* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 11:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ  (Αναγνώστηκε 1288 φορές)

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ρόδος
  • Φύλο: Άντρας
Καλημέρα  σε όλους .  Σήμερα  το πρωι διααπίστωσα πως εχουν διαγραφει τα θεματα που δεν εχουν σχεση με το ηλεκτρονικο τσιγαρό και εχουν  περιοριστεί σε 5 πολύ γενικές κατηγορίες μόνο.  Εκεί που υπήρχε χαλαρός συντονισμός  ξαφνικά εγινε παρα πολυ  αυστηρος .  Εχω  κατα καιρούς  συμμετάσχει σε πολλά εξιδικευμενα φορουμ  που  ειχαν  ενα και μονο   αντικειμενο    ,  σε όλα  ανεξερετως  , υπήρχαν ελευθερα  θεματα    ασχετα  με το αντικειμενο τους.

Πιστευω  πως   ενα φορουμ δεν υπαρχει μονο για να προσφερει γνωση σχετική με  το αντικειμενο του,  αλλά λειτουργει και σαν ενα μεσο απλης επικοινωνιας μεταξυ των μελών του.

Θα παρακαλέσω τους συντονιστες  να  χαλαρώσουν λιγο .  Για να μην παρεξηγηθώ  δεν σας  επικρίνω,   απλά  κάνω  μια  προταση για την λειτουργία του φορουμ.  Εσεις άλλωστε  εχετε το μαχαιρι εσεις και το καρπουζι.

Η ψηφος μου επομενως  είναι ναι.   

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• e-regular ατμιστής
Απ: ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 10:55 »
καλο θα ηταν  οσοι εχετε ψηφισει ή θα ψηφισετε να  γραφετε και την αποψη σας.

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Peiraias
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 10:57 »
Καλημερα...νομιζω πως αυτες οι κατηγοριες τα περιλλαμβανει σχεδον οοολα τα γενικα θεματα που θα μπορουσαν σε ενα φορουμ να συζητηθουν...
Συμφωνω πως σε ενα φορουμ δεν υπαρχει μονο για να προσφερει γνωση σχετική με  το αντικειμενο του αλλα να προσθεσω οτι το τελευταιο διαστημα νομιζω πως σε πολλες περιπτωσεις ξεφυγαμε αρκετα...Σκεφτητε τους νεους του αθληματος..που μπαινουν και βλεπουν διαρκως ασχετα και χαλαρα θεματακια...
Δεν ψηφιζω ουτε ναι ουτε οχι...γιατι ειμαι υπερ του παν μετρον αριστον... :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 10:57 »
βεβαιως, μιας και εκτος της γνωσης που αποκομιζουμε απ ολα τα μυνηματα που εχουν σχεση με το η.τ.
ανταλλασοντας και τις εμπειριες μας ωστε και να βελτιονωμαστε στη χρηση του αλλα και να μαθαινουμε
καινουρια πραγματα οπως και να αποφευγουμε κακοτοπιες, πρεπει να υπαρχει και το πιο χαλαρο θεμα
μιας και αρκετοι απο εμας εδω ειμαστε παρα πολλες ωρες συνδεδεμενοι και θελουμε μεσω της κοινοτητας
που εχει δημιουργηθει εδω ν ανταλλαξουμε αποψεις και για αλλα θεματα ασχετα με το η.τ. ως μια μεγαλη
παρεα που εχουμε γινει, μας κανει να γνωριζομαστε καλυτερα και μεταξυ μας συν τοις αλλοις,

Αποσυνδεδεμένος ellada

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:01 »
καλημερα φυσηκα λεω ναι αλα παντα με καποια επιφύλαξη διοτη παιδια πολυ συχνα παρατηρο οτι παρεκτρεπόμαστε χωρείς να υπάρχει σοβαρός λογος  :wall: :wall: αν και ειμαι λιγο καιρο εδω μεσα εχω δει παρα πολλα  :wall:που με στεναχώρησαν :'(ναι λοιπον αλα με εγκράτεια :) ;) 

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:03 »
Εγώ πάλι, γνωρίζοντας καλά ότι είσαι από τα σχετικά παλια μελη MANOSF, διαφωνώ.

Είναι τέτοια η θεματολογία του σαιτ που όλοι πρεπει να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασια εχει να είναι καθαρό, γρήγορο και ουσιώδες.
Δεν είναι ακόμα ένα σάιτ για αυτοκίνητα, υπολογιστές, κουτσομπολιά, συνταγές κλπ κλπ αλλά το 1ο και μοναδικό έγκυρο σαιτ για να μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για το Η.Τ.

Και απευθύνομαι σε ολους, οφειλουμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε από "μέσα", δηλαδή εμείς που ξέρουμε πλέον τι είναι το Η.Τ. , το άτμισμα κλπ.
Ας σκεφτούμε αυτούς τους καπνιστές που θα μπουν για πρώτη φορά εδώ, τι θα αντικρίσουν και πως θα τους φανεί.

Μας έχουν που μας έχουν όλοι στη "μπούκα", καταλαβαίνετε τι εννοώ, ας μην χειροτερεύουμε από μόνοι μας τη θέση μας.
Στο κάτω-κάτω υπάρχουν θέματα για τα άσχετα, ας μείνουμε εκεί οποιοι θέλουμε.

