Καλησπερα και απο μενα. Εδω και καμποσο καιρο ατμιζα υγρα με PG μονον. Τωρα τελευταια το γυρισα σε υγρα με VG αλλα παρατηρησα το εξης και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει παρατηρησει κατι παρομοιο με τετοια αλλαγη. Λιγες μερες λοιπον ατμιζω μονον VG και ολως τυχαιως παρατηρω ξερα κομματακια αιματος στην μυτη. Ισως να ηταν επειδη ειχα περασει και βαρυ κρυολογημα κατα το οποιο ατμιζα ελαχιστα και δεν ανησυχησα την πρωτη φορα που το ειδα πριν μερικες μερες. Σημερα ομως το απογευμα παρατηρησα το ιδιο μετα απο φταρνισμα. Η ποσοτητα αιματος ειναι ελαχιστη, ξερη και συμβαινει πολλες φορες σε πολλους απο εμας. Παντως πονο στα πνευμονια δεν νοιωθω ουτε κατι αλλο περιεργο. Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι τετοιο? Ευχαριστω.
ναι φιλε εγω μετα απο 10 μερες ατμισματος παρατηρησα φυσώντας την μυτη μου στο χαρτομαντιλο λιγο αιμα,αυτο γινοταν 2=3 φορες την εβδομαδα επιδη ποτε δεν μου ειχε συμβει ουτε σε κρυολογημα ανησύχησα,ετι περασε ενας μηνας μέχρι πριν 10 μερες που έβγαλα κομματι αιμα πηχτό αναγκάστηκα να παω στον ωρλ. με εξέτασε μου είπε οτι εχω σχίσιμο στο δεξη ρουθουνι ,τοτε του ειπα οτι ατμιζω και αν ειναι απ αυτο μου απαντησε οχι φυσικα δεν ηθελα ν ακουσω ναι και ανακουφίστηκα τωρα εγω δεν μπορώ να σου πω τη να κανεις εσυ αποφασιζεις
9 μηνες??....και αν δεν βρεις ακρη θα το κοψεις ή θα ξαναγυρισεις στο κ.τ?
εσεις που ειδατε αιμα κανετε κινεζικα υγρα που εχουνε και αλλα προσθετα εκτος VG / PG και νικοτινη ? και σε τι περιεκτικοτητα κανετε νικοτινη ?επισης τι περιεκτικότητας ειναι σε PG / VG ?