Σαν πρώτο ΗΤ σε ενα νέο ατμιστή θα σύστηνα οποιοδήποτε Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες).Όλα τα υπόλοιπα κατά την γνώμη μου είναι συμβιβασμοί.Υγρά προτιμώ Flavourart Ice Blade Καπνικά, αλλά είναι θέμα γούστου.
Πως προτινεις το Genesis Hybrid Mod (συστήνω το Zenesis Standard για άντρες, Zenesis Mini για γυναίκες) οταν στο προφιλ σου γραφεις πως εχεις δοκιμασει μονο Ego-W.......?Το θεμα ειναι να γλιτωσει καποιος χρηματα.....οχι να πληρωσει τα 3πλα αγοραζοντας το ενα κ το αλλο διαβαζοντας αυτο το νημα.
θα πρότεινα μια ego μπαταρία ένα dct και κάρτο 510.lrότι πιο φτηνό και καλο κατά την άποψη μου.
Πολλοί γνωστοί μου ζητάνε την συμβουλή μου για το πρώτο ηλεκτρονικό τους τσιγάρο.Και ας αρχίσω εγώ λοιπόν: gg slim + LR dripping + 10-12 υγρό χωρίς άρωμα.
Πάντως αν ήμουν γνωστός σου και ήθελα να αρχίσω το η.τ. από Marlboro μαλακό μάλλον δεν θα το άρχιζα λόγω πολυπλοκότητας και ...τρόμου !! Αν έλεγες ένα eGo-T κάτι γινόταν !Σε συγγενή μου 55 ετών παρόλο της εξήγησης που έκανα και της επίδειξης λες και είμαι dealer !, μια βδομάδα μετά και όταν ρωτούσα τηλεφωνικά "εντάξει ? πως πάει το άτμισμα καλά? Ναι καλά μου έλεγε !!!! ήταν κλειστό από μπαταρία και ρούφαγε αέρα κοπανιστό !!!! άντε τώρα να του πείς : gg slim + LR dripping !!!!! Ποιός ήρθε ?