Φίλε μάλλον μπερδεύεσαι, άλλο το εμπόριο κι άλλο η τέχνη ή οι σπουδές σε κάποιο αντικείμενο. Εμένα ο πατέρας μου ήταν 40 Οικοδόμος και απο τους καλύτερους στην Ελλάδα. Λες να ήξερε λεπτομέρειες που ξέρει ενας μηχανικός για τις αντοχές των υλικών..?? Ο έμπορος παιδιά πουλάει.. Σαφώς πρέπει να ξέρει τι πουλάει αλλά μη ζητάμε υπερβολές, τώρα αν γουστάρει και έχει εντρυφήσει στο θέμα ακόμα καλύτερα..
Το θέμα είναι αν βρεθείς εσύ σε ένα τέτοιο μαγαζί να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου. Να πας, να σε δει σαν πελάτη που μετά δεν ξαναπάτησες. Και ναι, φοβάμαι να τα πω τα ονόματα γιατί αυτός που δεν ντρέπεται να πουλάει η.τ σε 15χρονα δεν έχει κανένα ενδιασμό να βαρέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση σε όλους μας εδώ μέσα. Και η μπάλα δεν θα πάρει μόνο εμένα, αλλά και εσένα μαζί με τους διαχειριστές
4. Το χειρότερο κατ εμέ. Πριν από εμένα πωλητής εξυπηρετεί μαθητές α' λυκείου και αφού τους έχει δώσει τα πακέτα, τους προτείνει και γεύσεις (φράουλες και άλλα τέτοια) με νικοτίνη. Εκεί δεν αντέχω, μπαίνω στην συζήτηση και ρωτάω τα πιτσιρίκια αν καπνίζουν και μου λένε ΌΧΙ και οτι το παίρνουν για την πλάκα τους. Δεν κρατιέμαι και τους αρχίζω το κήρυγμα οτι δεν υπάρχει λόγος να εθιστούν στην νικοτίνη για πλάκα. Αποτέλεσμα, να ψυχραθώ με τον έμπορο (που είναι από τους μεγαλύτερους στον χώρο) και ας ήμουν πελάτης και γνωστός για πάνω από ένα χρόνο
είναι γεγονός ότι η αγορά είναι αρκετά περίεργη. Το ΗΤ απευθύνεται ουσιαστικά σε ψαγμένους.Η λύση των φαρμακείων ως σημείων πώλησης είναι λάθος. Ο μέσος φαρμακοποιός δεν μπορεί να υποστηρίξει το ΗΤ. Δεν έχει γνώσεις και ουσιαστικά το αντικείμενό του είναι διαφορετικό. Τα καπνοπωλεία είναι σαφώς πιο ενδεδειγμένος τόπος πώλησης αλλά μόνο υπο προυποθέσεις.Το άνοιγμα καταστημάτων , όπως αυτό της Njoy , είναι ότι καλύτερο, τουλάχιστον σε μεγάλες πόλεις και μόνο από την άποψη του καταναλωτή αφού πιστεύω ότι το άνοιγμα καταστημάτων είναι οικονομικά ασύμφορο. Επομένως μένουμε στο διαδίκτυο. Οσοι έχουμε την τύχη να είμαστε σε πόλη που εδρεύει ο αντιπρόσωπος, έχουμε ένα βασικότατο πλεονέκτημα.