* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 16:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ταυτοτητα Forum. Αδιακριτη αλλα χρησιμη ερωτηση.  (Αναγνώστηκε 2505 φορές)

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ταυτοτητα Forum. Αδιακριτη αλλα χρησιμη ερωτηση.
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:25 »
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει κέρδος.
Γράφτηκε καθαρά το ερώτημα: 
αν η μετακίνηση ή το σβήσιμο μηνυμάτων με επικρίσεις ή παράπονα προς τους εμπόρους γίνονται για να μη θιγούν οι έμποροι και αποσύρουν τα μπάνερ που αφήνουν κάποια έσοδα στο φόρουμ, αν δηλαδή το φόρουμ λειτουργεί με τη λογική του κέρδους.

Απ' όσο έχω δει, δυο μήνες που μπαίνω στο φόρουμ, όσα νήματα και μηνύματα μετακινήθηκαν ή σβήστηκαν είχαν ξεφύγει τελείως. Ξεκινούσε π.χ το νήμα με ένα δικαιολογημένο ίσως παράπονο ή πρόβλημα και καταλήγαμε να διαβάζουμε ότι ο τάδε, όταν πήγα στο μαγαζί του, με στραβοκοίταξε ή ότι δεν ήξερε τον άλφα ή τον βήτα ατμοποιητή κλπ.

Αυτούς τους δύο μήνες, εκτός του ότι έμαθα όσα ξέρω για το θέμα η.τ. από αυτό εδώ το φόρουμ, διάβασα και πλήθος μηνυμάτων και σχολίων για εμπόρους και καταστήματα, πολλοί από τους οποίους διαφημίζονται εδώ, άλλα επαινετικά και άλλα επικριτικά. Η πληροφόρηση που πήρα (και σ' αυτόν τον τομέα) ήταν άφθονη. Από κει και πέρα όποιος έχει μάτια, βλέπει και κρίνει.

Δεν είδα κάποια οργανωμένη προσπάθεια να σβηστούν οι αρνητικές γνώμες ή να προβληθούν οι έπαινοι.
Δε μου φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει εύνοια προς τους εμπόρους, σε βάρος των μελών του φόρουμ. Αν υπάρχει περιστατικό που δείχνει τέτοια συμπεριφορά, καλό θα είναι να γραφτεί και να το μάθουμε.
Αν υπήρχε τέτοια αλλαγή του φόρουμ προς το "εμπόριο", αναρωτιέμαι τα 300-400 ενεργά μέλη του, δεν θα το είχαν καταλάβει; Ή μήπως το καταλαβαίνουν και αδιαφορούν;

Τέλος, δεν ξέρω αν ο Dimrock που έθεσε το ερώτημα, περίμενε στ' αλήθεια να πάρει απάντηση… γιατί… ποια θα μπορούσε να είναι η απάντηση από την διαχείριση;
Όχι, εμείς είμαστε αντικειμενικοί ή Ναι, κοιτάμε να βγάλουμε λεφτά από το φόρουμ; Ή μήπως περίμενε μια απάντηση-απολογία για την μετακίνηση ενός νήματος που ενώ ξεκίνησε με ένα καλό ερώτημα, δε νομίζω ότι μας φώτισε και ιδιαίτερα με την εξέλιξη του;

@TzinIs Αν οι έμποροι γίνουν περισσότεροι από τα απλά μέλη… δε νομίζω ότι κανένας από εμάς που συζητάμε τώρα θα συμμετέχει πλέον στο φόρουμ.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: nikaia
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:30 »

@TzinIs Αν οι έμποροι γίνουν περισσότεροι από τα απλά μέλη… δε νομίζω ότι κανένας από εμάς που συζητάμε τώρα θα συμμετέχει πλέον στο φόρουμ.

Φιλε μου, διαβασες καλα αυτο που εγραψα....

...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΩ....

