Μακάρι και γω να μπορούσα να πάρω μέρος σ,αυτήν την έρευνα αλλα η ηλικία μου ( 46 ) και το ότι παίρνω καθημερινά φάρμακα για τον διαβήτη μου μάλλον δεν με κάνουν και τόσο χρήσιμο για την περίσταση. Είμαι όμως σίγουρος πως η έρευνα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία !! Ένα χρόνο πριν και καπνιστης 60-70 τσιγάρων καθημερινά , δεν μπορούσα ν,ανέβω τις σκάλες δυο ορόφων !! Λαχανιαζα απίστευτα και χρειαζομουν τουλάχιστον ένα πενταλεπτο για να επανέλθει η ανάσα μου στα φυσιολογικά . Σήμερα , ένα χρόνο μετα , κάνω σχεδόν καθημερινά 4-5 χιλιόμετρα στον διάδρομο , τα δυο απ,αυτα τρέχοντας με ταχύτητα 9-10 χιλιόμετρα ! Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας
η ερευνα θα γινει σε καποιο ιατρειο? και αν ναι σε ποια περιοχη?
Μια τελευταια ερωτηση μονο να κανω γιατι μου εχουν βγει τα ματια απο την...οθονη του τηλεφωνου.Ειναι δυνατον οι εθελοντες να συνοδευονται απο δικο τους ιατρο-ους (δεν ξερω κ τι ειδικοτητες ειναι) ο-οι οποιοι θα ελεγχουν τα αποτελεσματα;οχι να συμμετεχουν στην διαγνωση απλα να επιβεβαιωνουν αυτο που βγαινει.φανταζομαι τα αποτελεσματα θα βγαινουν γρηγορα.Συγνωμη ρε παιδια αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου...
η λυση ειναι απλη, χρησιμοποιηστε ενα eGo-T (που ειναι και το πιο διαδεδομενο) και απλα καθε φορα αλλαζετε το πιπακι με τον επομενο που θα το χρησιμοποιησει. απλη και οικονομικη λυση
Καλησπέρα γιατρέ.Θα πρεπει να σταθουμε στο τι Ηλεκτρονικο Τσιγαρο θα χρησιμοποιηθει?Η μονο στο πόση περιεκτικότητα σε νικοτίνη πρέπει να εχει?Γιατι αν ειναι το δευτερο θα πρεπει να υπάρχει ενα συγκεκριμενο υγροπου θα χρησιμοποιηθει σε ολους τους συμμετεχοντες για να υπάρξεικαι ισαξιο αποτέλεσμα με την ιδια περιεκτικότητα σε νικοτινη καιεφόσον μπορέσει κ ερθει εις πέρας η πρώτη φαση μπορέι να επαναληφθείτο ιδιο και χωρις νικοτίνη ετσι ωστε να υπάρξουν 2 αποτελέσματα.Για το πρώτο καλό θα ήταν να υπήρχε ενας τυπος Η.Τ που να γινόταν ηερευνα αυτη το οποίο και θα είναι κ πιο συγχρονο από αυτα ποθ έχουνχρησιμοποιηθει μέχρι στιγμής σε άλλες ερευνες.Εκτός κ αν μπορέσει κ φερει ο καθενας το δικό του άδειο κ γίνει η πληρωση τουεκει.Μια λυση που μπορεί να προταθει θα ειναι να ετοιμάσει ο πάνος ο οποίος είναι μέλοςτου φόρουμ κ κατασκευαστης υγρών άτμισης μια παρτιδα με συγκεκριμενη περικετικότητα νικοτίνηςγια την οποία θα σας παραθεσει οτι συστατικα περιέχει κ οτι πιστοποιητικο τα συνοδευει ετσι ωστε να γραφτει στα πρακτικά της ερευνας.