* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 15:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

46 επισκέπτες, 147 χρήστες
43, pdim, dimitra78, akisjon, KINGGREECE, makis555, Νικος, kostas der, Giannis Pap, skopos, panos, madtracker, joyeman, steliost, malamadre, TRIKALA, Deepblueman, Atmos, gihal, alexis-patra, takman, Pseiras, gamepanther, Giannaros, edert, tiftiants, Atmistique, smoka, fantasyhus, pipits, george8165, nightdream, vlachos160, agialas, idonodini, xaris1967, jots, takisalex, Yamaha R1, fbs, alexmach, QS-Plan, gpolym, KOSTAS1979R, dacxsara, gewre, GATOS45, steliosss, vag21, cleverstore, HLIAS747, periergos, starcctv, DISA, MULDER, kalodios, vantamis, Pstelios, stud_29, astakos, grifos, Ωμέγα, ECOCIG HELLAS, mitsos_82, Gabriel74, puff, kritikaros, gvel, Jacob13, oldhabits, parpen, George X, nmand, dorita, tibolaso, Nobacco Shop Κολωνάκι, Ουανσά, stevekon1, Alexxb, madsteam, Ares, Πολυκράτης, zalaros, barba_bill, avalon, kallitexnis, tux, dkostas, obsession, vzol48, papoys, greekn1c, nassos33, pantelis51, PCMan, dimspy, billyb464, ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ, drf, dimbouk, nikosT, nikpoth, Επιτέλους το έκοψα, lupo1965, liakouras68, cpag, atmomixani.gr, nikolakis26, Artist_gr, blade, kokalo, BANDIT, digipan, Geraki, krasopateras, SmartSmoke, kimmi, alexg, Dimitris.gr, ILIAS67, supernova, gkolokot, tornado, pablack, Δερεκοπουλος νικολαος, acider, panos000, nikos.1978, stratos660, efstratia, Stepeha, YFCBanana, mihalis78, dreamymoments, sotisl65, poseidonas7, eftihis.k, sandoula1, KATERINA T, Charas60, stam, nosmoke, Arf, svks, puntakias, slaybas, gfilip

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Διατηρηση του φορουμ ως μεσου ενημερωσης και οχι αντιπαραθεσης  (Αναγνώστηκε 672 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giogiouvas

