καλύτερα να σε δει γιατρός.
Δεν ξερω γιατι ολοι προτεινουν να ξεκινας απο 18 ή 24 mg. εγω που καπνιζα 40-50 στριφτα τη μερα ,δεν μπορω να ατμισω υγρα πανω απο 6mg. κατεβα σε 6 και αν δεν φτιαξει πηγαινε σε γιατρο.
Παιδια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας.Ειναι πραγματι εντυπωσιακο ,το ποσο βοηθαει ο ενας τον αλλον σ αυτο το site.Με βλεπω να πηγαινω στα 6 mg ,μιας και τα 11 που δοκιμασα εχθεσ δεν βοηθησαν.Εχετε καποια καλη προταση για αρωμα στα 6 mg?Επισης διαβασα οτι πολλοι απο εσας καταφεραν να μειωσουν την νικοτινη ανεβαζοντας τα volt σε 4-6.Πιστευετε οτι αυτο θα βοηθησει?
Ταχυκαρδία είχα κι εγώ τις πρώτες μέρες.Από τα 18mg έπεσα στα 12mg και σταμάτησαν αμέσως.Το πλάκωμα δεν νομίζω να έχει σχέση με το ΗΤ, μάλλον από το ΚΤ εκπορεύεται, αλλά, καλού - κακού, αν συνεχιστεί, καλύτερα να σε δει γιατρός.
Παιδια θελω να αναφερω ενα προβλημα με το ΗΤ.Καπνιζω 18 mg 3 ml την ημερα και διαπιστωνω ταχυκαρδια ,σφυξεις γυρω στισ 110 και η καρδια μου φτερουγιζει.Αυτο δεν το ειχα με το ΚΤ που καπνιζα και παραπανω (50 τσιγαρα medium την ημερα).Επισης την αλλη μερα εχω μεγαλο πλακωμα στο στηθος,ειδικα το πρωι.Εχετε καμμια ιδεα?
Συμφωνω απολυτως με 60 τσιγαρα ημερησιως οταν καπνιζα ειμαι απο την αρχη στα 9mg μια φορα με 18αρι και τα ειδα ολα.Κατεβα λιγο στην νικοτινη και νομιζω ολα θα στρωσουν