η εκπτωση δεν ισχυει πλεον για τα μελη του φορουμ
Και γω ειχα το ιδιο προβλημα με τις γευσεις. Και θα συμφωνησω μ'αυτο που λεει ο Stepeha...Η λύση είναι ένα ουδέτερο καπνικό υγρό. Εγω οσα σκετα αρωματα δοκιμαζα μετα απο ενα διαστημα με μπουχτιζανε.. και σε καποια φαση ανακαλυψα το Cuban Supreme της FA. Δεν με τρελανε στην αρχη αλλα γυρνουσα μετα απο καποιο αρωμα που γρηγορα με κουραζε παντα σ'αυτο. Και ακομα δεν θα πω οτι ειναι ''η'' γευση. Απλα ειναι μια γευση που δεν μπορω να την προσδιορισω ακριβως.. ουτε πολυ εντονη ουτε πολυ απαλη ουτε γλυκια αλλα ουτε πικρη.. και αυτο ισως με εκανε και γυρνουσα παντα εκει.. σε μπερδευει.. (περιμενω παντα να μου βγαλει στο βαθος την σοκολατα, και ειμαι σιγουρος οτι το περιεχει.. αλλα δεν στο δινει παντα.. ) σαν μια γυναικα που παιζει μαζι σου.. (το γαμ...). Θα θελα πολυ να ατμιζω και αλλες γευσεις γιατι οι επιλογες ειναι αμετρητες.. αλλα την παθαινω και γω σαν και σενα. Einai η μονη γευση που καταφερε να με κρατηση τις περισσοτερες ωρες συντροφια.Μαλλον θα παντρευτω αυτην την γευση και δεν θα ξανακοιταξω καμια αλλη!PS: VPG Inawera 4-5 σταγονες Cuban Supreme ανα 10ml
που μπορω να βρω το αρωμα διοτι δεν γνωριζω αν μπορεις πλεον να παραγγειλεις απο f.a αν 3ερει καποιος απο που αλλου μπορω να το βρω ας μου πει ευχαριστω παντως για τη βοη8εια.
http://e-vape.gr/index.php?route=product/category&path=71_73