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλος
  • Φύλο: Άντρας
  Το παρον θεμα το ανοιγω γιατι κουραστηκα να βλεπω αντιπαραθεσεις και φαγομαρα και γενικα ενα κλιμα διχονοιας.Αν η διαχειρηση κρινει οτι δεν οφελει σε κατι παρακαλω να το διαγραψει.
  Οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ τον Ιουλιο του 2011 ο σκοπος μου ηταν να πληροφορηθω απο εμπειριες πολλων ανθρωπων για το τι ειναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο που μολις ειχα παρει στα χερια μου(Ego-T).Αρχικα χαμενος μιας και δεν διαβαζω συχνα φορουμ ψαχνοντας εβρισκα...γνωμες θετικες και γνωμες αρνητικες...προτασεις βελτιωσεις λειτουργειας και καθαρισμου...πολυφωνια μεν αλλα οχι βαβουρα οχι οχλος.Στην συνεχεια οντας ακομα απειρος ενημερωθηκα για το πως θα φτιαχνω τα δικα μου υγρα...πρωτα διαβασα οτι υπηρχε μετα ρωτησα οτι δεν καταλαβαινα απο ορολογιες και μετα ακουσα προτασεις για το ποια site ειναι αξιοπιστα για να παραγγειλω απο εκει...παλι χωρις εχθρες και αντηζηλιες πηρα τις απαντησεις μου.Το Σεπτεμβρη και αφου εχω δει βελτιωσει στην υγεια μου μετα απο ενα διμηνο ατμισματος ξεκιναω τις δοκιμες υγρων ατμοποιητων και τουμπαλιν την περιοδο αυτη παλι το φορουμ με βοηθησε ωστε να μην πανε ολα στραφει ειχα την δυνοτοτητα να βαλω αγγελια για οτι δε μου ταιριαζε και να το πουλησω ωστε να συνεχισω τις δοκιμες μου με τις λιγοτερες δυνατον απωλειες.Τελικα το Δεκεμβριο το τυχαιο συνεβει ηταν Κυριακη βραδυ και διαβαζω το φορουμ κλικ στο κουμπακι "εμφανιση μη αναγνωσμενων" και μου εμφανιζεται η ευκαιρια να παρω ενα mod με επισκευασιμο ατμοποιητη ουαου το ονειρο εγινε πραγματικοτητα...παλι ομως  με την βοηθεια του φορουμ.Στην συνεχεια χωρις να ρωταω πολλα αλλα διαβαζοντας πολυ εμαθα να χειριζομαι τον επiσκευασιμο ατμοποιητη ο οποιος στην αρχη με κουρασε με βασανισε μου εσταξε μου βρωμαγε μου ξινιζε αλλα αφου σε αλλους δουλευε διαβασα και εμαθα πως θα τον εκανα να δουλεψει για μενα και τα καταφερα....παλι με βοηθησε το φορουμ.
   Ελπιζω να μην κουρασα αλλα εμενα το φορουμ με βοηθησε οπως φανταζομαι και πολλους απο τους 6000 εγγεγραμενους χρηστες,αλλα τον τελευταιο καιρο παρατηρω πως απο κοινοτητα στην οποια ο σκοπος ειναι η ενημερωση και η αποφυγει του κανονικου τσιγαρου εχουμε γινει λαικη αγορα που ο καθενας εχει στησει τον παγκο του και φωναζει πως το δικο του ειναι καλυτερο απο του αλλουνου και ολα ειναι σκουπιδια εκτος απο το δικο του. 
   Kαθε μερα τον τελευταιο μηνα οταν διαβαζω το φορουμ ειναι σαν να βλεπω δελτιο ειδησεων με παραθυρα και καλεσμενους πολιτικους που τσακωνονται αναμεταξυ τους στο βωμο της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου και της πολυφωνιας καταληγοντας ομως απο ενημερωση να γινονται απλα αλλο ενα βαρετο show...
  Θα ηθελα μονο να σας παρακαλεσω να σεβεστε τους συνομιλητες σας να μην γραφεται απλα για να γραψεται κατι αλλα μονο οταν εχετε κατι πραγματικα να πειτε και μην φαγονεστε μεταξυ σας!
  Καθε πολυπληθης κοινοτητα συχνα πυκνα γινεται μαζα...ας προσπαθησουμε να μην καταληξει το φορουμ απο ενημερωτικο να γινει μια αμορφη μαζα γραπτων κειμενων απο μαιμουδες που πιστευαν οτι θα δημιουργησουν αριστουργημα!

Ευχαριστω για την υπομονη σας ελπιζω να μην σας κουρασα με την ελλειψη σημειο στιξης.

Υ.Γ.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν θελω να θιξω κανενα και οτι ο σκοπος μου ειναι μονο να σας ευαισθητοποιησω ωστε να μην παει χαμενο οτι μεχρι σημερα εχει φτιαχτει.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• τανκακιας φανατικος.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή Αθήνα
  • Γιωργος.
+1000000000000!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • 20-1-12
Με βρίσκεις πλήρη σύμφωνο σε ότι έχει να κάνει με τα συνεχή ανούσια μηνύματα και με την αυτοπροβολή μερικών συνατμιστών.
Το να μην συμφωνούν όμως δυο άνθρωποι σε κάτι και να έρχονται σε γόνιμη αντιπαράθεση με επιχειρήματα και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, νομίζω πως βοηθάει, παρά ενοχλεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2012, 02:41 από sirkonsta »

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Εχεις τα δικια σου και συ.

Την στιγμή που υπαρχουν εμποροι εδω μεσα λογικο ειναι να θελουν να επωφεληθουν με καλοπραιορετο ή μη τρόπο.

