Θα σε παρακαλουσα να κανεις και συ το ιδιο . Αν διαβασες καποιο ποστ να αναφερει τα παραπανω , θα ηταν προτιμοτερο να το κανεις αμεσα σε αυτον που εθιξε την εταιρια απο το να γραφεις αοριστα σε δευτερο πληθυντικο και να μας παιρνει η μπαλα ολους μας που γραφουμε την αποψη μας . Ο σκοπος του φορουμ ειναι τα συμφεροντα των συνατμιστων και οχι τα συμφεροντα των εταιριων . Αυτα......
Dimrock, ξέρω πού αναφέρεσαι. Σε ποιο μαγαζί συγκεκριμένα. Ναι, έχω πάρει από κει, δεν ξαναπήρα όμως γιατί βρήκα εδώ στη Θεσσαλονίκη καλύτερα. Και από γεύση και από τιμές. Μετά διάβασα περί παπαγάλων και γατιών και δεν έχω πρόθεση να τα αμφισβητήσω. Βέβαια εγώ στο θέμα σωστή ποιότητα ΦΑ αναφερόμουν στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει σύγχρονο συσκευαστήριο κλπ κλπ, για το οποίο όλοι οι πελάτες του μιλούν θετικό. Σε ρώτησα αν ξέρεις κάτι αρνητικό γι΄αυτό. Εκεί στόχευε και η ερώτησή μου περί επιλογής κι αποκλεισμού συνεργατών από την Ιταλική εταιρία. Και θα ξαναπώ ότι η ύπαρξη των όποιων κακών επαγγελματιών δεν πρέπει να παρασύρει στην κρίση μας και τους υπόλοιπους. Είναι άδικο και στερεί οποιοδήποτε κίνητρο από τους σωστούς να παραμείνουν σωστοί. Αντι να λέμε Ελλάδα = μπανάνες ΦΑ, ας κατονομάσουμε όσους πιστεύουμε ότι έχουν dole αντί για ΦΑ και τους λόγους που το πιστεύουμε αυτό κι ας αφήσουμε μόνο καλά λόγια για τους επαγγελματίες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Να σου πω, το http://hlektroniko-tsigaro.com/ ειναι μουφα δηλαδη για να καταλαβω?
απ το συγκεκριμενο μαγαζι ψωνιζα και εγω και ημουν ευχαριστημενος αυτο που με προβληματιζει πλεον ειναι οτι στο σαιτ τους δεξια εκει που αναφερει για την συνεργασια με φλαβορ αρτ αν κλικαρεις οδηγει σε δελιδα που εχει ληξει δεν υπαρχει δηλαδη πλεον συνεργασια ,δεν θα επρεπε αυτο να γνωστοποιηθει στους πελατες;και αν παρω τωρα τι θα εχω παρει ; οντως FA λογω μεγαλου στοκ η κατι αλλο;απορια εχω
και αλλη μια ερωτηση απο εμενα κυριε Μωραιτη.γιατι δοκιμαζοντας αρωματα απο εσας και απο fa απευθειας υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα γευσης?και γιατι αλλες τιμες πουλατε εσεις σαν καταστημα και αλλες τα υποκαταστηματα σας?θα ηθελα να μου απαντησετε.ενδιαφερομαι σαν καταναλωτης και οχι υπερασπιζομενος καποιον εμπορο.απλα σαν πελατης που νιωθει οτι κατι δεν παει καλα.
δεν καταλαβα ενα καταστημα που πουλαει ΗΤ δεν επιτρεπετε να πουλαει DIY δηλαδη να βαση απο τον συνδεσμο και αρωμα απο την FΑ .Γενικοτερα μου φαίνεται τους δωσαμε πολυ αερα υπαρχουν πολλες εταιρίες που βγαζουν υγρα και ειναι και καλυτερες απο τους ιταλους