* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 16:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

51 επισκέπτες, 142 χρήστες
akisjon, pdim, TRIKALA, panourgias, labirman, D KAPNAS, Πολυκράτης, tobias, kostas232, gihal, sokin, Pseiras, Atmos, alexmach, Nordic, KOSTAS1979R, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13, iglifil, alexis-patra, eliot, konn4312, artemisvas, tsiv, mmark, agialas, pantelis51, Μάριος, stratos660, spectrum, Atmistique, PAPS, dimpap, poseidonas7, kd66, Vapeart.gr, panaisr, bersekero, dimkor, Giannis Pap, anna-maria, nikos.1978, dimitra78, dkostas, dimitrisd, dorita, cleverstore, kritikos727, hardmacarton, MULDER, KINGGREECE, bill888, ECOCIG HELLAS, mouko, tornado, Ri3per, panos000, otinanix, zellps2, crisx, nasos84, alexos, TSIRNI, nightdream, emiris, Diver, FABVape, panais, geos, smoka, Nobacco Shop Κολωνάκι, yiazir, DISA, zantos, VapeHouse.gr, masteras, billyb464, ManCos, thanasssis, NickX, grifos, Επιτέλους το έκοψα, ikaros1, jmone, MANOSF, sothoms, atmosvalve, asteriosl, brokuna, tzim, paris307cc, edert, RioSif, durutti, marnik, NewHolborn, joker, madtracker, skopos, kritikaros, supernova, tiftiants, dimspy, nikolasmar, hobis, Viliana, efstratia, chrismar53, stud_29, fbs, atmomageiras, Eizomar, Νικος, Ektoras, idmeleti, ymc, Manos Vatzolas, PanosLion, sandoula1, takisalex, dacxsara, anetost, SAL, paitos, trabakoulas, D.K.S, acider, komatoza, Makis S, xaris1967, christhes, vlachos160, Δερεκοπουλος νικολαος, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, oldboy, liapakos, puff, kalex, atmokursaros, taxtherapy, SEB, panos, spiros82

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ταυτοτητα Forum. Αδιακριτη αλλα χρησιμη ερωτηση.  (Αναγνώστηκε 2505 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
Ταυτοτητα Forum. Αδιακριτη αλλα χρησιμη ερωτηση.
« στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:10 »
Καλησπερα,

προβληματιστικα επειδη το τελευταιο μου τοπικ με τιτλο "Ρε Εμποροι, διαφοροποιηθείτε" κατεληξε στην εξωτική Μακρόνησο γνωστη και ως "Ανενταχτα Θέματα".

Δεν θα ρωτησω για πιο λόγο συνεβηκε αυτο ασχετως αν χρεωνω "μερική" καταχρηση εξουσιας. Εσεις ειστε ομως η εξουσια, εγγραφηκα γνωριζοντας τι σημαινει αντμιν, μοντ κλπ. Αρα παω πασο διοτι γνωριζω απο φορουμ.

Ο σκοπος που γραφω στο φορουμ ειναι για να παιρνω γνωσεις και να βοηθω με τις γνωσεις που παιρνω αντιστοιχα και γενικα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε μια διαδικτυακη κοινοτητα με ενα θεμα που με αφορά.

θα ηθελα να ρωτησω ευθαρσως μεν καλοπροεραιτα δε, αν το συγκεκριμενο φορουμ εχει σκοπό το κερδος και αν αμοιβεται με βαση τα εσοδα του η ομαδα που το διοικει.

Γραφω σε αρκετα φορουμ  και γνωριζω οτι υπαρχουν εξοδα φιλοξενειας (hosting) κλπ αλλα η αυτοδιαχειρηση και αυτοσυντηρηση μεσω πωλησης διαφημιστικού χωρου ειναι διαφορετική απο την κερδοφορια φυσικών προσωπων.

Αν το φορουμ λειτουργει σαν εμπορική εταιρεία σας παρακαλω να με διαγραψετε αυτη την στιγμή.

Περιμενοντας το ΚΤΕΛ για την μαγευτική Μακρόνησο ή την Καισσαριανη (καλαθος αχρηστων), θα παραμεινω σε αυτό το ποστ μεχρι να μου απαντησετε. Αν δεν μου απαντησετε κερδιζετε την απαλλαγη απο ενα ενοχλητικο μελος.