Ειναι διαφορετικο να λεμε εμεις οι απλοι χρηστες οτι κατι ειναι καλυτερο απο κατι αλλο. Ειναι υγεια.

Η κριση γεννα την αναγκη για διαφοροποιηση και το φορουμ δεν θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση στους εμπορους.

Αν το θεμα σου εχει να κανει και με τις αντιπαραθεσεις για το ΣΕΕΗΤ σκεψου ποσο υγιες ειναι, παιδια που δεν τα παιρνουν απο πουθενα να αντιδρουν.

Προσωπικά αν εχω ευθυνη για το ξενερωμα σου θα ηθελα να σου ζητησω συγνωμη αλλα σκεψου και συ οτι πολλοι τσακωμοι και εντασεις συμβαινουν για να μπορεις να ατμιζεις ελευθερα χωρις να πιανεσαι κοροιδο στην τσεπη.

Πολυ φιλικα

Δημητρης.

Αποσυνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
φιλε εχεις δικιο σε οτι λες αλλα δυστηχως το φορουμ δεν ειναι ενημερωτικο -δε ξερω ισως να ηταν στο παρελθον-.κοιτα αριστερα σου και θα καταλαβεις ,προσωπικα πιστευω οτι ενα μερος των μελων ειναι φανεροι εμποροι(αυτο ειναι θεμιτο) ενα αλλο μερος ειναι οι ιδιοι εμποροι με διαφορα προφιλ ,ενα επισης μεγαλο μερος ειναι <αβανταδοροι> γι αυτο και υπερασπιζονται με μανια καποια προιοντα η οταν η κουβεντα θιγει πραγματα που δε πρεπει τη τιναζουν στον αερα με προσωπικες διαμαχες και ολοι αυτοι εχουν σα στοχο να πιασουν πελατες τους  υπολοιπους,γι αυτο φιλτραρε καλα οτι διαβαζεις

Αποσυνδεδεμένος Zioa

• (FOG) (DeVideD-ΙΑΤΤΥ) (eGo-t) (510lr dripping)
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
giogiouvas έτσι όπως τα λες είναι  :thumpup:

Το forum έχει αλλάξει  :'(..... αλλά είναι και λογικό γιατί τα μέλη έχουν αυξηθεί κατά πολύ .
(Τώρα έχουμε περισσότερους  ανθρώπους με διαφορικούς "χαρακτήρες" ) 

Αποσυνδεδεμένος giogiouvas

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλος
       Το ενοχλητικο δεν ειναι οι συζυτησεις - αντιπαραθεσεις ειναι υγειες και απαραιτητο.Οταν αυτο γινεται ομως με ασεβεια και σε υψηλους τονους χανει το νοημα του.

Η προταση μου ειναι αν γινεται να ανοιξει μια θεματικη ενοτητα με τον τιτλο ΑΡΕΝΑ ωστε οσοι θελουν να τσακωθουν και οχι να συζητησουν να το κανουν εκει.Ετσι και το καθε νημα θα παραμενει ενημερωτικο και καθενας θα ξεσπα εκει τα εφηβικα του αποθυμενα!

Ευχαριστω!

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• ΣΤΑΣΟΥ........ΜΥΓΔΑΛΑ......
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κερατσινι
  • στοπ στην μουφα.....
τι προτεινεις?
να μην μιλαμε αν βλεπουμε κατι στραβο?
πρεπει να δωσεις και παραδειγμα για το που αναφερεσαι.

