Αυτούς τους σχεδόν 4 μήνες που ατμίζω χρησιμοποιούσα αποκλειστικά 510 ατομάιζερ.Μου άρεσαν για την μπόλικη παραγωγή ατμού και για το εξαιρετικό throat-hitΚαι όντως είναι έτσι, και το χτύπημα τους είναι αξεπέραστο αλλά και η παραγωγή ατμού εξαιρετική.Σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα και χρησιμοποιώ το 901. Το 4075 για την ακρίβεια από T.W.Μα είναι καταπληκτικό! Σαν να άρχισα τώρα το άτμισμα! Ο ατμός του είναι εξίσου ικανοποιητικός και το χτύπημα ελάχιστα διαφέρει από το 510.Τα υγρά μου όμως όλα είναι σαν να τα ξαναγεύομαι. Βρίσκω τεράστια διαφορά στην ατμοποίηση των ίδιων υγρών μεταξύ 510 και 901. Το 510 έκανε πιο «σκληρά» τα υγρά, τους έδινε μια πιο βαριά γεύση.Με το 901 είναι πιο αρωματικά, πιο εύγεστα.Επίσης δεν υπάρχει αυτή η γεύση του «κάτι καμένου».στο 901 ακόμη και όταν δεν έχω υγρό στο φιλτράκι, όταν έχει αδειάσει, απλά δεν ατμίζει, αλλοίωση στη γεύση δεν έχω.Νιώθω σαν να ανακαλύπτω και πάλι το άτμισμα.Δε τα συγκρίνω ως καλύτερο ή χειρότερο, σίγουρα θα χρησιμοποιώ και τα 2 μοντέλα ατομάιζερ.Αλλά εξεπλάγην από τις διαφορές στη γεύση. Κάτι που συχνά άκουγα στο φόρουμ, αλλά μη έχοντας την εμπειρία δεν το καταλάβαινα.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα με το 901 είναι ότι μου ερχόταν υγρό στο στόμα.Αυτό το έλυσα βάζοντας φιλτράκι 510 και τώρα δουλεύει υπέροχα.
Ποσο σας κρατάνε τα ατομαιζερ του 501 ?
Χμμμ σε καμια 10ρια μερες θα δοκιμασω κι εγω εναν 901 και ανυπομονω να δω αν ειναι τα πραγματα οπως τα λες, ειδικα να η καλη σου εντυπωση συνδυαζεται και με σχετικα καλη αντοχη του ατμο. Αυτο με το φιλτρακι δεν το εχω ξανακουσει, θα το χω υποψην την ωρα της δοκιμης
εγώ θα ήθελα φτηνά ατομ καί ας είναι χωρίς εγγύηση. το αν μπορεί να γίνει...
Lionor, ξεκίνα με τα 901 φιλτράκια, τα δικά του και αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα σκέψου τη στροφή σε 510.Το 901 με το 510 φιλτράκι τελικά είναι εξαιρετικός συνδιασμός.Έπειτα από 2 ημέρες χρήσης έχω καλύτερη εικόνα.Ο πολυεστέρας μένει ανέπαφος, δεν καίγεται όπως οταν το τοποθετείς στο δικό του ατομάιζερ, το 510.Επίσης βλέπω πως ρουφάει όλο το υγρό και όταν το ξαναγεμίζεις χωράει και πάλι πολλές σταγόνες.Και η γεύση απίθανη!