* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 16:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για την ελληνική αγορά η.τ. Α/2012  (Αναγνώστηκε 11841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Yianni

• sapiēns
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
    • Από το τελευταίο μου τσιγάρο:
Απ: Ρε σεις Εμποροι, διαφοροποιηθείτε.
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:13 »
Φίλε μάλλον μπερδεύεσαι, άλλο το εμπόριο κι άλλο η τέχνη ή οι σπουδές σε κάποιο αντικείμενο. Εμένα ο πατέρας μου ήταν 40 Οικοδόμος και απο τους καλύτερους στην Ελλάδα. Λες να ήξερε λεπτομέρειες που ξέρει ενας μηχανικός για τις αντοχές των υλικών..?? Ο έμπορος παιδιά πουλάει.. Σαφώς πρέπει να ξέρει τι πουλάει αλλά μη ζητάμε υπερβολές, τώρα αν γουστάρει και έχει εντρυφήσει στο θέμα ακόμα καλύτερα..
Δεν με πιάνεις κι απόδειξη τρανή είναι πως ΌΌΌΛΑ τα παιδιά εδώ μέσα, ψωνίζουν από δυό τρία μαγαζιά Ελληνικά που σέβονται τον πελάτη τους. Τα υπόλοιπα από το εξωτερικό!

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Yianni

• sapiēns
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
    • Από το τελευταίο μου τσιγάρο:
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:29 »
Το θέμα είναι αν βρεθείς εσύ σε ένα τέτοιο μαγαζί να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου. Να πας, να σε δει σαν πελάτη που μετά δεν ξαναπάτησες.

Και ναι, φοβάμαι να τα πω τα ονόματα γιατί αυτός που δεν ντρέπεται να πουλάει η.τ σε 15χρονα δεν έχει κανένα ενδιασμό να βαρέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση σε όλους μας εδώ μέσα. Και η μπάλα δεν θα πάρει μόνο εμένα, αλλά και εσένα μαζί με τους διαχειριστές   >:(
Μου βγάζεις μία συμπάθεια δίχως να σε ξέρω. Ίσως φταίει η μαϊμού στο άβαταρ. Αδελφέ είσαι πολύ συγκαταβατικός και μαλακός. Σε έχω δει σε ερώτηση για ένα πρόβλημα στο GG σου, όπου στο τέλος σε πείθουν πως εσύ φταίς. Φτάνει η καλοσύνη, ειδικά σε αυτούς που δεν την αξίζουν.

Κι αν θέλει ο έμπορΑς, ας μου κάνει μήνυση εμένα. Θα έχω όλο το φόρουμ μάρτυρες. Στείλε μου πμ και θα τον ξεμπροστιάσω εγω.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:40 »
και τι θα κάνεις? Θα υποκαταστήσεις το κράτος ? Βγήκε νόμος περί απαγορεύσεως των υγρών με νικοτίνη και μόνο σε μία εταιρία μάθαμε οτι έγιναν κατασχέσεις. Άλλα μαγαζάκια κατέβασαν τα ράφια τους συνεχίζοντας ομως να πουλάνε νικοτίνες και άλλα ούτε που ίδρωσε το αφτί τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό,  από τότε τα μαγαζάκια έχουν διπλασιαστεί. Σε όποιο μαγαζάκι καινούργιο ανοίξει, μπαίνω μέσα και πιάνω συζήτηση. Μέσα από την κουβεντούλα, στην ερώτηση περι απαγορεύσεως κανένας δεν μου έχει πει οτι έχουν περάσει έστω και κάποιο στοιχειώδες έλεγχο. Όλοι τους είναι στο χαλαρό "Έλα ρε φίλε, δεν τρέχει τίποτε, μην ανησυχείς"
Είναι φανερό πια το κράτος με ποιανού το μέρος είναι και δεν μπορείς να τους πολεμήσεις με τα μέσα που πιστεύεις οτι σε προστατεύουν. Ο μόνος τρόπος είναι αποκλεισμός, και όχι μέσα από μια δημοσίευση σε ένα forum

Αποσυνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 18:51 »
4. Το χειρότερο κατ εμέ. Πριν από εμένα πωλητής εξυπηρετεί μαθητές α' λυκείου και αφού τους έχει δώσει τα πακέτα, τους προτείνει και γεύσεις (φράουλες και άλλα τέτοια) με νικοτίνη. Εκεί δεν αντέχω, μπαίνω στην συζήτηση και ρωτάω τα πιτσιρίκια αν καπνίζουν και μου λένε ΌΧΙ και οτι το παίρνουν για την πλάκα τους. Δεν κρατιέμαι και τους αρχίζω το κήρυγμα οτι δεν υπάρχει λόγος να εθιστούν στην νικοτίνη για πλάκα. Αποτέλεσμα, να ψυχραθώ με τον έμπορο (που είναι από τους μεγαλύτερους στον χώρο) και ας ήμουν πελάτης και γνωστός για πάνω από ένα χρόνο
TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ που εχει γραφει ,δυστυχως η ανεξελεγκτη κυκλοφορια και εμπορια νικοτινης απ τον καθε επιτηδειο στο τελος θα δικαιωσει τον ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ μπεχρακη που μιλαει για το φοβο δημιουργιας μιας νεας γενιας εξαρτημενων απ τη νικοτινη,ειναι πολυ ευκολο για ενα παιδι να ακολουθησει την αντιθετη πορεια με μας (η.τ.-κ.τ.).εχετε σκεφτει μηπως εσκεμμενα παραμενει <χυμα> το τοπιο ωστε οι νεοι χρηστες να αντικαταστησουν εμας που χανουν;

Αποσυνδεδεμένος adiohosk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • RED
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 19:24 »
O έμπορος με επωνυμία θα κάνει ότι του λέει η εταιρεία που αντιπροσωπεύει ΑΒΓΔ και θα πουλάει σύμφωνα με την τακτική της προμήθειες κτλπ αν θέλει να κρατήσει πελάτες θα σφίξει το ζωνάρι του που βρήκε λεφτά στην κρίση να κάνει μια καλή τιμή στον πελάτη που του αφήνει λεφτά.
Τον τοπικό πελάτη που έρχετε για τα ζουμιά για τα κάρτο, για την καλή κουβέντα στους άλλους να πάνε σαυτόν και όχι στην άλλη γωνία.
Χωρίς αποδείξη είσαι βγάλε το 23% τότε τίμια | πάρε το κομπιουτεράκι και βγάλτο είναι αρκετό ρε μεγάλε .
Τώρα για αυτούς που φέρνουν μόνοι τους γιατί τους είπε ο φίλος τους ότι παίζει κονόμα και πουλάνε ότι νάναι alibaba και κάτι Β μήν τα προωθείς για την αιχμή της τεχνολογίας.
Κάνε καλές τιμές μαζί με τα ηλεκτρολογικά που πουλάς σε αυτά που έχεις και δέν έχουν οι άλλοι μήν σκίζεις τις τιμές γιατι το πήρες το μπανανα φτηνά και ο πελάτης το καταλαβαίνει και τον χάνεις.
Κάτι κουβέντες του τύπου εμείς είμαστε πρωτοπόροι και αμα ξέρεις τι θές έλα αλλιώς θα σε χρεώσω παραπάνω για την κουβεντούλα ανάλογα πόσο θα με απασχολήσεις απλά δέν ξαναπάς η καλύτερα φεύγεις στεγνά απλά και ωραία.
¨Ολοι θέλουμε  κάτι ποιοτικό π.χ. GG DD PP TD MM TT KK ο καθένας με τα γούστα του.
Υπάρχει ποικιλία, πολύμετρο στην τσέπη και τέλος. το ανοίγεις το μετράς αν είναι αυτό που θές το παίρνεις χωρίς αποδειξη μείων το 23% απλά πράματα αλλιώς φίλε πάτα το κουμπάκι στην ταμειακή. αύτό το πράσινο εγω γιατι το πληρώνω.
Μεγάλα παιδιά είμαστε ρεεεεεεεεεεε.
Αυτά σας αφήνω για να ατμίσω 
Δέν θέλω να επηρεάσω κανέναν με τις κουβέντες μου όταν βρίσκεις το παντελόνι το επώνυμο φτηνά λές καλά μαιμού θα είναι αλλα το παιρνεις και λες ότι είναι κολωνάκι μεριά
Οσο για την τιμολογιακή και τα ΦΠΑ είναι στο χέρι του καθένα να κρατήσει το μαγαζί του καλώς η κακώς είναι επιλογή του και δέν μου πέφτει λόγος ευτυχώς έχω πολλές επιλογές.