Συνδεδεμένος alexmach

• Εγέθρητου
  • mod-team
  • Τόπος: Χολαργός
  • Orion+Paps GP+SparkPlug SP2+Atmos Labs=Doomani
Και ποιος θα παει στην ενότητα που θα λεγεται Αρενα? Αυτοι που μπαινουν ΓΙΑ να τσακωθουν? ακομα και αν υπαρχουν τετοιοι εδω, θα το παραδεχτούν? Οι διαφωνιες και οι τσακωμοι ξεσπανε σε νηματα για χιλια δυο θεματα. Δεν νομίζω να ενστερνιστεί κανεις το "παμε στην Αρενα να συνεχίσουμε" ως αντιστοιχο του "παμε εξω ρε"

Συνδεδεμένος KINGGREECE

• ΣΤΑΣΟΥ........ΜΥΓΔΑΛΑ......
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κερατσινι
  • στοπ στην μουφα.....
εγω νομιζω οτι τελικα ποιο επιθετικος ειναι ο φιλος λεγοντας ''εφηβικα αποθημενα'' παρα αυτοι που λογομαχουν.....
γνωμη μου.
δεν ειμουν ποτε το βλεπε και μην μιλας..........
οταν καποιος προσπαθει να υποβιβασει την νοημωσυνη μου δεν θα κατσω με σταυρωμενα χερια.
αυτοι τωρα που βγαζουν εσωψυχα σιγα σιγα φευγουν μονοι τους.
αλλωστε η αντιπαραθεση ειναι αυτη που βγαζει τα προβληματα στην φορα.
φαντασου να εμπαινε ο καθενας να ελεγε οτι ηθελε και εσυ απλα να εβλεπες αυτο που λεει.......
αν ομως εχεις αντιθετη αποψη με επιχηρηματα γιατι να μην λαβεις θεση?
ειλικρινα θα ηθελα ενα παραδειγμα για να καταλαβω τι εννοεις 100% .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2012, 05:48 από KINGGREECE »

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
οι αντιπαραθεσεις ειναι ωφελιμες οταν γινονται με κοσμιο τροπο, ειδικα οσον αφορα καποιο προιον που προκειται να αγορασουμε, απο μια αντιπαραθεση μπορουμε να δουμε ολα τα θετικα και αρνητικα :thumpup: το προβλημα ειναι οτι οταν μιλησεις για καποια προιοντα που αποδεδειγμενα (απο πολλους) εχουν καποια ελατωματα, μην πεφτει ο εμπορος και το συναφι του να σε κατασπαραξουν ;) και δεν πιστευω να το βλεπω μονο εγω αυτο εδω :dontknow: και δεν μιλαω για ενα μονο προιον για να μην παραξηγηθω 8)

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
οι αντιπαραθεσεις ειναι ωφελιμες οταν γινονται με κοσμιο τροπο, ειδικα οσον αφορα καποιο προιον που προκειται να αγορασουμε, απο μια αντιπαραθεση μπορουμε να δουμε ολα τα θετικα και αρνητικα :thumpup: το προβλημα ειναι οτι οταν μιλησεις για καποια προιοντα που αποδεδειγμενα (απο πολλους) εχουν καποια ελατωματα, μην πεφτει ο εμπορος και το συναφι του να σε κατασπαραξουν ;) και δεν πιστευω να το βλεπω μονο εγω αυτο εδω :dontknow: και δεν μιλαω για ενα μονο προιον για να μην παραξηγηθω 8)

