Τί σημαίνει άδεια έγκρισης κυκλοφορίας από ΕΟΦΓια να γίνει κατανοητό το μέγεθος της κοροϊδίας σας λέω ότι για κάθε κωδικό (γεύση/επίπεδο νικοτίνης) θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να καταρτίσει τενχικό φάκελο με κλινικές μελέτες, βιβλιογραφία και παράβολο εξέτασης αίτησης 20.000€ (είκοσι χιλιάδες ευρώ).Αυτό το ποσό προσωπικά τους δήλωσα πως δεν έχω να το καταβάλω ακόμα και στην περίπτωση που θα διαχειριζόμουν προϊόν φαρμακευτικό. Μόνο οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν να το πληρώσουν.Άρα, παράγω και στέλνω π.χ. στη Βουλγαρία οπότε και αγοράζει κάποιος ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ από εκεί.Αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα επανεξετάσει το θέμα με σημερινά δεδομένα ο ΕΟΦ. Υπάρχει τα 3 τελευταία χρόνια πολλή γνώση για να εμμένουμε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ σε παλιές αποφάσεις, χωρίς τεκμηρίωση.
Το γελοίο του πράγματος είναι άλλο:Ότι δεν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρουν αγορές από ΕΕ. Γιατί θα τους λιώσει το κορμί για αθέμιτο ανταγωνισμό ο ξένος έμπορος. Για παραβίαση των όρων ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.Όπως περίπου η Ελλάδα πληρώνει εκατομμύρια ως πρόστιμο ετησίως επειδή διατηρεί καθεστώς δασμών για τα αυτοκίνητα εντός ΕΕ.
επισης, μπορει να παραχθει νικοτινη αοσμη-αγευστη και να την αγοραζουμε για συμπληρωμα στα μηδενικα υγρα μας απο ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ καταστηματα πωλησης ητ? αν δεν γινετε ας παει στα φαρμακεια αλλα ας υπαρχει.Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκέμβριος 12, 2011, 17:37μα απαντησες μονος σου στον τροπο με τον οποιο μπορουν να απαγορεψουν την εισαγωγη. βεβαια μπορεις να μην γραψεις το περιεχομενο και ουτε γατα ουτε ζημια....
Δεν υπάρχει εισαγωγή εντός ΕΕ. Είναι σαν να στέλνεις από τη γειτονιά σου, στη γειτονιά σου.Εισαγωγή γίνεται μόνο από τρίτες χώρες.Τα αυτοκίνητα ελέγχονται από τις πινακίδες. Που πρέπει να τα ταξινομήσεις και να βάλεις και την πινακίδα.Τα λοιπά καταναλωτικά προϊόντα είναι εκτός ελέγχου γιατί είναι απίστευτα δύσκολο.
Μαχαιρι 20 ποντοι δεν ειναι τιποτα. Εχω παρει πολυ μεγαλυτερο. Αυτος που το εστειλε ειχε ενα ψιλοπροβλημα, γιατι το θεωρησαν οπλο, ωσπου τους επεισε οτι ειναι εργαλειο.Διοπτρες επισης μπορεις να φερεις απο ΕΕ. Απο αμερικη δεν μπορεις. Απο Κινα μπορεις ομως στη ζουλα!!Με λιγα λογια, μπαχαλο και θελει λιγη τυχη και καλη συνενοηση με τον πωλητη!