Φιλικα TzinIs

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:33 »
Δεν θα συμμετέχουμε σ' αυτό, αλλά μπορούμε άνετα να συμμετέχουμε σε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος vimana

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: KillKiss
  • smoke? NEVER AGAIN!
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:37 »
Προτεινω να κλειστει ο Ατμιν σε εναν θαλαμο με δεκαδες μελη που θα κανουν οι μισοι Halo Freedom και οι αλλοι μισοι Prime και να τον ατμιζουν στη μουρη μεχρι λιποθυμιας!  :angry_orange:
Χαααχαχα :laugh1: Πολύ καλό :lotpot: Τι βασανιστήριο! Να 'σαι καλά ρε φίλε :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:40 »
Ναι να βάλουμε και τον Μιχάλη (Ατμομηχανή) στο ίδιο δωμάτιο και όλοι να ατμίζουν tribecca

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Συνδεδεμένος spectrum

• ευχαριστώ τα παιδιά μου
  • mod-team
  • Τόπος: Ρόδος + deep space...
  • 33 χρόνια, 6.000.000 τζούρες, ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΑΝ !!
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:50 »
Αν διαβάσουμε μηνύματα πριν από 2+ χρόνια, θα καταλάβουμε ότι...

τα τότε μέλη έγραφαν από καθαρό μεράκι και μόνο.
και ότι η σημερινή, ραγδαία εξέλιξη του ατμο-ρουφάειν, ήταν απρόβλεπτη.

Είναι αδύνατο, προς το παρόν, να ελέγξεις το μέλλον.

Απλά, τώρα που το άτμισμα προσπαθεί να γίνει κατάσταση (ακόμα δεν είναι)...
η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται κιόλας, τίμια.

Δηλαδή, να μην ακμάζει η παραπληροφόρηση...

Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο φόρουμ.
Μέχρι τώρα.
Γι αυτό και είμαστε εδώ. Όλοι εμείς.

Συνδεδεμένος nikos.1978

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Hellas,Komotini
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 00:53 »
WileECoyote Συμφωνό μαζί σου φίλε  :thumpup: 100%  :yes:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 01:19 »
Το πόσα βγάζει ο καθένας δε με αφορά. Το αν τα βγάζει εις βάρος μου με αφορά. Αλλά δεν θα μου το πει επειδή τον ρώτησα.

Έχουμε την αίσθηση πως το φόρουμ μεροληπτεί εις όφελος κάποιων εμπόρων και εις βάρος της αληθινής πληροφόρησης; Έχουμε κάποια σοβαρή ένδειξη;
Είναι από τις ερωτήσεις που ο καθένας θέτει στον εαυτό του, αποφασίζει για την απάντηση και δρα αναλόγως.  Οπότε, όπως όλα στη ζωή, βασίζονται στην προσωπική παρατήρηση και κρίση. Απ΄την άλλη, αν ήμουν εγώ διαχειριστής με "τίμιες" προθέσεις, δεν θα καταδεχόμουν να απαντήσω σε τέτοια ερώτηση.

Προσωπικά δεν θεωρώ επαρκή ένδειξη τη μετακίνηση θέματος από μια ενότητα σε άλλη, έστω και μικρότερης αναγνωσιμότητας. Κατά τα άλλα, είμαι καινούριος εδώ και ακόμα παρατηρώ πρόσωπα και πράγματα (κερδίζοντας πολλές γνώσεις στο μεταξύ...).
Όμως, όταν κάτι δεν μπορούσα να το ανεχτώ, έφευγα από φόρουμ, από δουλειές, από παρέες, από σχέσεις. Δήλωνα τι με ενοχλεί και έφευγα.

Καταλαβαίνω και σέβομαι το παράπονο του "πείτε μου αν είναι έτσι και διώξτε με", αλλά δεν βλέπω κάτι πρακτικό σ' αυτό.

Συνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 01:36 »
Καλησπέρα. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν o Big brother :)) του Forum βγάζει λεφτά από διαφημίσεις. Αυτό έλειπε να μην βγάζει, και το λογικό είναι να βγάζει, του τρώει τόσο χρόνο, η διαχείριση δεν είναι και απλό πράγμα τόσες ώρες. Του εύχομαι λοιπόν χωρίς καμιά δόση ειρωνείας  να είναι κερδοφόρο για να συνεχίσει να υπάρχει γιατί είναι προς όφελος όλων μας.
Το πρόβλημα είναι πως έχω διακρίνει μια κακοδιαχείριση από δεν ξέρω και εγώ ποιους ανθρώπους του "προέδρου" που διαγράφουν μηνύματα χωρίς λόγο και ακομα  χειρότερα χρησιμοποιούν την αυστηρότητά τους επιλεκτικά κυρίως μόνο  όταν θίγονται οι "μεγάλοι χορηγοί" του Forum.
 http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4833.300.html
Όπως θα δείτε ΕΓΩ είμαι ο μετριοπαθής της συζήτησης και ΕΜΕΝΑ διέγραψαν το σχόλιο.
Τα θάψιμο δεν το έκανα εγώ στο μαγαζί ΕΜΕΝΑ σβύνουν.
Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ κανένα πρόβλημα με τα παιδιά του φόρουμ άποψή τους και εγώ θάβω αλλά εκεί που κρίνω ότι πρέπει δηλαδή στις καρτελοτιμές και στα καλάμια...
Αυτό που νιώθω θα το πω γιατί έτσι είμαι και ας φάω banana δεν πειράζει θα μπαίνω σαν απλός επισκέπτης.
Καλό βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 02:31 »
ειναι αυτονοητο οτι ειναι δικαιωμα του φορουμ να βγαζει οσα θελει δε με ενδιαφερει καθολου ,επισης ειναι  θεμα ατομικης λογικης του καθενος να σχηματισει αποψη για το τι περιπου <παιζει> αν μπει σε φορουμ για χρεωμενα νοικοκυρια και δει οτι ειναι γεματο διαφημησεις τραπεζων.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:16 »
Μακαρι παιδια να γνωριζομασταν απο κοντα παλαιοτερα ετσι τωρα να μπορουσε καποιος να πει για μενα οτι δεν ειμαι εμπορος. Δυστηχως ξερω συνολικα 9 παιδια 5 απο πωλήσεις και 4 απο το Κ.Α. και δεν ειναι αρκετα.

Ο λογος που πατε να βγαλετε εμενα εμπορο αν καταλαβα καλα ειναι ο ιδιος λογος που ανοιξα το τοπικ. Για να καταλαβω αν κανει "εμποριο". Τραγική ειρωνία.

Μπηκα και εγω λοιπον στους ελληναρες οπως διαβασα που αντι να λενε ευχαριστω  μιζεριαζουν. Η χειροτερη βρισια που εχω εισπραξει στην ζωη μου. "Απατεωνας και Αχαριστος".

Ειδα να ανεβαινουν φορολογικες δηλωσεις ειρωνικα, ειδα οτι κακως τα πηρα που ενα τοπικ που αφορουσε τους εμπορους πηγε σε σημειο που μιλαμε για το τι τατουαζ θα κανουμε στο ητ μας για να ξεχωριζει.

Τελος παντων δεν εχει σημασία.

Σε ενα φορουμ για το ηλεκτρονικο καπνισμα γραφουμε καθε λογης ανθρωποι. Απο ολα τα κοινωνικα στρωματα απο διαφορες ηλικίες απο διαφορες περιοχες, ο καθενας με τις ιδεες του. Ειναι μεγαλη ευτυχια για μενα οτι οι περισσοτεροι διαφωνησαν. Το επικυνδυνο θα ηταν να συμφωνησουν. Μπραβο σε αυτους τους συνατμιστες που ειναι χρονια εδω και υπερασπιστικαν τους φιλους τους και την καθαροτητα του φορουμ.

Ευχομαι σε ολους μας να δειχνουμε τον ιδιο ζηλο και στα εμπορικα καταστηματα που ψωνιζουμε και οχι μονο (ερχονται πχ εκλογες). Πανω απο όλα ομως ευχομαι να προσπαθησουμε να αλλαξουμε λιγο το οτιδηποτε μας περιβαλλει.

Λευτερη σαν τελευταια προταση στο e-kapnisma θα ηθελα αν σε πληγωσα να σου ζητησω συγνωμη. Αν εννοουν εσενα τα παιδια οτι εχεις παθος και μερακι με το ΗΤ τοτε μην ακους κανενα. Μακαρι να μην χρειαζοτανε το φορουμ μπανερ για να επηζησει ετσι ωστε οταν βλεπουμε στραβο τον γυαλο να τον γκρεμιζουμε και να τον φτιαχνουμε ισιο. Στο ητ ακομα νομιζω/νομιζα οτι εχουμε μια ελπιδα.