Ελπίζω και εύχομαι ολοι να τα καταλάβετε αυτά και να μην αρχίσει ένας ακόμα ανώφελος εμφύλιος.  8) ;) :)

EDIT : Κατα τη γνώμη μου η ψηφοφορία είναι άκυρη αφού ήδη υπάρχουν θέματα άσχετα με το Η.Τ.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΝΑΞΟΣ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:07 »
Είμαστε μέλη μιας μεγάλης κοινωνίας πρώτα και μετά της μικρής αυτής κοινότητας
Μας απασχολούν φλέγον ζητήματα εκ πρώτης και είναι λογικό να θέλουμε να τα μοιραστούμε εδώ και να τα συζητήσουμε

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Peiraias
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:08 »
Συμφωνω απολυτα Εktelonistrator :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:09 »

Είναι τέτοια η θεματολογία του σαιτ που όλοι πρεπει να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασια εχει να είναι καθαρό, γρήγορο και ουσιώδες.
Δεν είναι ακόμα ένα σάιτ για αυτοκίνητα, υπολογιστές, κουτσομπολιά, συνταγές κλπ κλπ αλλά το 1ο και μοναδικό έγκυρο σαιτ για να μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για το Η.Τ.

Και απευθύνομαι σε ολους, οφειλουμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε από "μέσα", δηλαδή εμείς που ξέρουμε πλέον τι είναι το Η.Τ. , το άτμισμα κλπ.
Ας σκεφτούμε αυτούς τους καπνιστές που θα μπουν για πρώτη φορά εδώ, τι θα αντικρίσουν και πως θα τους φανεί.

Μας έχουν που μας έχουν όλοι στη "μπούκα", καταλαβαίνετε τι εννοώ, ας μην χειροτερεύουμε από μόνοι μας τη θέση μας.

Ελπίζω και εύχομαι ολοι να τα καταλάβετε αυτά και να μην αρχίσει ένας ακόμα ανώφελος εμφύλιος.  8) ;) :)

EDIT : Κατα τη γνώμη μου η ψηφοφορία είναι άκυρη αφού ήδη υπάρχουν θέματα άσχετα με το Η.Τ.  ;)

θα ηταν οτι πιο ακυρο να κανουμε μεταξυ μας εμφυλιο
ενω θα επρεπε ολοι να αλληλουποστηριζομαστε και μονο για το η.τ. !!!

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:10 »
Το θέμα είναι οι καινούριοι αγαπητε DIO, όχι εμεις.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:13 »

Δεν υπάρχει προθεση εμφυλίου πολέμου για αυτο άλλωστε διατύπωσα  την αποψη  με τον πλειον δημοκρατικό τρόπο ,   με την δημιουργία  ψηφοφορίας .     Το θεμα  είναι η ελευθερη δημιουργία  θεμάτων   κάτι που γραφω και στην πρωτη παραγραφο

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σπάτα
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:14 »

συμφωνω και εγω

Αποσυνδεδεμένος striker

• Είμασταν δυο, γίναμε τρεις...όπου κοιτάξεις ατμιστές θα δεις...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χα'ι'δάρι
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:16 »
Θα πω κι εγω την αποψη μου, αν και γνωριζω οτι θα διαγραφει και το παρον θεμα!!!
Καταρχην στην ψηφοφορια καλο θα ηταν να φαινεται και ποιος εχει ψηφισει τι, καθως πιστευω πως περα των συντονιστων οι οποιοι εχουν επιπλεον δουλεια λογω των χαλαρων θεματων, δεν θα ψηφιζε κανεις αλλος να μην υπαρχουν!!!
Εχοντας κι εγω εμπειρια απο αρκετα forum δηλωνω πως αυτο το συναντω για πρωτη φορα!!!
Και επισης θεωρω επιεικως αστοχο, σε μια κατηγορια που τιτλοφορειτε...ασχετα με το .η.τ...να μην επιτρεπετε να ανοιχτουν θεματα ασχετα με το η.τ!!!
Τελος διαφωνω καθετα με την αποψη...εδω ειναι για η.τ , υπαρχουν πολλα forum στο δυκτιο κλπ κλπ...
Καθε forum οποιο και αν ειναι το αντικειμενο του, χρειαζετε απαραιτητα κατηγορια off topic η οποια βοηθαει στην αποφορτηση των συμμετεχοντων απο το θεμα(η.τ) ,στη διασκεδαση περαν της ενημερωσης και κυριως στη συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των μελων!!!
Αυτα τα ολιγα...

Φιλικα,
Βαγγελης

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:18 »
Εχθές έγινε μια μάχη για τα άσχετα, νέα θέματα που ανοίγουν, μεταξύ σας.
Σήμερα άνοιξε ένα θέμα για να εγκαλέσει την διαχειριστική ομάδα, που στον πίνακα "Άσχετα θέματα με το η.τ.", κατηγοριοποιήθηκαν τα νήματα και μπορείτε εκεί μέσα να γράφετε, άμεσα, ανάλογα με τον τίτλο, ότι θέμα σας απασχολεί και δεν έχουν σχέση με το η.τ..
Τα συμπεράσματα, εκτός από δικά μου, και δικά σας.

Υ.γ. Προσοχή, γράφω σαν απλό μέλος και όχι σαν συντονιστής.

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 11:18 »
Μανο δεν υπονόησα κάτι τέτοιο. Απλά λέω πως όποιος δεν καταλαβει τα όσα είπα, θα τραβήξει προς τα εκει...

vapormania.gr