* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 12:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Lava tube fan club  (Αναγνώστηκε 2338 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sim

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε!
Απ: Lava tube fan club
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:22 »
Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του μικρου lava με πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης :thumpup:
μικροτερο απο τι το περιμενα και με αρκετα καλη κατασκευη το προτεινω σε οποιον ειναι fun στρογγυλων μπαταριοθηκων :D
οσον αφορα το δικο μου εχει μια μικρη αποκλιση στα volt που δειχνει η lcd του lava με τη μετρηση του πολυμετρου στον κονεκτορα της ταξης των 0,2 volts.Δηλαδη ενω η lcd δειχνει π.χ. 4.9volts το βολτομετρο δειχνει      5.1volts.
Η αυτονομια του με την μπαταρια της φωτογραφιας (στην πρωτη φορτιση της-ισως βελτιωθει μελλοντικα)ειναι 4 με 4,5 ωρες με Α2 στα 2,6 ohm και ρυθμισμενο στα 5,1 volt στην εξοδο του κονεκτορα.Αρκετα καλα θα ελεγα :thumpup:
Αυτα προς το παρον .Στη φωτο παρακατω σε συγκριση με το VV του βαγγελα και με μια ego 1000αρα. :bye:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Συνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:25 »
Κουκλί το μικρό, καλοάτμιστο!!

Συνδεδεμένος daywalker06

• You’ve been watched…. Resistance is futile.....You'll be assimilated..
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:26 »
Στο Lava το μεγάλο που εχω εχει κόφτη στα 10sec

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: peristeri
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:30 »
παντος το vv του Βαγγέλη φίλε σιμ  εχει πολυ παραπάνω εκφορτώσει απο το μεγάλο λαβα

Αποσυνδεδεμένος Sim

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε!
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:40 »
παντος το vv του Βαγγέλη φίλε σιμ  εχει πολυ παραπάνω εκφορτώσει απο το μεγάλο λαβα
πολυ πιθανο :yes:οταν δοκιμασα το μεγαλο λαβα στα ιδια volt με το vv του βαγγελα οντως ειχε διαφορα.
στο μικρο δεν την καταλαβαινω αλλα ειναι ακομη νωρις.
το σιγουρο ειναι οτι αξξιζει τα λεφτα του ομως το vv του βαγγελα παραμενει το κυριο mod μου ;D

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: peristeri
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:50 »
πολυ πιθανο :yes:οταν δοκιμασα το μεγαλο λαβα στα ιδια volt με το vv του βαγγελα οντως ειχε διαφορα.
το σιγουρο ειναι οτι αξξιζει τα λεφτα του ομως το vv του βαγγελα παραμενει το κυριο mod μου ;D
αποτο μικρο δεν εχω αποψη δεν εχω δοκιμαση και δεν μπορω να πω αλλα απο το μεγαλο του βαγγελη ειναι πολι πιο αποδοτικο και ξερις τι μου την δινει δεν βλεπω πουθενα κανα VV by seb fan club ... μπορι να το δω στην αμερικη αλλα Ελλαδα να το δω χλομο  :-\ εδω λεμε τενεκεδια  ελληνικα μοντ που τα προσκιναει ολος ο πλανιτις ... ζητω σηγνομη για το οφ τοπικ σε ολους αλλα μολις ιδα Lava tube fan club  μου ήρθε ενα κατι  :eyesplash: ( παρεπιπτοντος το αυτοκολιτο στο vv σου ειναι  :thumpup: :thumpup: :thumpup: :respect: )

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Νικαια
  • vape_neat
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 14:23 »
Το ιδιο διαπιστωσα και γω σε συγκριση με ενα vv απο madvapes   :yes:

Συνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 17:32 »
Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του μικρου lava με πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης :thumpup:
μικροτερο απο τι το περιμενα και με αρκετα καλη κατασκευη το προτεινω σε οποιον ειναι fun στρογγυλων μπαταριοθηκων :D
οσον αφορα το δικο μου εχει μια μικρη αποκλιση στα volt που δειχνει η lcd του lava με τη μετρηση του πολυμετρου στον κονεκτορα της ταξης των 0,2 volts.Δηλαδη ενω η lcd δειχνει π.χ. 4.9volts το βολτομετρο δειχνει      5.1volts.
Η αυτονομια του με την μπαταρια της φωτογραφιας (στην πρωτη φορτιση της-ισως βελτιωθει μελλοντικα)ειναι 4 με 4,5 ωρες με Α2 στα 2,6 ohm και ρυθμισμενο στα 5,1 volt στην εξοδο του κονεκτορα.Αρκετα καλα θα ελεγα :thumpup:
Αυτα προς το παρον .Στη φωτο παρακατω σε συγκριση με το VV του βαγγελα και με μια ego 1000αρα. :bye:

Αρχηγέ η φωτογραφία που έβαλες είναι real size. Έχω την ίδια 1000αρα μπαταρία και την έβαλα στην οθόνη του υπολογιστή μου  και έπεσε καρμπόν με τη φωτογραφία σου. Οπότε κατάλαβα ακριβώς πόσο μικρό είναι το mini lava. Λέει τρελά...

