Τελευταία πάντως παίζουν πολλές αλλαγές γεύσεων έχω καταλάβει.Μήπως συμμορφώνονται σε κανόνες και αλλάζουν κάπως τα συστατικά;…
Αλήθεια, εκτός από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο του FDA και κάποιων εταιρειών που κάναν από μόνες τους έρευνες για τα υγρά τους, γίνεται κανένας τακτικός έλεγχος, ή μπορούν να μας πλασάρουν ότι νά'ναι;
Με την πρώτη έπεσα εδώ: http://www.alibaba.com/product-gs/244419985/Electronic_cigarette_ISO_CE_ROHS_TUV.html Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν οι πιστοποιήσεις, που μάλον αφορούν τις συσκευές και όχι τα υγρά ή τα φίλτρα, αλλά ότι είναι και FDA registered. Είχαμε καμια εξέλιξη που δεν την πήρα χαμπάρι; Btw αυτή η ιστορία με τις πιστοποιήσεις δείχνει αρκετά πολύπλοκη.
Και τα κινέζικα δεν είναι εντελώς ανεξέλεγκτα πιστεύω αλλά θέλει προσοχή στη διατύπωση και πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις. Πώς μπορεί να έχει πιστοποίηση ROHS ένα υγρό με 24 mg νικοτίνη; Δε στέκει λογικά. Αν τον ρωτήσεις, πιθανώς θα σου πει ότι αναφέρεται μόνο στα υγρά ΝΟΝ και ότι δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο στα υπόλοιπα με νικοτίνη.
Είναι μια ανακούφιση αυτή πάντως. Αν ένα none υγρό έχει πιστοποίηση ROHS τότε δε θα είναι το ίδιο στο αντίστοιχο με νιτονίνη;Με το δικό μου μυαλό δηλαδή, απλά η νικοτίνη προστίθεται, η οποία ok, ξέρουμε τι περίπου κάνει και τίποτε άλλο.