+1000 συμφωνω απολυτα Σταυρο οτι για ολους τους τελικους καταναλωτες, εμας τους ατμιστες, ειναι οτι καλυτερο
να διαβαζουμε τα συγκεκριμενα νηματα καθως εκτος της χολης ή της ζαχαρης που μπορει να σταζει ενας συνατμιστης οσο
αφορα την αοψη του για ενα προιον, το κατακαθι που θα μεινει ειναι πολυ σημαντικο ωστε να το δουμε αν τελικα
θα κανει για εμας η οχι. συν του οτι τελικα με το να δυφημουμε σε εισαγωγικα ενα προιον τοσο φανατικα, του κανουμε
απ την αλλη τρελλη διαφημιση !!!
ολα αυτα βεβαιως και να γινονται με ομορφο τροπο καθως εαν διαπληκτιζομαστε, κατι που εχω κανει κ εγω, δειχνουμε
το επιπεδο μας... το θεμα ειναι οτι δεν τα τρωμε μαζι με το οποιο κατασκευαστη... χρηστες του προιοντος ειμαστε.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Ήμαρτον πια με αυτή την ισοπέδωση των πάντων, εάν δεν ταιριάζει στη δική μας άποψη.
Μακάρι να υπήρχε ένα φόρουμ που να δούλευε, με τα γούστα του κάθε μέλους.
φιλε εχεις δικιο σε οτι λες αλλα δυστηχως το φορουμ δεν ειναι ενημερωτικο -δε ξερω ισως να ηταν στο παρελθον-.κοιτα αριστερα σου και θα καταλαβεις ,προσωπικα πιστευω οτι ενα μερος των μελων ειναι φανεροι εμποροι(αυτο ειναι θεμιτο) ενα αλλο μερος ειναι οι ιδιοι εμποροι με διαφορα προφιλ ,ενα επισης μεγαλο μερος ειναι <αβανταδοροι> γι αυτο και υπερασπιζονται με μανια καποια προιοντα η οταν η κουβεντα θιγει πραγματα που δε πρεπει τη τιναζουν στον αερα με προσωπικες διαμαχες και ολοι αυτοι εχουν σα στοχο να πιασουν πελατες τους  υπολοιπους,γι αυτο φιλτραρε καλα οτι διαβαζεις
Εάν νομίζεις ότι τα τόσα μέλη αυτής της κοινότητας, που ευχαριστούν το φόρουμ καθημερινά, μαζί τους και εγώ, για την βοήθεια και την ενημέρωση που έχουν, είναι προβοκάτορες ή αβανταδόροι, θα σε παρακαλούσα να μην ξανά ασχοληθείς με αυτό το φόρουμ. Κάνεις κακό στην νοημοσύνη σου και στον εαυτό σου.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
αυτο ακριβως, χρηστες-αγοραστες σε μια περιοδο που δε μας περισευουν τα φραγκα :dontknow: και οταν δινουμε για κατι 100+ ευρα  και βλεπουμε κατι στραβο, αυτο πρεπει να αναφερεται και να το βλεπουν ολοι πριν σκασουν τα 100+ ευρα τους, και ας χοροπηδαει ο εμπορας και οι αυλικοι του 8)
και να σειμειωσω οτι δεν ειναι ενημερωση οταν βγαινω εγω και γραφω υμνους για ενα προιον χωρις να αναφερω κανενα αρνητικο του και μερικοι μου λενε μπραβο και οι υπολοιποι απλα δεν μιλανε :dontknow: παραπληροφορηση μαλλον ειναι 8) γιαυτο η υγιεις αντιπαραθεση ειναι απαραιτητη ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2012, 09:18 από matsakonas »

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: planet earth
To φορουμ, και κάθε φόρουμ, αποτελεί μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Υπό αυτη την εννοια φανταζομαι συμφωνείτε οτι αντανακλα τα  χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της φυλής μας. Μια απο αυτές ειναι η φλυαρία και μία δευτερη η προπέτεια. Επιπλέον, λογω της ηλεκτρονικής ανωνυμίας μπορεί αναμεσα στα μελη να διεισδύουν οπως σωστα ελέχθη και εμποροι , αντιπροσωποι κλπ οι οποίοι εχουν αποκλειστικο σκοπό να προωθήσουν τα προιόντα τους.
Τα λεω αυτά για να τονίσω οτι είναι μάλλον ουτοπικό να επιδιώξουμε την ηρεμία και απόλυτη ταξη διοτι ειναι εκ των πραγμάτων ανέφικτη. Είναι προτιμότερο να προσπαθούμε ατομικά να δίνουμε το καλό παράδειγμα με πολιτισμένο διάλογο και αγνοώντας τους ευτυχως όχι πολυάριθμους που δεν ξέρουν ή δε θέλουν να συζητησουν κόσμια και πολιτισμένα.

vapormania.gr