* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 15:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ποιο θα συστήνατε;  (Αναγνώστηκε 5132 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Φύλο: Άντρας
  • Keep Vaping - Keep Surfing !!!!
    • surfingreece
Απ: Ποιο θα συστήνατε;
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:01 »
Χωρις δευτερη σκεψη - μια μπαταριοθηκη (mod ) για 18650,
εναν ή και δυο επισκευασιμους ( Α2SS  η πιο οικονομικη και αξιοπιστη-λειτουργικη επιλογη) και καλη ενημερωση για ενα αβασανιστο ατμισμα με οικονομια και αποδοση μαζι !!!
Οσο για υγρα χωρις αρωμα ειναι οτι πιο τσιγαρισιο δοκιμασα (και οικονομικο )
και το συστηνω με σιγουρια ::)

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Συνδεδεμένος nektarios1974

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:09 »
Για να γλυτώσετε ''λεφτά'' γιατί δεν υπάρχουν :yes: :yes:
Πρέπει πρώτα να απαντήσετε στο ερώτημα " γουστάρω Ητ ; ή είναι ένας τρόπος διακοπής καπνίσματος;"
αν απαντήσετε στο πρώτο ερώτημα πηγαίνετε κατευθείαν σε μηχανικά μόντ( υπάρχουν πολλά καλά και οικονομικά  :) :)) ή καλύτερα σε vv. Έπειτα δείτε ποιος επισκευάσιμος ατμοποιητής σας ταιριάζει ( Οδυσσέας, Α2 κλπ) . Κάντε αυτές τις 2 επιλογές και θα βγείτε ...κερδισμένοι :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα - βυρωνας
  • στο ψαξιμο.....
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:12 »
ενα μηχανικο μοντ craven ή paps και α2 ή  a2tm. απο υγρα DIY zerobacco :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:38 από crypton »

Αποσυνδεδεμένος savvas74

• GGTS+UFS και με σκέπασε ομίχλη
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:35 »
Εγώ θα του πρότεινα να ξεκινήσει με ένα ego-w για την πολύ καλή απόδοση της γεύσης και για να μην μπερδευτεί και βαρεθεί με δύσκολες συσκευές. Κι αφού κολλήσει με το η.τ. μετά μπορεί να επιλέξει κάποιο mod.
Όσο για υγρό, σίγουρα κάποιο καπνικό, με νικοτίνη ανάλογη με το τι τσιγάρα κάπνιζε ως τώρα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisPLO

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 03, 2012, 23:30 »

Μιας και δεν εχω εμπειρια με αλλο η.τ. και εγω προτεινω το ego-w.Με αυτο ξεκινησα εδω και 8 μερες και ηδη ξερω πως να το ξεμπουκωνω και πως να κανω dry burn.Αρα ειναι ευκολο για καποιον που δεν ξερει τι του γινεται. Απο αυτονομια μπαταριας ειμαι στη μιαμιση μερα (με 900αρα μπαταρια) αλλα αυτο εξαρταται και απο το ποσο το χρησιμοποιεις.Υγρο μου ηρθε στο στομα 5-6 φορες αλλα με ενα καθαρισμα που διαρκει 10 δευτερολεπτα -οπως και ολες οι ''εργασιες συντηρησης'' αλλωστε- ολα καλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2012, 23:31 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Babicool

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΠΑΙΑΝΙΑ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 12:27 »
Σαν πρώτο ΗΤ σε ενα νέο ατμιστή θα σύστηνα οποιοδήποτε Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες).
Όλα τα υπόλοιπα κατά την γνώμη μου είναι συμβιβασμοί.

Υγρά προτιμώ Flavourart Ice Blade Καπνικά, αλλά είναι θέμα γούστου.

Συνδεδεμένος nikolakis26

• ΑτμοΒιομήχανος
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πάτρα
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 12:43 »
Σαν πρώτο ΗΤ σε ενα νέο ατμιστή θα σύστηνα οποιοδήποτε Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες).
Όλα τα υπόλοιπα κατά την γνώμη μου είναι συμβιβασμοί.