Σε παρακαλω πολύ ας ληξει η τελετη με οποιο τροπο πιστευεις καλυτερο (κλειδωμα, διαγραφη) διοτι ειναι τρομερα ψυχοφθορο το τοπικ.

Ευχαριστω το φορουμ γιατι πετυχα ενα μεγαλο στοχο που αφορά την μειωση εξοδων.

Υγεία πανω απο όλα σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• Stirella-JuroPro προτιμάω για ατμό!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Steamland
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:36 »
Καλησπερα,

προβληματιστικα επειδη το τελευταιο μου τοπικ με τιτλο "Ρε Εμποροι, διαφοροποιηθείτε" κατεληξε στην εξωτική Μακρόνησο γνωστη και ως "Ανενταχτα Θέματα".

Δεν θα ρωτησω για πιο λόγο συνεβηκε αυτο ασχετως αν χρεωνω "μερική" καταχρηση εξουσιας. Εσεις ειστε ομως η εξουσια, εγγραφηκα γνωριζοντας τι σημαινει αντμιν, μοντ κλπ. Αρα παω πασο διοτι γνωριζω απο φορουμ.

Φίλε Dimrock,
ανοίγοντας το παρόν θέμα δεν πας καθόλου πάσο, παρ'όλ'αυτά έχεις κάθε δικαίωμα να ρωτήσεις το γιατί ένα τόπικ που άνοιξες, απλά μεταφέρθηκε (δεν διαγράφηκε) σε άλλον πίνακα.
Έστω ότι αυτό έγινε από λάθος, κεκτημένη ταχύτητα, όπως θέλεις πές το κι έστω ότι ήταν εσφαλμένη κρίση του συντονιστή που το μετέφερε.
Αν υπήρχε δόλος "εμπορικού περιεχομένου" από την "εξουσία του φόρουμ", θα διαγραφόταν εντελώς, ώστε να "μην ενοχλεί".
Τυπικά δε, οι έμποροι δεν επιτρέπεται να γράφουν όπου θέλουν μέσα στο φόρουμ, παρά μόνο στους πίνακές τους. Μόνο απλά μέλη μπορούν να συμμετέχουν λοιπόν στο  θέμα σου, το οποίο ξανατονίζω, δε διαγράφηκε.

Άρα, ποιο το νόημα του ερωτήματός σου σχετικά με την κερδοφορία του φόρουμ;

Ο σκοπος που γραφω στο φορουμ ειναι για να παιρνω γνωσεις και να βοηθω με τις γνωσεις που παιρνω αντιστοιχα και γενικα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε μια διαδικτυακη κοινοτητα με ενα θεμα που με αφορά.

...σε τι επηρεάζεται το παραπάνω, αν το φόρουμ αποφέρει κέρδη στη διαχείρισή του;
Γνώσεις εξακολουθείς να παίρνεις και να δίνεις. Συμμετοχή έχεις και μάλιστα χωρίς οποιαδήποτε "συνδρομή".

θα ηθελα να ρωτησω ευθαρσως μεν καλοπροεραιτα δε, αν το συγκεκριμενο φορουμ εχει σκοπό το κερδος και αν αμοιβεται με βαση τα εσοδα του η ομαδα που το διοικει.

Γραφω σε αρκετα φορουμ  και γνωριζω οτι υπαρχουν εξοδα φιλοξενειας (hosting) κλπ αλλα η αυτοδιαχειρηση και αυτοσυντηρηση μεσω πωλησης διαφημιστικού χωρου ειναι διαφορετική απο την κερδοφορια φυσικών προσωπων.

Καλοπροαίρετα δεν μπορείς να ρωτήσεις κάποιον για τα κέρδη του, εκτός και αν υποπτεύεσαι ότι σε κλέβει, ή ότι σε κοροϊδεύει στις οικονομικές συναλλαγές που τυχόν έχεις μαζί του.
Εσύ τι από τα δύο έπαθες από το φόρουμ; (καλοπροαίρετα ρωτάω κι εγώ, δε γνωρίζω τι νταλαβέρια οικονομικά μπορεί να έχεις με τον Atmos)
Αλλιώς, αν δεν έχεις τέτοιο έρεισμα, ούτε θάρρος λέγεται αυτό, ούτε θράσος.

