Να πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι πια ούτε τις πιστοποιήσεις των επίσημων οργανισμών,Ολοι κινούνται βάσει συμφερόντων.Το έχουμε δει πολλές φορές και σε φάρμακα και σε τρόφιμα όπου ένα προιόν παίρνει μια έγκριση μέχρι που να αποδειχτεί βλαβερό.Θα μου πεις σε τι πρέπει να πιστέψεις?
Οι πιστοποιήσεις αφορούν αποκλειστικά τις συσκευές.[...]
Αν και νομίζω τελικά ότι η πιστοποίηση RoHS πάει μόνο σε μηχανήματα. Κάποιος πρέπει να μας διαφωτίσει
Ναι ,πιο πολύ εμπιστεύομαι την ανάλυση ενός εργαστηρίου ή ενός πανεπιστημίου που κάνει έρευνα για κάτι,ή ακόμη και επιστημόνων που μόνοι τους κάνουν έρευνα αφού ούτε κι αυτοί βασίζονται σε επίσημες αναλύσεις,όπως για παράδειγμα του FDA που αμφισβητήθηκε από πολλούς επιστήμονες και ερευνητές.
Όσο όμως η αγορά του η.τ. μεγαλώνει, τόσο θα μεγαλώνουν οι πιθανότητες να βγαίνουν κακής ποιότητας υγρά.
καί πολύ καλύτερης ταυτόχρονα
Νομίζω ότι τα πράγματα κοιλούν γοργά και προς τη σωστή κατεύθυνση.Χρειάζεται όμως συχνότερος έλεγχος στα υγρά, μιας και συχνά οι εταιρίες τα διαφοροποιούν
Μακάρι να δούμε σύντομα και Ελληνικά υγρά.
TUV βρήκα. Μπορούμε να έχουμε έστω κάποια εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη πιστωποίηση; Θα ψάξω και μόνος μου, αλλά θα ήθελα και την δική σου γνώμη.
Οι Ευρωπαίοι έχουν αντίγραφα των πιστοποιητικών στο site τους (ίσως όχι όλοι) με αριθμούς κτλ. Τα κινέζικα site (κι εδώ όχι όλα) απλά αναφέρουν τις πιστοποιήσεις χωρίς να τις βλέπουμε πουθενά. Είναι σημαντική η διαφορά.
Μπορείς να μας γράψεις το link?Θέλω να το ψάξω.