Τελικά από ότι κατάλαβα από τα παραπάνω αναφέρομενα είναι απόλυτα φυσιολογικό και όχι κάποια παρενέργεια που την είχα μόνο εγώ .Σχεδόν σε όλους τους ατμιστές τρέχει η μύτη τους .
Και όλα αυτά, που παρατηρούνται σε ορισμένους και σε μικρό βαθμό, δεν είναι τίποτα μπροστά στις ροχάλες-μαμούθ και το συνεχή βήχα που είχαμε με το ΚΤ.
Εγώ πάντως δεν έχω καθόλου υγρασία απο τον ατμό....εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά με μένα Πάντα φυσάω και καθαρίζω την μύτη μου πολλές φορές την μέρα και το κάνω με υγρά μαντηλάκια μπας και υγρανθεί λίγο και αισθανθώ καλύτερα μετά απο πέντε λεπτά όμως πάλι τα ίδια!!!
Εμένα πάλι ακριβώς το αντίθετο ρε παιδιά....μου προκαλεί μεγάλη ξηρασία Πρίν το η.τ ήταν υγρή και απο τότε που το ξεκίνησα έχει καταντήσει η μυτούλα μου χειρότερη και απο την έρημο Σαχάρα pg ατμίζω με πολύ λίγη vg στα έτοιμα υγρά αλλά δεν έχω δεί την υγρασία και την καταροή που έχετε εσείς? Τι μπορεί να συμβαίνει?
Κάνε μια μέντα και θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα... (γιατί τόσο PG? έχεις δοκιμάσει VG καθαρή;)