* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 16:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

43 επισκέπτες, 157 χρήστες
nightdream, artemisvas, stelakis1, eliot, sokin, evans5062, tobias, lefos, atmokursaros, Egotube.gr, aelaras, petra, MULDER, akisjon, Giannis Pap, Fazer, Pseiras, chrismar53, basilias, aiamec, oldboy, kritikos727, poseidonas7, Μάριος, Επιτέλους το έκοψα, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13, panourgias, labirman, christhes, gihal, madtracker, NewHolborn, bersekero, ladas39, drf, alexis-patra, TRIKALA, SEB, tasosvaps, tibolaso, dimbouk, nikos tsaf, george8165, KOSTAS1979R, takisalex, bill888, we-cig, ILIAS67, menelaos007, MANOSF, pipits, alexmach, panos000, liapakos, anna-maria, dimitrisnd, SAL, akpe, Ancha, tsiv, CaptSteve, psychologos, kalafan, dkostas, mihalis78, Nobacco Shop Κολωνάκι, jots, KINGGREECE, enzonova, kd66, arspi, Makis S, Πολυκράτης, slaybas, nstathop, dimkor, TSIRNI, Stepeha, billyb464, gamepanther, tzim, HLIAS747, fbs, RioSif, dacxsara, pantelis51, yiazir, agialas, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, Vapeart.gr, ymc, madsteam, dimspy, andk, stud_29, pdim, Atmos, xaris1967, gor, jmone, smoka, cpag, PAPS, edert, ManCos, nikolasmar, ninja13, jonelos, skopos, Στράτος, acider, atmistis.gr, Diver, geos, oldhabits, emiris, Artist_gr, mmark, Iraklis, Κωνσταντίνος, DISA, Atmistique, dimitra78, D KAPNAS, lagoudakis, zellps2, crisx, stratos660, starcctv, dorita, Kontos_gr, kritikaros, asteriosl, nikos.1978, konn4312, anetost, dimokritos, spectrum, naturagalatsi, iglifil, nasos84, vlachos160, Viliana, kostaskoko, persefoni, Nordic, Georgestil, dimitrisd, kostas232, dimpap, panaisr, cleverstore, hardmacarton, ECOCIG HELLAS, mouko, tornado, Ri3per

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Γίνεται να ανακατέψουμε VG με PG;  (Αναγνώστηκε 2447 φορές)

Αποσυνδεδεμένος luke

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
Γίνεται να ανακατέψουμε VG με PG;
« στις: Νοέμβριος 02, 2009, 17:17 »
Έχω κάποια υγρά με PG δεν τα νιώθω καθόλου. Φίλος μου έχει Εcopure high που θυμάμαι δίνει αξιοπρεπές χτύπημα στο λαιμό. Να βάλω λίγο Ecopure στα υγρά μου μην πάνε χαμένα ή θα κάνω βλακεία;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2009, 18:14 από Atmos »

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος lionor

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
Απ: Γίνετε να ανακατέψουμε VG με PG;
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 17:21 »
Eγω στην θεση σου δεν θα το κανα αυτο, αλλα ας απαντησουν και οι πιο...ειδημονες. Μπορεις ομως να τα ανακατεψεις με ιδιο υγρο αλλα μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νικοτινη

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 24-6-2009
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
  • YOU NEVER KNOW WHAT YOU CAN DO UNTIL YOU......TRY!
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 20:40 »
ΟΧΙ
Δεν γίνεται.
Καλύτερα να πάρεις ένα high pg για να μην πάνε χαμένα τα υγρά.
Αλλά ποτέ δεν αναμιγμίουμε vg με pg

Αποσυνδεδεμένος koalex

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 20:54 »
ΟΧΙ
Δεν γίνεται.
Καλύτερα να πάρεις ένα high pg για να μην πάνε χαμένα τα υγρά.
Αλλά ποτέ δεν αναμιγμίουμε vg με pg

Fairy εισαι σιγουρος για αυτό?? Εχω την εντυπωση πως εχω δει πάρα πολλά threat σε φορθμ του εξωτερικου σχετικα με την αναμειξη των PG/VG !!
Για να το ξανακοιταξω :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 24-6-2009
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 21:55 »
Ξανακοίταξε το γιατί όσες φορές το αναφεραμε σε αυτό το φόρουμ οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.
Οταν ήμουν κι εγώ αρχάρια το είχα κάνει αυτό,ανακάτεψα συγκεκριμένα eccopure με pg.
To αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό,ούτε από άποψη γεύσης ούτε και σε κάτι άλλο.
Πάντως θέλει προσοχή και μόνο αν σκεφτείς ότι κάθε υγρό έχει διαφορετική σύσταση.
Προσωπικά δεν ανακατεύω ούτε υγρά διαφορετικών εταιριών ακόμη κι είναι και τα δύο pg.

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 22:02 »
Έχω κάποια υγρά με PG δεν τα νιώθω καθόλου. Φίλος μου έχει Εcopure high που θυμάμαι δίνει αξιοπρεπές χτύπημα στο λαιμό. Να βάλω λίγο Ecopure στα υγρά μου μην πάνε χαμένα ή θα κάνω βλακεία;

Δεν είμαι σίγουρος luke. Εγω το αποφευγω, αλλα αλλοί φίλοι απο εδω μέσα το κάνουνε. Δεν υπαρχει καποια στανταρ αναφορα οτι κατι προκαλει, αλλά... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος koalex

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 22:37 »
Υστερα απο πολυ μεγαλη ερευνα  :tongue_smilie: μπορω να πω, πως γινετε.

