Εμενα μου θυμησε την απαντηση που εδωσα σε μια καπνιστρια σημερα στην δουλεια, που με ρωτησε... και αν απαγορευσουν την χρηση του τι θα κανεις..?και της ειπα θα παρω εναν μικρο βραστηρα.. θα βαλω μεσα το υγρο και θα κατσω να ατμιζω απο πανω.... ε δεν θα απογορευσουν και τους βραστηρες δα...Και drf εχεις δικιο.... ο ρυθμιστης νικοτινης ειναι το μελλον... V(ariable)N(icottine) tankomizer
εγω ως τωρα (2 μηνες) εκανα αποκλειστικα vg 18αρα αλλα την τελευταια φορα αγορασα 2 μπουκαλακια με vg και pg 9αρα. Δεν τα δοκιμασα ακομη. Αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης: με ενδιαφερει περισσοτερο οχι το ντουμανι αλλα να μειωσω οσο το δυνατον τη νικοτινη διατηρωντας ομως ενα χτυπημα στο λαιμο . Αφου λοιπον η pg προκαλει καλυτερο χτυπημα στο λαιμο , τι ειναι προτιμοτερο(ή για να το θεσω πιο σωστα, τι ειναι λιγοτερο ανθυγιεινό), να κανω 9αρι υγρο με pg ή 18αρι με vg? Ιδου η απορία..
Πιστευω οτι οποια αναλογια κι αν εχει το υγρο σε pg-vg, οτι εχει λιγοτερη νικοτινη ειναι καλυτερο.Δηλαδη κατα τη γνωμη μου για να αυξησεις το χτυπημα καλυτερα να αυξησεις pg παρα νικοτινη