Δεν ευχαριστω εκ των προτερων (δεν υπαρχει & λογος)

Δημητρης

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• ΣΤΑΣΟΥ........ΜΥΓΔΑΛΑ......
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κερατσινι
  • στοπ στην μουφα.....
Απ: Ταυτοτητα Forum. Αδιακριτη αλλα χρησιμη ερωτηση.
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:31 »
εγω δεν ειμαι ουτε συντονιστης ουτε ανηκω σε καποια ομαδα του φορουμ.
θα σου απαντησω στο θεμα που θετεις σαν μελος και συντονιστης και πρωην κατοχος κατα το 50% σε αλλο φορουμ οτι η λειτουργεια ενος φορουμ που μπορει ο καθενας να μπαινει και να γραφει οτι θελει και να ανεβαζει οτι θελει εχει ενα κοστος λειτουργιας.
δεν ξερω κατα ποσο εχεις ασχοληθει με το να φτιαξεις αλλα και να διατηρησεις ενα φορουμ......
ο χωρος φιλοξενιας δεν ειναι δωρεαν........ και το ποσο διατηρησης δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο.
θελω να πω με αυτο οτι στο φορουμ που εμφανιζονται διαφημησεις ειναι λογικο να υπαρχουν γιατι απο καπου πρεπει να γινει η συντηρηση του φορουμ.
μην φανταστεις οτι εχοντας ενα φορουμ απλα εισπρατεις.......ετσι θα ειχαμε χιλιαδες φορουμ επι παντος θεματος.
τωρα για τα υπολοιπα που θετεις δεν μπορω να απαντησω.......
και ζητω και συγνωμη απο τον γεν.διαχειρηστη αν απαντησα κατι λαθος ....απλα ηθελα να καταθεσω την εμπειρια μου εως σημερα.

και για να προλαβω μερικους που θα πουν οτι τρεχω να απαντησω εγω........θα τους πω οτι ειμαι απο τους ''τιμωρημενους'' του φορουμ . εχω φαει ban καλο.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:36 »
ΚινγκΓκρις τα εχω επισημανει ηδη αυτα στο ποστ μου.

Γνωριζω τι σημαινει αλλα και τι χρονο χρειαζεται για να παραμενει.

Η ερωτηση παραμενει.

Αποσυνδεδεμένος gkhellas

• "MADE in GREECE"αφού το ατμίζω εγώ τότε μπορείς k εσύ
  • Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: KIATO-ATHENS-ZOGRAFOU-ILISIA
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:38 »
εγώ πάντως είμαι κάτοχος 3 forum k δεν πληρώνω μια.

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• e-regular ατμιστής
  • στοπ στην μουφα.....
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:39 »
καλα δεστο και αλλιως....ισως αυτος που το μετεφερε να συμφωνουσε μαζι με ολους οσους ποσταραμε και το εβαλε στον ''χαλαρο συντονισμο''  ;) ωστε να μην χρειαζεται παρεμβασεις........και ψαλιδισματα.
δεστο και ετσι.
και παλι απο το μεσημερι το βλεπω και παιζει ψηλα στα μηνυματα.

Συνδεδεμένος TRIKALA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:41 »
θα ηθελα να ρωτησω ευθαρσως μεν καλοπροεραιτα δε, αν το συγκεκριμενο φορουμ εχει σκοπό το κερδος και αν αμοιβεται με βαση τα εσοδα του η ομαδα που το διοικει.
Μα εννοειται οτι καθε σελιδα που εχει διαφημισεις εχει σκοπο το κερδος.
Δεν ειναι κακο αυτο.
Εδω βλεπεις μερικα blog που εχουν δωρεαν hosting και domain ειναι γεματα διαφημισεις.  ;) 
Ουτε ειναι κακο καποια ατομα που σπαταλουν το χρονο τους για την διατηρηση,συντηρηση, του να το κανουν αφιλοκερδως.
Γνωμη μου.  :-[

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• e-regular ατμιστής
  • στοπ στην μουφα.....
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:41 »
εγώ πάντως είμαι κάτοχος 3 forum k δεν πληρώνω μια.
να μας πεις τον σερβερ να κανουμε και εμεις.....και ποσο χωρο σου δινει να μας πεις......
και αν μπορει το φορουμ σου να φιλοξενισει νημα με αυτο τον ογκο εδω.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5154.msg193431.html#msg193431 
με επισυναψη αρχειων μεσα στον χωρο του φορουμ................
με ενδιαφερει.

Συνδεδεμένος TRIKALA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:42 »
Δεν ειναι κακο αυτο.
Εδω βλεπεις μερικα blog που εχουν δωρεαν hosting και domain ειναι γεματα διαφημισεις.  ;) 
Ουτε ειναι κακο καποια ατομα που σπαταλουν το χρονο τους για την διατηρηση,συντηρηση, του να το κανουν αφιλοκερδως.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:45 »
ΚινγκΓκριΣ. Σε πάω.

Δες το και εσυ ομως αλλιως. Ειναι και της μοδας.