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• Πάγωσε η Τσιμινιέρα ...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μοσχάτο
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
Συζήτηση για την ελληνική αγορά η.τ. Α/2012
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 22:07 »
Συμ
είναι γεγονός ότι η αγορά είναι αρκετά περίεργη. Το ΗΤ απευθύνεται ουσιαστικά σε ψαγμένους.
Η λύση των φαρμακείων ως σημείων πώλησης είναι λάθος. Ο μέσος φαρμακοποιός δεν μπορεί να υποστηρίξει το ΗΤ. Δεν έχει γνώσεις και ουσιαστικά το αντικείμενό του είναι διαφορετικό.  Τα καπνοπωλεία είναι σαφώς πιο ενδεδειγμένος τόπος πώλησης αλλά μόνο υπο προυποθέσεις.
Το άνοιγμα καταστημάτων , όπως αυτό της Njoy , είναι ότι καλύτερο, τουλάχιστον σε μεγάλες πόλεις και μόνο από την άποψη του καταναλωτή αφού πιστεύω ότι το άνοιγμα καταστημάτων είναι οικονομικά ασύμφορο. Επομένως μένουμε στο διαδίκτυο. Οσοι έχουμε την τύχη να είμαστε σε πόλη που εδρεύει ο αντιπρόσωπος, έχουμε ένα βασικότατο πλεονέκτημα. 

Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα... εκτός του ότι δεν νομίζω πια ότι πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος για να αποκτήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο... τώρα, όσον αφορά τα υγρά αναπλήρωσης, ή μπορείς και κάνεις παραλληλισμό τιμής με τα τσιγάρα που έκανες, οπότε, μέσες-άκρες ότι υγρό και να πάρεις σου έρχεται φθηνότερο, ή αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις ταλέντο... στα κοκτέιλ, αρχίζεις τις δικές σου αναμίξεις υγρών και σου έρχεται πιο φθηνά! Δηλαδή όλοι μας που ήμασταν καπνιστές πήγαμε κάποια μέρα στο περίπτερο, αγοράσαμε μία μάρκα τσιγάρων και από τότε καπνίζαμε αυτή; Δεν αλλάξαμε μάρκες - τιμές, δεν το γυρίσαμε στο στριφτό; Θα μου πεις με τα τσιγάρα, τα βρίσκαμε παντού.... Σωστό αυτό, αλλά ας το δούμε με άλλο μάτι λίγο...
Πες ότι σου αρέσει μία μάρκα κρασιού... την οποία δεν βρίσκεις στο Σουπερμάρκετ της γειτονιάς σου.... Δεν θα κατέβεις στην Αθήνα στις κεντρικές κάβες να το βρεις; Ακόμα περισσότερο, αν είναι πιο δυσεύρετο, δεν θα κάνεις παραγγελία να σου έρθει; Σκέψου ότι μιλάμε για 1 μπουκάλι κρασί... εγώ τουλάχιστον αγοράζω μία φορά το μήνα και αν... Αν το παραλληλίσεις με τα παρελκόμενα ηλεκτρονικού τσιγάρου, που λογικά τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα οπότε αγοράζω πολύ πιο συχνά, φαντάσου πόσο πιο εύκολο είναι να δικτυωθώ για να βρω αυτό που θέλω, στην τιμή που το θέλω.... Δύο μήνες ατμιστής είμαι και ήδη κάνω μόνος τα υγρά μου, καθαρίζω τους ατμοποιητές μου και αλλάζω φιτίλια (αφού βρήκα πρώτα που τα πουλούν έτοιμα γιατί βαριέμαι να φτιάχνω)... Σκέφτομαι ότι σε ένα χρόνο θα ξέρω πολύ περισσότερα....

