Εμένα πάλι συνέχεια θαμπώνει το πίσω τζάμι
Με αυτο το προιον τα θολωμενα τζαμια ειναι παρελθον http://www.youtube.com/watch?v=0lOX6XP0JDk&feature=player_embedded#!
Φίλε φερράρι δυστυχως του τύπου που πήγε να σε στείλει αδιάβαστο δε του φταιγε οτι ρούφαγε το giant , αλλά η σάπια νοοτροπία που έχουν πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων και το οτι οι πιο πολλοί δεν υπολογίζουν τα μηχανάκια δε κυττάν καθρέφτες σχεδόν ποτέ δε χρησιμοποιούνε φλάς αλλάζουν στη ψύχρα λωρίδα περνάνε με κόκκινο κάνουν σφήνες και αλλα πολλά.Τα ξέρουμε ολοι μας κάθε μέρα στο δρόμο είμαστε οι πιο πολλοί.Δυστυχώς αν δεν οδηγάνε μηχανάκι είναι ελάχιστοι αυτοί που προσέχουν τους καθρέφτες τους για μηχανάκια.Εγω οδηγάω και μηχανή και αυτοκίνητο αλλα πάντα κύτταγα για μηχανάκια,ακόμα και οταν δεν είχα μηχανή.Θέμα παιδείας αλλά και νοοτροπίας είναι και ας καπνίζεις και αργιλέ μέσα στ αμάξι αρκεί να σέβεσαι και να προσέχεις κάποια πράματα
σωστοοοοος έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες.απλά επειδή το είχε ο συγκεκριμένος είναι λόγος για αναφορά και για προσοχή σε όσους ατμίζουν και οδηγούν
Η αληθεια και διαφορα ειναι οτι το ΗΤ το κρατας σχεδον σαν κινητο και οχι αναμεσα στα δαχτυλα οπως ενα ΚΤ...Ποσο σε *νιωθω*... (αλλα και με τα μηχανακια κανουμε/νε φαφαριες καμμια φορα (οδηγω απο το 93 μηχανακι και απο το 96 και αυτοκινητο))
Bεβαίως και μηχανόβιοι υπάρχουν αρκετά γίδια,κυρίως πιτσιρικάδες παπόβιοι όμως.Εγω αν κάνω μια σούζα σε τι ενοχλώ τον οδηγό του Ι.Χ