταρίες μου, και ακολούθησα πιστά όλο τον κύκλο φόρτισής τουςΜα τι συμβαίνει;Όλοι αντιμετωπίζετε προβλήματα;Τι δεν κάνω σωστά;Ή είναι τόσο ευαίσθητα και βραχύβια τούτα τα μαραφέτια;Ζητάω τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας, όσο το παλεύω ακόμα...
εγω την πεμπτη πηρα 5 ατμοποιητες 510 για το τανκ της νομπακο απο μαγαζι που πουλαει αποκλειστικα προιοντα νομπακο 2 ανοιξα εγω απο την συσκευασια τους και εναν ανοιξε ενας φιλος στην 4-5 τζουρα κανη μπουρμπουληθρες και βγαζη υγρο στο πιπακι τους αλλους 2 δεν τους ανοιξα ακομα μεχρι και η νομπακο μαλλον αρχισε να κανη μαιμουδιες