Από το συντονισμό:
Το μήνυμα διαχωρίστηκε γιατί απαντούσε σε ένα που ήταν 2 ετών παλιό.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 17, 2012, 04:24 από Atmos »

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• ΣΤΑΣΟΥ........ΜΥΓΔΑΛΑ......
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κερατσινι
  • στοπ στην μουφα.....
το ηλ.τσιγαρο δεν χτιζει πολυκατοικιες σε 1 εβδομαδα!!!
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 03:53 »
καποιοι εμποροι..... νεοι δεν ζουν στην πραγματικοτητα...και δεν ξερω αν ειναι θρασσος η βλακεια να μπαινεις σε ενα φορουμ που ''εξιδικευεται'' πανω σε ενα αντικειμενο και να προσπαθεις να πουλησεις κατι σε μεγαλυτερη αξια απο την πραγματικη.
εκατσα ξημερωματα να πιω τον καφε μου και κοντευω να ξερασω απο αηδια......
δεν γινονται αυτα.......απαραδεκτο. οτι θελει ο καθενας πουλαει και οσο θελει , και εχουν και το θρασσος να λενε οτι κανουν και εκπτωση στα μελη του φορουμ , με την οποια παλι το προιον ειναι υπεραυξημενο.....!!!
που θα παει αυτο το χαλι τελικα?
εχω δει προιον να εχει 1 με 2 ευρω διαφορα σε ολα τα σαιτ του εξωτερικου με μεση τιμη 12 ευρω και ο αλλος το πουλαει 43 ευρω στην ελλαδα..........μιλαμε για απλη μπαταριοθηκη 18650.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 16, 2012, 04:24 από KINGGREECE »

Αποσυνδεδεμένος G

• DD Lover
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κορωπί, Αττική
  • V6/VV by SEB/Mini Lava + A2-MT , DD + DCT
Απ: το ηλ.τσιγαρο δεν χτιζει πολυκατοικιες σε 1 εβδομαδα!!!
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:37 »
εμ αφού τα έχουμε πει. την αρπαχτή κοιτάνε όλοι. αντί να πουλάνε βάση τιμής αγοράς, οι τιμές καθορίζονται από το πως κρίνουν οι ίδιοι οι έμποροι το προιον. Όσο και να θες να στηρίξεις ελλάδα με το που βλέπεις κάτι τέτοια..αηδία.
Άσε που μια νέα αγορά υπήρξε και άνοιξαν περισσότερα καταστήματα και από περίπτερα. Πλέον δεν έχουν τελειωμό. Και το θέμα είναι ότι με εξαίρεση πολύ λίγα (βλέπε esmokeguru, zerobacco κτλ που "ΠΑΡΑΓΟΥΝ" κάτι) όλα τα άλλα δεν διαφοροποιούνται σε ΤΙΠΟΤΑ. ego t/w/dual coils, υγρά FA και ξερό ψωμί.
Ε αυτά κύριοι τα βρίσκω και μόνος μου πλέον δεν χρειάζομαι ούτε μεταπωλητή ούτε νταβατζή.

