παντος το vv του Βαγγέλη φίλε σιμ εχει πολυ παραπάνω εκφορτώσει απο το μεγάλο λαβα
πολυ πιθανο οταν δοκιμασα το μεγαλο λαβα στα ιδια volt με το vv του βαγγελα οντως ειχε διαφορα.στο μικρο δεν την καταλαβαινω αλλα ειναι ακομη νωρις.το σιγουρο ειναι οτι αξξιζει τα λεφτα του ομως το vv του βαγγελα παραμενει το κυριο mod μου
Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του μικρου lava με πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης μικροτερο απο τι το περιμενα και με αρκετα καλη κατασκευη το προτεινω σε οποιον ειναι fun στρογγυλων μπαταριοθηκων οσον αφορα το δικο μου εχει μια μικρη αποκλιση στα volt που δειχνει η lcd του lava με τη μετρηση του πολυμετρου στον κονεκτορα της ταξης των 0,2 volts.Δηλαδη ενω η lcd δειχνει π.χ. 4.9volts το βολτομετρο δειχνει 5.1volts.Η αυτονομια του με την μπαταρια της φωτογραφιας (στην πρωτη φορτιση της-ισως βελτιωθει μελλοντικα)ειναι 4 με 4,5 ωρες με Α2 στα 2,6 ohm και ρυθμισμενο στα 5,1 volt στην εξοδο του κονεκτορα.Αρκετα καλα θα ελεγα Αυτα προς το παρον .Στη φωτο παρακατω σε συγκριση με το VV του βαγγελα και με μια ego 1000αρα.
Γεια σας συνατμιστές και από εμένα , έχω δει και τις 4 σελίδες 3 φορές , δε χορταίνω να διαβάζω τα σχόλια και να βλέπω τις φωτογραφίες σας , με ανυπομονησία περιμένω να μου έρθει και μένα το Torpedo VVV Full Kitη παραγγελία έγινε πριν 2 μέρες από totallywicked , YOYO στις £50.49 , σε ευρώ 60.00 + 10.00 μεταφορικά σύνολο 70.00όταν θα το έχω στα χέρια μου θα επιστρέψω με λεπτομέρειες .