Αν το φορουμ λειτουργει σαν εμπορική εταιρεία σας παρακαλω να με διαγραψετε αυτη την στιγμή.

Δες την πρώτη παράγραφο.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να παραθέσεις τα μηνύματα και θέματα που μπορούν να στηρίξουν το ερώτημά σου.
Η "εθελουσία διαγραφή" μελών, έχω γράψει και σε άλλο θέμα με αντιπαραθέσεις, μπορεί να κάνει φτωχότερο ένα φόρουμ από διαφορετικές απόψεις.
Αν όμως εξακολουθείς να πιστεύεις σαν μέλος ότι αυτό πρέπει να κάνεις, τότε ποιο το νόημα του ερωτήματός σου σχετικά με την κερδοφορία του φόρουμ;

Περιμενοντας το ΚΤΕΛ για την μαγευτική Μακρόνησο ή την Καισσαριανη (καλαθος αχρηστων), θα παραμεινω σε αυτό το ποστ μεχρι να μου απαντησετε. Αν δεν μου απαντησετε κερδιζετε την απαλλαγη απο ενα ενοχλητικο μελος.

Η ειρωνεία που χρησιμοποιείς σαν άμεση μομφή για αυταρχισμό της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας, δεν αφαιρεί πόντους από όσα η τελευταία προσπαθεί να προσφέρει στη λειτουργία του φόρουμ.
Για να μην αναφέρω ότι αυτοακυρώνεται ως μομφή, μόνο με το γεγονός ότι το ποστ σου και το παρόν θέμα εξακολουθεί και υπάρχει σε κοινή θέα στο ακέραιο.

Δεν ευχαριστω εκ των προτερων (δεν υπαρχει & λογος)

Δημητρης
Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να υπάρχει για να ευχαριστήσεις κάποιον, είναι η αίσθηση ότι σου προσφέρει κάτι και η στοιχειώδης ευγένεια.
Μόνος σου παραδέχθηκες ότι πήρες γνώσεις από το φόρουμ και δεν νομίζω να σε προσέβαλλε προσωπικά κανείς από την ομάδα της διαχείρισης/συντονισμού.
Οπότε, η προκαταβολικά "μη ευχαριστήρια" εκφορά σου, προκαλεί για αντιδικία. 

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δε θέλω να σε "τσιγκλίσω", απλά επισημαίνω ότι μπορείς να διατυπώσεις όποια ζητήματα έχεις σχετικά με τη λειτουργία και το "προφίλ" του φόρουμ, χωρίς να δίνεις λαβές για παρεξηγήσεις.

Στην ουσία τώρα, για να μην ξεφεύγω.
Οι συντονιστές, είναι (είμαστε) απλά μέλη του φόρουμ τα οποία επιλέχθηκαν απ'τον διαχειριστή Atmos (με δικά του κριτήρια) και τους προτάθηκε ν'αναλάβουν αυτόν το ρόλο, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο αφιλοκερδώς.

Έχει υποθεί πολλάκις ότι λάθη μπορεί να συμβούν (αν η μεταφορά του θέματός σου  μπορεί να θεωρηθεί λάθος).
Μπορείτε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι, επισημαίνοντάς μας όσα από αυτά τα ενδεχόμενα λάθη πέφτουν στην αντίληψή σας.
Τόσο απλά.

Εγώ προσωπικά, δέχθηκα να προσφέρω σαν συντονιστής γιατί αισθάνομαι σεβασμό κι εκτίμηση στο πρόσωπο του διαχειριστή (κι ας μην τον έχω γνωρίσει δια ζώσης) αλλά και το μεράκι του για το η.τ.
Κυρίως όμως, αισθάνομαι τυχερός που μπορώ να συμβάλλω με την ελάχιστη συμμετοχή μου εδώ, ώστε να γλιτώσω ανθρώπους από το θάνατο που λέγεται κ.τ.
Κι ας στερούμαι την οικογένειά μου όσο συμμετέχω σ'αυτό το φόρουμ.