EDIT: PS πάρε τώρα εδώ ένα παράδειγμα που βρήκα μπροστά μου. Κόστος αγοράς ΤΟ ΠΟΛΥ 18$ δηλαδή 13,8 ευρώ .....ΠΩΛΕΙΤΑΙ 61,50 ΕΥΡΩ!  :wall:  :wall:  :wall:
http://www.alibaba.com/product-gs/509354338/New_V3_Indulgence_3_7V_6V.html
http://egotube.gr/indulgence.html
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:43 από G »

Αποσυνδεδεμένος d.g

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:56 »
Νομιζω πως και λιγα εγραψες :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Πανοπτικός

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 06:10 »
Γιατι με τα υγρα ειναι καλυτερα τα πραγματα ?  1 ευρω το ml βλεπω κ φρικαρω.  :idiot1:

Το εχω βαλει σκοπο να το ψαξω κ να φτιαχνω μονος, ας κανω λαθη τουλαχιστον δεν θα αισθανομαι μλκας  :yes:

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• Σε ξυλα και μαρμαρα να τα φατε ρε ξεφτιλες
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  • BB+PVC+SUV+MP3
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 06:20 »
Ο αλλος ο κορυφαιος μαγαζατορας μου εδειχνε το elips lsk και το ανοιγει και ειχε διαρροη υγρου.Και μου λεει "βλεπεις που εχει υγρο? ετσι πρεπει να ειναι για να ξεκουμπωνει το καπακι" !
Κατι ασχετο
Νεο θεμα πως ανοιγουμε παιδια?

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 07:43 »
Παιδες καλημερα !!! γι αυτους ολους τους λογους, ευτυχως που υπαρχει το φορουμ για να ενημερωνομαστε σωστα !!!

το θεμα δυστυχως ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος που αγνοει την υπαρξη του φορουμ, με συνεπεια οι επιτηδιοι

να πουλανε ακομη οσο γουσταρουν, στον αδαη που απλα, θελει ν αλλαξει τη ζωη του προς το καλυτερο.

το συνδρομο του κλασικου Ελληνα για εφημερο κερδος, δεν τον αφηνει τελικα να εχει μεγαλη διαρκεια ζωης... ως μαγαζι...

Αποσυνδεδεμένος crypton

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα - βυρωνας
  • στο ψαξιμο.....
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 07:46 »
δυστυχως υπαρχουν και οι φουσκες, οτι αρπαξουμε και αντε γεια :bye: :bye:

Συνδεδεμένος skopos

• Ανεργος Ατμιστης ! ! !
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Ανεργος Ατμιστης ! ! !
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 08:36 »
elips lsk 90 ευρω !
Επαθα πλακα !!!  :))

Αποσυνδεδεμένος view

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 08:42 »
Καταρχη δεν εχω μαγαζι να το πω,φιλε G κανεις λαθος,εσυ δειχνεις μια απλη μπαταριοθηκη και ο αλλος πουλαει σε με φορτιστη θηκη μπαταρια κτλ,δεν ειναι σε καμια περιπτοση το ιδιο πραγμα,μετα το εχω πει εδω πολλες φορες και θα το ξαναπω,εσεις βλεπετε τιμη για ενα κομματι που θα το παρετε σαν ιδιωτες δηλαδη μαυρο χωρις παραστατικα και μεταφορικα (και μην μου πειτε οτι εχετε παρει κατι απο κινα και εχετε αποδειξη η κατι αλλο),αυτος θα το κανει εισαγωγη που σημαινει μεταφορικα διοτι δεν θα φερει ενα κομματι,δασμους εκτελωνισμους,κατευθειαν το φπα.φορολογια,συναφεια,ενοικοια,μισθους,ικα,τεβε,ρευμα,τηλεφωνο,φορους και τελος ενα πολυ βασικο που το ξεχναμε ολοι ρε παιδια κερδος δεν ειναι εκκλησιες η ιδρυματα ειναι το κερδος,ολοι για αυτο κανου κατι ρε παιδια και εσεις στην θεση τους αυτο θα κανατε,τωρα βασικα ξερω οτι ολοι θα βρισετε και θα φωναξεται αλλα ετσι εχουν τα πραγματα,διοτι ολοι εδω μεσα το πρωτο πραγμα που κανετε ειναι να βριζετε ολη μερα τα μαγαζια,αφου ολοι απο εξω αγοραζουμε τι μας νοιαζει,απλα δεν ψωνισουμε απο εδω και τελειωσε,μετο που θα πειτε κατι νομιζετε οτι θα αλλαξει κατι?

Τελευταία θέματα

vapormania.gr