και γω το εχω παθει καμποσες φορες, ειδικα κατα την εισπνοη ατμιζω αποκλειστικα vg αλλα δεν το εχω συνδεση με το ατμισμα καθως εχω ευαισθησια στο ζεστο-κρυο οποτε το παθαινω και απο αλλα πραγματα(ροφηματα κτλπ) να σειμειωσω οτι και εμενα τα δοντια μου ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση
πάω οδοντιατρο από βδομάδα...
βρε συ, εννοείται ότι παώ στον οδοντίατρο μια φορά το χρόνο!! αλλά λέω ότι δεν έχω κάποιο θέμα!! δεν έχω ούτε μισό σφράγισμα, τα ούλα μου είναι μια χαρά, πέτρα δεν έχω, τερηδόνα δεν έχω.. τι γίνεται και πονάω?? ρωτάω αν το έχει πάθει και κάποιος άλλος.. thank u...
Χαχαχα...μονο και να ξερες ποσο χρονων ειμαι!!! (απο ολα τα θεματα σε αυτο το φορουμ,ενα νεο μελος κοιτα να δεις τι βρηκε να σχολιασει!!)Sent from my Liquid using Tapatalk
απο την πρωτη εβδομαδα κιολας η διαφορα ηταν εμφανης !!!οσο περναει ο καιρος γινονται ολο και πιο λευκα!πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου, οταν ειμαι σε καθρεφτη να μου σκαω χαμογελο για ναχαζεψω τα πολυ λευκοτερα δοντια μου σε σχεση με πριν κατι που απεφευγα εννοειτε να κανω πριν, εαν δεν τα ειχα πλυνει καλα κ δεν ειχα κανει και ενα βουρτσισμα με σοδα σκονη να τα ασπρισει......
Εγω παλι νομιζω οτι απο τη πετρα πλεον δεν πονανε....λειτουργει σαν επιστρωση "μονωσης"....Τελευταια φορα που εκανα καθαρισμο αποκαλυφθηκαν 3 χαλασμενα.....Δε ξαναπαω για καθαρισμο.