Δηλώνω δημοσίως δε, ότι αν "βγάζει φράγκα" η διαχείριση, εγώ δε θέλω δεκάρα τσακιστή.
Κι ας μην έχω την οικονομική άνεση σε λίγο καιρό λόγω κρίσης, να μην μπορώ να πληρώσω ούτε καν την σύνδεσή μου στο ίντερνετ.
Όσο και να φαίνεται αυτό περίεργο, παράδοξο, απίστευτο, βλακώδες, ανούσιο, είναι όμως γεγονός.
Αυτός είμαι και δεν μπορώ ν'αλλάξω, λυπάμαι...

Ακόμη,
σε σχέση με το φαινόμενο της "φούσκας" που έχει πάρει εμπορικά το η.τ., μια χαρά διατηρείται το προφίλ του φόρουμ, πιστέψτε με έχω κι από άλλους τομείς, πολύ χειρότερες εμπειρίες.
Το φόρουμ μας θα μπορούσε να έχει γίνει "τέρας" κερδοσκοπίας.
Αυτό δε συμβαίνει, και το οφείλουμε κυρίως στη δύναμη που έχουμε σαν μέλη, αλλά και στην ακεραιότητα του διαχειριστή.

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός μας να συμφωνήσει ή όχι με τα παραπάνω.
Δε θα προσπαθήσω να επιβάλλω την άποψή μου σε κανέναν, απλά αισθάνομαι την υποχρέωση να την καταθέσω, απέναντι σε φίλους και γνωστούς που παρότρυνα να συμμετέχουν σ'αυτό το φόρουμ.
Ίσως και σε κάποια άλλα μέλη που ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι πάνω-κάτω, εξ αρχής.

Βάγγος.

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
    • www.softcore.net.gr
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:47 »
δεν ξερω τι σε πειραξε απο αυτο που εγραψα?
δηλαδη τι επρεπε να γραψω?
η γιαγια μου ελεγε ποτε μην φτυνεις εκει που τρως............
το τρως ειναι και πνευματικη τροφη.......οποτε εγω σε καμια περιπτωση δεν θα φτυσω ενα φορουμ που μου ανοιξε τα  ματια διαβαζοντας ......το που θα βρω κατι που ψαχνω.....το αν αγορασα κατι ακριβα....που θα το βρω φθηνοτερα....κ.α .
σε λιγο θα ζητησουμε και πνευματικα δικαιωματα οπως παμε εδω μεσα.......
αλοιμονο αν ο καθε πικραμενος απο εμπορους που διαφημηζονται στο φορουμ αρχιζει να ζητα ευθηνες απο το φορουμ γιατι τον διαφημηζει............

.......................................

ειμαστε ενηλικες νομιζω........
ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ σε αυτον τον τοπο.........
την μια εβδομαδα ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ KAI THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΝ............

ξερουμε πλεον ποιοι εμποροι ειναι σωστοι και ποιοι οχι......
τα υπολοιπα τωρα ειναι εσωτερικη μουρμουρα....

Η δεν ημουν αρκετα σαφης ή εχεις καλπαζουσα φαντασια....συγνωμη κιολας......Σταυρωσα κανεναν; Εφτυσα κανεναν; Απλως σχολιασα οτι δεν στεκει το να μιλαμε για διολου ευκαταφρονητα ποσα διατηρησης του φορουμ....

Ξανα κοιτα τωρα το ποστ μου στο οποιο αναφερεσαι κ ΙΣΩΣ να δεις οτι εγραψα οτι δε με ενδιαφερει αν βγαζει ο ιδιοκτητης του φορουμ χρηματα απο τις διαφημισεις κ οτι πιστευω οτι ουτως ή αλλως ειναι μικροποσα.....
Παράθεση
Παιδες, ας σταματησουμε σας παρακαλω αυτο το "εχει κοστος διολου ευκαταφρονητο ενα φορουμ".....Γιατι ειναι αστειο! Δικαιωμα του καθενος να κερδιζει καποια χρηματα (που μαλλον κ αυτα μικροποσα ειναι) απο ενα φορουμ, website κτλ κτλ ας μη χρησιμοποιει ομως καλυτερα σαν δικαιολογια το κοστος συντηρησης.