Υπαρχουν χιλιαδες post που το προτείνουν ώς την ιδανικη συνταγη για να πάρεις και τα δυο υπερ των υγρων (μπολικο ατμο απο την VG και γευση/χτυπημα απο την PG)

Αλλα επειδη οι poster δεν είναι κατι που μπορεις να εμπιστευτεις την υγεια σου παραθέτω παρακατω αμεταφραστο (μιας και είμαστε χαμενοι στην μεταφραση σχετικα με τις χημικες ονομασιες) το βασικο προιον τις www.Flavourart.it που είναι εργοστασιο παραγωγης e-liguid στην Ιταλια οπότε εχει και κοινοτικούς κανονισμούς και ελεγχους και είναι μιξη της PG με VG.

"Heaven Juice
The new E Juice

Made by USP Propylen Glycol, USP Glycerol, purified water. Sold in pet amber bottle. Child proof cap.Fully CHIP / CLP Compliant Packaging. Product is supplied with one separate  LDP pipette."

Αν εχω καταλαβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με (μην σωσετε  :tongue_smilie:)

Αποσυνδεδεμένος marbass

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 22:40 »
Κι εγώ αυτό ακριβώς το παράδειγμα είχα στο μυαλό μου και ήθελα να ποστάρω koalex.

Αποσυνδεδεμένος koalex

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 22:44 »
Κι εγώ αυτό ακριβώς το παράδειγμα είχα στο μυαλό μου και ήθελα να ποστάρω koalex.

Ειδες αμα εχεις πληρωσει πως υπερασπιζεσαι την επιλογη σου? :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος asala

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 22:48 »
Παρ οτι  μου ειχαν πει οτι δεν κανει ,εχω πειραματιστει αρκετα με μιξεις υγρων.
Στο Janty stick δουλευω ενα υγρο που ειναι μειγμα PG VG ,με πολυ καλα αποτελεσματα σε πυκνοτητα ατμου και γευση.
Στην συναντηση που εγινε το δοκιμασαν και καποιοι φιλοι και μπορουν να πουν τη γνωμη τους.
Αλλα εγω ανακατευω  υγρο που περιεχει PG[ Janty] με VG ΣΚΕΤΗ.
Και θα πρεπεινα σου πω οτι εχω πεταξει αρκετα μπουκαλακια γιατι Η η γευση Η η περιεκτικοτητα δεν ηταν πολλες φορες καλη.
Μια γενικη συμβουλη ΕΑΝ εισαι αποφασισμενος.
Εβαζα VG γιατι ηθελα περισσοτερο ατμο ,αραιωσε λοιπον το υγρο που σου αρεσει Η γευση του αλλα δεν σε ικανοποιει σαν ατμος ,αλλα υπολογιζε οτι σε 50-50 αραιωση ενα medium υγρο γινεται light

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Χαλκίδα - Εύβοια
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 23:07 »
Tο μίγμα VG-PG του Asala που είχα την τιμή να δοκιμάσω ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τόσο σε γεύση όσο κ σε ποσότητα κ πυκνότητα ατμού.
ΝΑ ζήσεις Αsala :respect:

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 24-6-2009
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 08:12 »
Οταν μια εταιρία σαν την flavourart φτιάχνει ένα μιξ υγρό μάλλον ξερει τι κάνει και δεν διαφωνώ.Εχει την ευθύνη του προιόντος που παράγει.Το φτιάχνει έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για άτμισμα στις σωστές αναλογίες.
Οταν μια άλλη εταιρία φτιάχνει pg το φτιάχνει με τις προδιαγραφές να ατμιστεί ως έχει.
Οσο για τον asala από ότι ξέρω παίρνει vg από φαρμακείο ατόφια χωρίς άλλα συσττικά και την κάνει με pg και βγάζει ένα καλό αποτέλεσμα και μαγκιά του και καλά κάνει ,τον συγχαίρω γι αυτό.
Οταν όμως παίρνω ένα υγρό ψ της τάδε που είναι vg έτοιμο για άτμισμα και το ανακατεύω με ένα υγρό της χ της άλλης που είναι pg και αυτό έτοιμο για άτμισμα,ε! τότε δεν θα το έκανα με τέτοια ευκολία.
Φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 12:40 »
Παντως οι περισσότερες εταιρειες που εμπορευονται υγρά, χρησιμοποιουν μειγματα  PG - VG

απο  http://www.flavourart.it/expresseng/index1.html   που ειναι και Ιταλική ...

The new E Juice

Made by USP Propylen Glycol, USP Glycerol, purified water. Sold in pet amber bottle. Child proof cap.

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Death Valley
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 16:59 »
Τα δικά μου αρχικά πειράματα μείξης PG με VG πάντως στέφθηκαν απο πλήρη αποτυχία (στον τομέα της γεύσης τουλάχιστον!)  :shock_sick_02: :shock_sick_02: :shock_sick_02:

Έκτοτε άφησα τις αλχημείες σε πιο.... τολμηρούς απο'μένα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος luke

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 21:25 »
Ευχαριστώ παιδιά. Οπότε μάλλον δεν θα το ρισκάρω. Μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη και θα παραγγείλω virginia με το οποίο θα αραιώσω τα υπάρχοντα.

vapormania.gr