@TzinIs Αν οι έμποροι γίνουν περισσότεροι από τα απλά μέλη… δε νομίζω ότι κανένας από εμάς που συζητάμε τώρα θα συμμετέχει πλέον στο φόρουμ.
Προτεινω να κλειστει ο Ατμιν σε εναν θαλαμο με δεκαδες μελη που θα κανουν οι μισοι Halo Freedom και οι αλλοι μισοι Prime και να τον ατμιζουν στη μουρη μεχρι λιποθυμιας!
Καλησπερα,προβληματιστικα επειδη το τελευταιο μου τοπικ με τιτλο "Ρε Εμποροι, διαφοροποιηθείτε" κατεληξε στην εξωτική Μακρόνησο γνωστη και ως "Ανενταχτα Θέματα".Δεν θα ρωτησω για πιο λόγο συνεβηκε αυτο ασχετως αν χρεωνω "μερική" καταχρηση εξουσιας. Εσεις ειστε ομως η εξουσια, εγγραφηκα γνωριζοντας τι σημαινει αντμιν, μοντ κλπ. Αρα παω πασο διοτι γνωριζω απο φορουμ.
Ο σκοπος που γραφω στο φορουμ ειναι για να παιρνω γνωσεις και να βοηθω με τις γνωσεις που παιρνω αντιστοιχα και γενικα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε μια διαδικτυακη κοινοτητα με ενα θεμα που με αφορά.
θα ηθελα να ρωτησω ευθαρσως μεν καλοπροεραιτα δε, αν το συγκεκριμενο φορουμ εχει σκοπό το κερδος και αν αμοιβεται με βαση τα εσοδα του η ομαδα που το διοικει.Γραφω σε αρκετα φορουμ και γνωριζω οτι υπαρχουν εξοδα φιλοξενειας (hosting) κλπ αλλα η αυτοδιαχειρηση και αυτοσυντηρηση μεσω πωλησης διαφημιστικού χωρου ειναι διαφορετική απο την κερδοφορια φυσικών προσωπων.
Αν το φορουμ λειτουργει σαν εμπορική εταιρεία σας παρακαλω να με διαγραψετε αυτη την στιγμή.
Περιμενοντας το ΚΤΕΛ για την μαγευτική Μακρόνησο ή την Καισσαριανη (καλαθος αχρηστων), θα παραμεινω σε αυτό το ποστ μεχρι να μου απαντησετε. Αν δεν μου απαντησετε κερδιζετε την απαλλαγη απο ενα ενοχλητικο μελος.
Δεν ευχαριστω εκ των προτερων (δεν υπαρχει & λογος)Δημητρης
δεν ξερω τι σε πειραξε απο αυτο που εγραψα?δηλαδη τι επρεπε να γραψω? η γιαγια μου ελεγε ποτε μην φτυνεις εκει που τρως............το τρως ειναι και πνευματικη τροφη.......οποτε εγω σε καμια περιπτωση δεν θα φτυσω ενα φορουμ που μου ανοιξε τα ματια διαβαζοντας ......το που θα βρω κατι που ψαχνω.....το αν αγορασα κατι ακριβα....που θα το βρω φθηνοτερα....κ.α .σε λιγο θα ζητησουμε και πνευματικα δικαιωματα οπως παμε εδω μεσα.......αλοιμονο αν ο καθε πικραμενος απο εμπορους που διαφημηζονται στο φορουμ αρχιζει να ζητα ευθηνες απο το φορουμ γιατι τον διαφημηζει...................................................ειμαστε ενηλικες νομιζω........ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ σε αυτον τον τοπο.........την μια εβδομαδα ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ KAI THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΝ............ξερουμε πλεον ποιοι εμποροι ειναι σωστοι και ποιοι οχι......τα υπολοιπα τωρα ειναι εσωτερικη μουρμουρα....
Παιδες, ας σταματησουμε σας παρακαλω αυτο το "εχει κοστος διολου ευκαταφρονητο ενα φορουμ".....Γιατι ειναι αστειο! Δικαιωμα του καθενος να κερδιζει καποια χρηματα (που μαλλον κ αυτα μικροποσα ειναι) απο ενα φορουμ, website κτλ κτλ ας μη χρησιμοποιει ομως καλυτερα σαν δικαιολογια το κοστος συντηρησης.Υπαρχουν και ανθρωποι εδω μεσα που ξερουν ποσο στοιχιζει ενας web server και ενα domain name ετησιως.....