Αποσυνδεδεμένος bujinkan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 18:28 »
Και εγω κατοχος λαβα εδω και αρκετο καιρο και πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω
Τωρα τι του βαζω απο ατμο επανω.......τον πατερα μου και τη μανα μου του βαζω :laugh1: :laugh1:
Ολα τα εχω δοκιμασει...αλλα η μεγαλη αγαπη μου ειναι το 6αρι τανκ απο madvapes με καρτο 2ohm και ατμισμα στα 4,8 με 5,2 περιπου

Αποσυνδεδεμένος diablogas

• Τους εχθρους μου τους ξερω,τους φιλους μου φοβαμαι!!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μυτιληνη
  • VV By SEB-LAVATUBE-REGENESIS
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 20:00 »
Καλησπερα κι απο εμενα :bye:Και εγω ειμαι κατοχος lava tube του μεγαλου σε μαυρο χρωμα.Το πηρα μεταχειρισμενο απο εναν συνατμιστη μας.Αλλα αδειασαν οι μπαταριες καθοσον το πηρα χωρις φορτιστη.Μου κρατησαν μαλλον φορτισμενες καλα ηταν 4 μερες οι 2 μπαταριες οι μαμισιες.Παραγγειλα και μου ερχεται και ο φορτηστης καθως και 2 καινουριες μπαταριες 3000 mah  http://www.greekvapes.com/_ecig/cat673938_820564.aspx:thumpup: :thumpup:Εμπειρια πολυ δεν εχω και ψαχνομαι για τους ατμο που θα πηγαινανε καλυτερα :confused1:Αν μπορει καποιο απο τα παιδια που τον χρησιμοποει καιρο τα ΦΩΤΑ ΣΑΣ please :confused1:Δευτερα περιμενω εναν Fog Θα τον δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις!

Αποσυνδεδεμένος bird

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κύπρος
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 03, 2012, 10:33 »
Γεια σας συνατμιστές και από εμένα  :bye:, έχω δει και τις 4 σελίδες 3 φορές  , δε χορταίνω να διαβάζω τα σχόλια και να βλέπω τις φωτογραφίες  σας , με ανυπομονησία περιμένω να μου έρθει και μένα  το Torpedo VVV Full Kit
η παραγγελία έγινε πριν 2 μέρες  από   totallywicked , YOYO στις £50.49 , σε ευρώ 60.00 + 10.00 μεταφορικά σύνολο 70.00
όταν θα το έχω στα χέρια μου θα επιστρέψω με λεπτομέρειες .

Αποσυνδεδεμένος nikosma

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 03, 2012, 11:41 »
Είμαι και εγώ κάτοχος του MINI Lavatube εδώ και 15 ημέρες περίπου, αγορασμένο απο hlektroniko-tsigaro.com στα 65€, τη μια ημέρα έγινε η παραγγελία και την επόμενη το είχα στα χέρια μου :yes:
Εχω δοκιμάσει διάφορους ατμοποιητές, DCT της BIO στα 2,5ohm (στα 4,2 με 4,5V), giant dual coil 1.6 ohm (στα 3,8V), TEC Tankomizer (3,8V), τους CE2 του πακέτου (στα 4,2 και 4,5V) και τώρα τον ce4+ (στα 4,2V).
Τον DCT τον θεωρώ σταθερή αξία...τον ce2 αφού του έκοψα τη σιλικόνη φέρνει ικανοποιητική γεύση και χτύπημα και μπορώ να πώ οτι ο ce4 είναι καταπληκτικός μέχρι στιγμής, και σαν σφικτή τζούρα και σαν χτύπημα, βέβαια δεν τον έχω πειράξει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος gastzoum

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ζωγραφου
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 03, 2012, 11:48 »
Eιμαι και εγω κατοχος ενος μεγαλου το πηρα με την ομαδικη απο cleverstore 40 ευρω.Ατμιζω στα 4-4.5 V με ce4.Πρωτη εβδομαδα και απολυτα ικανοποιημενος.

Συνδεδεμένος nikolakis26

• ΑτμοΒιομήχανος
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πάτρα
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 03, 2012, 11:52 »
Γεια σας συνατμιστές και από εμένα  :bye:, έχω δει και τις 4 σελίδες 3 φορές  , δε χορταίνω να διαβάζω τα σχόλια και να βλέπω τις φωτογραφίες  σας , με ανυπομονησία περιμένω να μου έρθει και μένα  το Torpedo VVV Full Kit
η παραγγελία έγινε πριν 2 μέρες  από   totallywicked , YOYO στις £50.49 , σε ευρώ 60.00 + 10.00 μεταφορικά σύνολο 70.00
όταν θα το έχω στα χέρια μου θα επιστρέψω με λεπτομέρειες .
Φίλε εγώ πιο φθηνά το πήρα απο Κύπρο. :thumpup:
Μου έφτασε μαζί με τα μεταφορικά 50-53€ κ είχε κ μια θήκη δώρο. ;)

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
  • VV by SEB+FAT
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 03, 2012, 12:17 »
τωρα το totallywicked το χει με 13 λιρες εκπτωση.

Τελευταία θέματα

vapormania.gr