Υγρά προτιμώ Flavourart Ice Blade Καπνικά, αλλά είναι θέμα γούστου.
Πως προτινεις το Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες) οταν στο προφιλ σου γραφεις πως εχεις δοκιμασει μονο Ego-W.......?
Το θεμα ειναι να γλιτωσει καποιος χρηματα.....οχι να πληρωσει τα 3πλα αγοραζοντας το ενα κ το αλλο διαβαζοντας αυτο το νημα.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 13:22 »
Προτείνω το  Giant είτε τύπου  Giant κ για να τριτώσει το καλό λέω ξανά Giant! Eίναι απλό στην χρήση του κ πολύ καλό για να σε οδηγήσει στον δρόμο του ατμίσματος δίχως να σε πετάξει στις στροφές............Τόσο απλό!!!  Πρότεινε στον φίλο σου μερικά καλά υγρά κ δυο -τρείς μπαταρίες κ θα είναι όλα  μια χαρά αν αποφάσησε να κόψει το κτ αν όχι? δεν θα βρεθεί ποτέ το σωστό ητ για εκείνον...... ::)

Edit :   Αν είναι γυναίκα? τα ίδια πάλι προτείνω!  ;)   :)   :)  :yes:

Εγώ προσωπικά προτείνω αυτό που με έκανε να μην πάω να δοκιμάσω κάτι άλλο αφού αυτό με κέρδισε!!! Εξηγούμαι για να μην με παρεξηγήσει κανείς ........... :)

Αποσυνδεδεμένος Babicool

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΠΑΙΑΝΙΑ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 01, 2012, 09:10 »
Πως προτινεις το Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες) οταν στο προφιλ σου γραφεις πως εχεις δοκιμασει μονο Ego-W.......?
Το θεμα ειναι να γλιτωσει καποιος χρηματα.....οχι να πληρωσει τα 3πλα αγοραζοντας το ενα κ το αλλο διαβαζοντας αυτο το νημα.

Σωστή παρατήρηση! Δεν έχω κάνει ανανέωση το προφίλ μου γιατί δεν είμαι πολύ ενεργός σε αυτό το forum.
Πέρα από πολλές παραλαγές ego atto/carto/clearo-mizers με 510 connector, έχω δοκιμάσει τα έξής: Genesis Line, iAtty, Odysseus (δανεικά από φίλους).
Το πιό ικανοποιητικό σε απόδοση είναι το Line αλλά χρησιμοποιώντας μπαταρία που δίνει καλή ένταση (IMR).

Ο λόγος που συστήνω τα Genesis από χρηματικής άποψης είναι οτι τα έξοδα συντήρησης είναι γύρω στα 30€ το χρόνο άν υπολογίσουμε οτι αλλάζεις και μπαταρίες μιά φορά το χρόνο. Μία φορά θα πληρώσεις και μετά κάνεις απόσβεση πολύ γρήγορα. Ο πιο σημαντικός λόγος που συστήνω συγκεκριμένα το Zenesis είναι για θέματα υγείας και ασφάλειας! Είναι φτιαγμένο από ειδικά μελετημένα υλικά τα οποία δεν δίνουν καμία πιθανότητα εισπνοής ανεπιθύμητων ουσιών, και είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα ατυχήματος από πχ.έκρηξη μπαταρίας!

Προσοχή! Ο φίλος nikolakis26 έχει δίκιο. Για να πάρει κάποιος mod πρέπει να το έχει πάρει το η.τ. στα σοβαρά, όχι να το παρατήσει σε ένα μήνα και να ξαναρχίσει το κ.τ γιατί είναι ακριβά.
Αν όμως συνεχίσετε το η.τ. και θέλετε να παίζετε με την υγεία σας πάρτε κινέζικα προϊόντα, δεν σας σταματάει κανείς...

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: SALONIKA
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 01, 2012, 09:22 »
θα πρότεινα μια ego μπαταρία ένα dct και κάρτο 510.lr
ότι πιο φτηνό και καλο κατά την άποψη μου.

