Εμένα στις τελευταίες παραγγελίες μου ζητούσε ο ταχυδρόμος 3 ευρώ επιτόπου την ώρα της παράδοσης για τελωνιακά τέλη. Απ' έξω δεν αναγράφει καμία τιμή (ούτε και μέσα) και τα δέματα δεν είχαν ανοιχτεί.
Αυτό με τα Αμερικανικά ταχυδρομεία ισχύει και το κάνω χρόνια τώρα. Δεν το ήξερα για τα κινέζικα και παρήγγειλα με ems; μάλλον την πάτησα. Θα δείξει.
Από "ελτα" εμπιστευτείτε με κλέιστα μάτια την αγγλική Royalmail, την αμερικανική USPS και τα ΕΛΤΑ του... Χονγκ Κόνγκ. Αψογη εξυπηρέτηση, γρήγορες αποστολές, δεν περνάνε τελωνείο!
Πολυ χρήσιμο αυτό under για ολες τις αγορες μας και οχι μονο για τα ητ. Βλεπεις ειμαι και λιγο e-bay junkie!
Λυσε μου μονο μια απορία. Σε εμας πως φτανουν τα προιόντα; Με απλό δέμα και πρέπει να έχουμε το νου μας; Ή συστημένο και πρέπει να τρέχουμε σε ταχυδρομεία;
Επίσης δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την royalmail. Αν προσέξεις τα πακέτα της είναι ασφράγιστα. Σαν να μην πέρασαν ποτέ απο κάποιον έλεγχο.
Παιδιά,Σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρεία την οποία βλέπω οτι προτιμάτε για τις αγορές σας. Ηθελα κάποιες πληροφορίες...1) Που βρίσκεται; Από που στέλνει; 2) Πως πληρώνεται; ή πως πληρώνετε εσείς; paypal? Αμερικάνικα δολάρια δεν εννοεί;3) Τα άδεια φιλτράκια που έχει κάνουν στο b.l ;4) έχετε δοκιμάσει atomizer από εκεί; Βγάζουν αρκετό ατμό στην εκπνοή;Και τέλος να το επιχειρήσω;
Ναι Κώστα είσαι άτυχος μάλλον. ... Έχω 2 RN και τραβάνε σαν.... άλογα εδώ και 3 μήνες