* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 12:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Η επίσημη Joyetech ανέβασε λίστα με site που πουλάνε "μαιμούδες" προιοντα!  (Αναγνώστηκε 2126 φορές)

Αποσυνδεδεμένος TerraByter

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καλλιθέα, Αττική, Ελλάδα
  • Φύλο: Άντρας
  • Θα τω πάρω πού θα πάει...
    • TerraByter-Solutions
Μην μπερδευεστε. Το οτι ο Κινεζος ειναι πρωταθλητης στην αντιγραφη δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν κινεζικες εταιρείες που παραγουν γνησια προιοντα. Εξαλλου η Κινα θεωρείται ο νεος γιγαντας της παγκόσμιας οικονομίας.
και βεβαιως δικαιουται η καθε εταιρεία, ανεξαρτητως εθνικοτητας να διαφυλλάσει το προιον της απο τις μαιμουδες. θεμιτό και κατανοητό

Απόλυτα σωστός

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Βασικα ουτε για τα γνησια γνωριζουμε,ετσι?
δηλαδη τι φυτιλι εχει οτι ταδε γνησιος ατμοποιητης,ειναι καθαρο?σε τι θερμοκρασια αντεχει....?τα πιπακια ειναι ποτισμενα με καποιο βιομηχανικο υγρο και τα βαζουμε στο στομα μας...κλπ

εχουμε δει πουθενα για τα γνησια κινεζικα (πω πω ποσο οξυμωρο ακουγεται.....!) αναλυση συστατικων του προιοντος? εγω οχι, με το ζορι παιρνω τις πιο στοιχειωδης πληροφοριες πχ ποσο μεγαλο ειναι..

Πως περιμενεις απο τις αντιγραφες λοιπον να κανουν κατι που δεν κανει το αυθεντικο.. Οσον αφορα το αν ειναι νο νειμ κλπ και εγγυησεις, εσυ απεναντι σου στο after sale servive θα εχεις τον reseller οχι τον παραγωγο..οποτε τις απαιτησεις σου μπορεις να τις εχεις απο εκεινον

Οσον αφορά τις "εγγυήσεις" που λαμβανει ο καταναλωτης , αν πραγματοποιήσεις αγορά απο εργοστασιο/αντιπρόσωπο, ακομα και αν αυτο(ς) δεν ειναι της Joyetech,τα πακέτα αποστέλλονται συνοδεία εγγράφων με τις πιστοποιήσεις που φερουν οι συσκευές (SGS,ROH.CE κλπ.)... Τουλάχιστον ετσι μου εχουν ερθει εμενα δυο φορες που παρηγγειλα καιτι lsk f6 και κατι f1.... Βεβαιως οι πιστοποιήσεις που αποστέλλονται ειναι απλές φωτοτυπίες και αφού ο κινέζος μπορεί να αντιγράψει σχεδόν τα πάντα, γεννάται το εύλογο ερώτημα : στην...φωτοτυπία θα κολλήσει?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πάτρα
:)) εχεις απολυτο δικιο.....

Αποσυνδεδεμένος GOTTHARD

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    • hardrockcity
Θεωρώ πως η joy έχει πάρει την πατέντα ευρεσιτεχνίας. Αλλιώς εννοεί πως οι άλλοι πούλησαν προϊόντα με το όνομα της χωρίς να έχουν αυτά βγει από το εργοστάσιο της. Λογικά αν κάτι δεν ισχύει προσπαθούν να μετριάσουν την χασούρα που έχουν.

• Φουγαροκαραβάνα
Τις εχει δημοσιευμένες όλες τις πατέντες ευρεσιτεχνίας στην σελίδα της η joyetech αλλα ειναι όλες γραμμένες στα... Κινέζικα!  :)) :))
Καπου πηρε το μάτι μου πάντως στο site τους οτι εχουν ή προσπαθούν να κατοχυρώσουν πατέντες τους και σε Αμερικη-Ευρώπη.... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ιωαννινα
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
Ναι ..συμφωνω αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση η μυγα ειναι ευρωπη και αμερικη μαζι.
Και πιστεψε με... ο κωλος της Κινας ειναι αρκετα μεγαλος για να μας χεσει πατοκορφα  :))

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: φλώρινα
Το βάζω εδώ το θέμα με την ελπίδα να ανήκει εδω..αν οχι ζητω συγνωμη εκ των προταιρω απο τον admin για τον κοπο μετακίνησης...
Δεν ξέρω εν εχει υποπεσει στην αντιλυψή σας αλλα το επίσημο site της joyetech εχει ανεβάσει λίστα με σελίδες που πουλάνε "μαιμού" joyetech προιόντα (και ανάμεσά τους και το liberty flights!)
Ιδού:
http://www.joyetech.com/about/copycat.php
κάπου εδώ πήρε το μάτι μου και ελληνικά μαγαζιά η μου φάνηκε ;

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
Γίνεται κάποια σχετική αναφορά στην παραπάνω λίστα αλλά δεν φαίνεται να ισχύει. Επίσης κακώς νομίζω αναφέρεται και η Janty η οποία πουθενά δεν αναφέρει ότι διαθέτει προϊόντα της Joyetech.

• e-lights ατμιστής
  • *
Μήπως κάποιος αγγλομαθείς από το φόρουμ μπορεί να επικοινωνήσει με την τζόιτεκ ,για να διευκρινίσει αν εννοεί τα προϊόντα με το λογότυπο της τζόιτεκ η αν εννοεί τα παρεμφερή που ώμος πωλούνται με άλλο λογότυπο.

Γιατί εγώ προσωπικά το δεύτερο δεν το θεωρώ φάουλ

• Φουγαροκαραβάνα
Στελιο το νημα το ανεβασα πριν απο αρκετο καιρο... απο οτι ειχα διαβασει αναφεροταν σε προιοντα που πωλουνται ως Joyetech με την επωνυμια joyetech, αν θυμαμαι ομως καλα εκανε διαχωρισμο σε αυτους που πουλανε μαιμού joyetech και σε αυτους που πουλανε Joyetech μεν αλλα δεν τα προμηθευονται απο επίσημους μεταπωλητες της εταιρειας...  :dontknow:
Μπορει ομως να σου λεω και ανακριβειες...δεν θυμαμαι καλα...πάει καιρος... :dontknow:

• e-lights ατμιστής
  • *
ευχαριστώ για την απάντηση Pastafarai , αλλά επειδή όπως λες και εσύ έχει περάσει καιρός μήπως θα ήτανε πιο σωστή μια εκ νέου διευκρίνηση από την εταιρία  ιδίως για τα ελληνικά μαγαζιά, ή ακόμη καλύτερα και μία διευκρίνηση  εκ μέρους του- τών εμπόρων
Ευχαριστώ και πάλι
υπ όψιν δεν έχω τίποτα με τον -τους εμπόρους , έχω ψωνίσει κιόλας από εκεί πολες φόρες σχεδόν όλες δλδ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος από προϊόντα και εξυπηρέτηση , μάλιστα αυτήν την στιγμή ατμιζω με τα τζόιτεκ τους   

• Φουγαροκαραβάνα
Αυτο φιλε μου ειναι δουλεια του.... ΣΕΕΗΤ ....  :dontknow:

Τελευταία θέματα

vapormania.gr