Συνδεδεμένος alexmach

• Εγέθρητου
  • mod-team
  • Τόπος: Χολαργός
  • Orion+Paps GP+SparkPlug SP2+Atmos Labs=Doomani
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 01, 2012, 09:29 »
Σίριουσλι ρε παιδιά?
Προτείνετε σε νεο ατμιστή που προφανώς ψάχνεται, και ίσως δεν ξερει καν αν του κανει το ΗΤ, επισκευάσιμους ατμο, μοντ και Genisis?
θελετε να δείτε ποσο γρήγορα καποιος θα παρει δρόμο? Και Επισκευάσιμο και σε γυναίκες?
Σίριουσλι?
Το ερωτημα θα πρεπε να ειναι το ποια ειναι η κινεζιά με την καλύτερη απόδοση και τις λιγότερες διαρροες για να ξενικήσει κάποιος! και μετα απο ενα μηνα, μια βδομάδα ας παει οπου θελει!

θα πρότεινα μια ego μπαταρία ένα dct και κάρτο 510.lr
ότι πιο φτηνό και καλο κατά την άποψη μου.
Συμφωνω με τον προλαλήσα! Η καλυτερη απόδοση/γευση/κλπ για εναν νεο που το ψαχνει!

Αποσυνδεδεμένος snapy13

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Palaio Faliro
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 01, 2012, 09:54 »
Εγω σε καινουριους προτεινω 2  διαφορετικα.
1.  Καρτο τα οποια ειναι φτηνα , ευκολα στο γεμισμα και χωρις προβληματα διαρροων.
Μειονεκτουν στην αλλαγη γευσεων αλλα επειδη ειναι φτηνα μπορεις να εχεις διαφορα με την γευση που θελεις και να τα εναλασσεις.
Σε καποιους φιλους μου ομως δεν αρεσε η γευση , την βρισκουνε αρκετα αλλοιωμενη.
2. Ego-C . Βασικα αυτο προτεινω σε ολους.  Κι αυτα ειναι αρκετα οικονομικα  , αποδιδουν καλα την γευση , εχουνε αξιοπρεπη διαρκεια ζωης και δεν εχουνε προβληματα σε γενικες γραμμες.
Επισκευασιμο σε νεο ατμιστη δεν λεει με τιποτα , θα συμφωνησω με τον απο πανω , το πιο πιθανο ειναι να ξενερωσει και να το παρατησει αμεσα.

Συνδεδεμένος Giannis Pap

• ProVari & Tribeca Halo
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Patra
  • O' tempora O' mores
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 03, 2012, 08:40 »
Πολλοί γνωστοί μου ζητάνε την συμβουλή μου για το πρώτο ηλεκτρονικό τους τσιγάρο.
Και ας αρχίσω εγώ λοιπόν:
gg slim + LR dripping + 10-12 υγρό χωρίς άρωμα.

Πάντως αν ήμουν γνωστός σου και ήθελα να αρχίσω το η.τ. από Marlboro μαλακό μάλλον δεν θα το άρχιζα λόγω πολυπλοκότητας και ...τρόμου !! :) :)
Αν έλεγες ένα eGo-T κάτι γινόταν !
Σε συγγενή μου 55 ετών παρόλο της εξήγησης που έκανα και της επίδειξης λες και είμαι dealer !, μια βδομάδα μετά και όταν ρωτούσα τηλεφωνικά "εντάξει ? πως πάει το άτμισμα καλά? Ναι καλά μου έλεγε !!!! ήταν κλειστό από μπαταρία και ρούφαγε αέρα κοπανιστό !!!! άντε τώρα να του πείς : gg slim + LR dripping !!!!! Ποιός ήρθε ?  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• τανκακιας φανατικος.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή Αθήνα
  • Γιωργος.
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 03, 2012, 09:04 »
Πάντως αν ήμουν γνωστός σου και ήθελα να αρχίσω το η.τ. από Marlboro μαλακό μάλλον δεν θα το άρχιζα λόγω πολυπλοκότητας και ...τρόμου !! :) :)
Σε συγγενή μου 55 ετών παρόλο της εξήγησης που έκανα και της επίδειξης λες και είμαι dealer !, μια βδομάδα μετά και όταν ρωτούσα τηλεφωνικά "εντάξει ? πως πάει το άτμισμα καλά? Ναι καλά μου έλεγε !!!! ήταν κλειστό από μπαταρία και ρούφαγε αέρα κοπανιστό !!!! άντε τώρα να του πείς : gg slim + LR dripping !!!!! Ποιός ήρθε ?  :)) :))

:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος batsman1

• Abarth 500 tributo 695
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αρτέμιδα
  • Competition VV by SEB
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 03, 2012, 09:25 »
:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

vapormania.gr