Οι εμποροι πρεπει να φοβουνται τον καταναλωτη και οχι ο καταναλωτης τους εμπορους.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:47 »
Θα καταθεσω και εγω την αποψη μου αφου όπου μυρίζει μπαρόυτι όλως τυχαίως -σχεδον πάντα- βρίσκομαι κοντα! :tongue_smilie:
Εμενα η ερώτησή μου δεν ειναι το αν εχει εσοδα και εξοδα ένα φόρουμ και απο που, το θεωρώ αυτονόητο. (δυνητικά,έσοδα θα μπορουσε να εχει ακόμα και απο την ίδια την google, αναλόγως το φόρουμ)
Αυτο που με απασχολεί είναι ο βαθμός ελευθερίας λόγου που υπάρχει στο φόρουμ και οσον αφορα εμενα προσωπικά δεν εχω αισθανθει ότι ειναι ιδιαίτερα περιορισμένη.
Συγκεκριμενα φιλε μου dimrock για το προηγουμενο ποστ σου που μεταφερθηκε εχω να πώ ότι ναι μεν αλλαξε κατηγορία (καλώς ή κακώς δεν ξέρω) αλλα παρέμεινε το ίδιο ευκολοπροσβάσιμο όσο ηταν και πρίν και προφανώς δεν διαγράφηκε! :dontknow:
Τώρα αν αρκετα μέλη επιλέγουν να μην δημοσιεύουν σχόλια σε πίνακες οπου τα σχόλια δεν προσμετρούνται στο προφίλ μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με την νοοτροπία των μελών του φόρουμ...
Και θα μου πείς τωρα -και με το δίκιο σου- μα το ίδιο το φόρουμ καλλιεργεί αυτο το σύστημα "βαθμονόμησης χρηστων"....ε, εκεί δεν μπορω να σου πώ κάτι... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:49 »
Δεν ειναι κακο αυτο.

Κακο δεν ειναι. Απλα να μας ενημερωσουν επ' αυτου και να αναρτησουν ισολογισμο ή ξερω γω κανα PnL (Profit and Loss). Αφου πρωτα με διαγραψουν χθες.

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• e-regular ατμιστής
  • στοπ στην μουφα.....
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:49 »
ΚινγκΓκριΣ. Σε πάω.

Δες το και εσυ ομως αλλιως. Ειναι και της μοδας.

Οι εμποροι πρεπει να φοβουνται τον καταναλωτη και οχι ο καταναλωτης τους εμπορους.
μαζι σου και εγω.....αν δεις τα ποστ μου θα καταλαβεις.
εδω καποιο παληκαρι προχτες μου ειπε οτι οσο εβλεπε τα ποστ μου με θεωρουσε στριμενο αντερο.....και οταν την επαθε εμαθε .
συμφωνο στο τελευταιο σου ποστ με 1000% .

Αποσυνδεδεμένος Checked

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:49 »
Παρακολουθώ το φορουμ απο πέρσι τον Φεβρουάριο, αν και με διαφορετικό Username τότε.
Η αλλαγή στην ταυτότητα είναι απόλυτα εμφανής και διακριτή, ο μόνος στόχος ειναι το κέρδος πλέον και προφανώς όπως και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, όχι για την ομάδα διαχήρησης συνολικά.

Επίσης σε σχέση με τον κόστος μιλάμε για 200- 250 παράλληλες συνδέσεις, δεν είναι και τίποτα τρελό η ιδιαίτερα κοστοβόρο
Αυτό στα έξοδα γιατί στα έσοδα έχουμε
24 πινάκες χ 20 ευρώ μηναίο ο πίνακας
και 7 μικρά μπανεράκι σύν 2 μεγάλα

Καλά ειναι νομίζω

Αποσυνδεδεμένος stam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: χανια
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:54 »
κατα την δικη μου αποψη κ να βγαζουν χρηματα (δεν εχω ιδεα αν βγαζουν η οχι) οι διαχηρηστες καλα το κανουν..ουτε εις βαρος μας τα βγαζουν ουτε μας κοριδευουν ξεγελωντας μας να ψωνησουμε απο ενα συγκεκρημενο καταστημα...για ολα τα καταστησματα-προηοντα θα δεις κ θετικα κ αρνητικα σχολια..στο κατω κατω δεν μας ζητησαν χρηματα για εγγραφη η οτιδοιποτε..
μαθαινουμε τα νεα για το ΗΤ..μας λυνονται ολες οι αποριες..κανουμε την πλακα μας με αλλα μελοι..εχουμε τις ωραιες μας εκπτωσεις + οτι παιρνουμε κ κανενα δωρακι που κ που απο τις κληρωσεις..κ το καλυτερο οτι εχουμε ολη την αγορα στα ποδια μας να αποφασησουμε απο που θα ψωνησουμε.

προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα να βγαζουν λεφτα οι διαχειρηστες...αρκει να μην ειναι απο την δικη μου τσεπη

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:56 »
Μπομπ,

Δεν ξερω τι σημαινει βαθμονομηση και λοιπα επιστημονικα.

Ο διαδικτυακος αυνανισμος φυσικου ή νομικου προσωπου πρεπει να βρισκεται σε σωστο σεξιον ετσι ωστε να μειωνεται σταδιακα σε νορμαλ επιπεδα.

Δεν ειναι ανενταχτο ενα τετοιο θεμα.

Τελευταία θέματα

vapormania.gr