Υπαρχουν και ανθρωποι εδω μεσα που ξερουν ποσο στοιχιζει ενας web server και ενα domain name ετησιως.....

Ξαναγραφω, σχολιασα την ανακριβεια οτι το ποσο συντηρησης ενος φορουμ ειναι μεγαλο....δεν με πειραξε κατι απο αυτα που εγραψε ο οποιοσδηποτε....Τωρα ποιος σταυρωνει ποιον φαινεται απο τα γραφωμενα! Και ποιος δημιουργει εσωτερικη μουρμουρα επισης!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:57 από Teodor »

Συνδεδεμένος Pseiras

• Υποκινούμενος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
  • Kicked GGTS +ΙΑΤΤΥ + UFS +Οδυσσέας - GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:47 »
Ολα αυτα που διαβαζω ειναι σκεψεις που μου περασαν απο το μυαλο αρκετα χρονια πριν.
Καλος ή κακως(κακως γιατι χανεις την ανεση σου στο φορουμ που αγαπας) υπηρξα συντονιστης σε ενα απο τα μεγαλυτερα φορουμ.
Παιδες υπαρχουν εξοδα και αρκετα μαλιστα ειδικα οταν αρχιζει και πλακωνει κοσμος και η βαση γινεται μεγαλη.

Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι ο κανονας να μην γινεται αμεση παραθεση του αποπανω μηνυματος ηταν για λογους αισθητικης.
Ας γελασω...
Ηταν γιατι τα παλικαρια αρχιζαν και πιεζονται απο τα εξοδα το φορουμ και εχαχναν λυσεις να κρατησουν τα εξοδα χαμηλα.

Οποτε για εμενα,
μακαρι να βγαζουν τα εξοδα τους με οποιο (τιμιο) τροπο μπορουν και ακομα παραπανω για να εχουν καβατζα και για την επομενη χρονια.
(Οι διαχειριστες δεν βγαζουν φραγκο)
Μακαρι για εμας που το ατμισμα εχει γινει και χομπι.

Αυτα τα ολιγα για οσο αφορα το θεμα που αφορα το κοστος και την διαφημιση μεσα στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• τανκακιας φανατικος.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή Αθήνα
  • Γιωργος.
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 03:53 »
τα διαβασα ολα και ο vangos κατα εμενα εχει απολυτο δικιο.δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει ο καθε ανθρωπος και τι εντυπωσεις θελει να δημιουργει.δεν το γνωριζω και δεν με νοιαζει κιολας,αλλα και λεφτα να βγαζει το forum και η ομαδα του μπραβο τους και καλα κανουν και να βγαλουν και αλλα τοσα.αμαν πια,κουραστηκα και βαρεθηκα με ολα τα forum τα ιδια και τα ιδια.καποιος θα πεταχτει θα την πει και θα γινει μακαρονια με κιμα ολη η ιστορια και γραφε σελιδες να εξηγεις τα αυτονοητα.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ λοιπον το αγαπητο forum ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο που αν το χειριστεις σωστα παιρνεις παρα πολλα πραγματα και γνωσεις και γνωμες.εδω μεσα εμαθα,ενημερωθηκα,γλυτωσα κοπο,χρηματα,χρονο,ψυχολογια,παρεα και προπαντων γνωριμιες και ανταλλαγες αποψεων.δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να ψαχτω τι και πως δουλευει τι κερδιζει πως κερδιζει.αντι να κανουμε το σταυρο μας που καποιοι ανθρωποι μας ανοιγουν τα ματια αφιερονοντας απλετο χρονο και μας κανουν μαγκες τους την λεμε κιολας?για συγκεντρωθειτε κυριοι μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε στο να κανουμε τις επιλογες μας.και στην τελικη οποιος δεν γουσταρει δεν ξαναμπαινει και τελειωσε.αντι να πληρωνουμε για να μαθαινουμε οπως πληρωναμε για να πεθανουμε,εχουμε και παραπονο.

Τελευταία θέματα

vapormania.gr