που μπορω να βρω το αρωμα διοτι δεν γνωριζω αν μπορεις πλεον να παραγγειλεις απο f.a αν 3ερει καποιος απο που αλλου μπορω να το βρω ας μου πει ευχαριστω παντως για τη βοη8εια.
....ρε παιδια στα 100μλ τραντιτιοναλ απο Βειπνοβα ποσο αρωμα βαζω....
πηρα και εγω απο το e-tsigaro cuban supreme στα 9 traditional 12ml με 6.90 δυστυχως δεν με ικανοποιησε της vapenova εχει περισσοτερο αρωμα αλλα περισσοτερη pg της ε-τσιγαρο 50-50 αλλα λιγοτερο αρωμα σε φαση που το κανει στο τελος ουδετερο η συγριση εγινε σε καινουριο ατμοποιητη οποτε ητσν κα8σρα 8εμα υγρου και οχι ατμοποιητη,τι νσ πω λυπσμσι πραγματικα διοτι με αυτο το τροπο μας οδηγουν ολους στο diy ,ειναι το αγαπημενο μου αρωμα και δεν μπορω να το βρω σωστο ετσι οπως το 8ελω αν μπορει καποιος να με βοη8ησει να μου στειλει πμ.καλη συνεχεια σε ολους.
Φοβαμαι οτι σε VG δεν θα βρεις ακριβως την ιδια γευση. Ευχομαι να κανω λαθος.
Πολύ θα ήθελα πάντως ένας από τους μάστορες του DIY να φτιάξει ένα εργαλείο με traditional 18 βάση, λίγο dark vapure, Cuban Supreme για κυρίως και φυσικά MTS. Ίσως και μια σταγόνα από κάποιο ξηρό καρπό ή κακάο να βοηθούσε την απόδοση του Κουβανέζικου.Αν το αποπειραθεί κανείς, να μου πει τα αποτελέσματα πριν παραγγείλω σύνεργα, λευκή ποδιά και λοιπά και καταντήσω σαν τον τρελό επιστήμονα που γελάει σατανικά μόλις πετύχει τη γεύση του!