Ναι, το βλέπω. Με έχεις και στο άβατάρ σου. Δεξιά, με το ψηλό καπέλο!
Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε...Ολα τα κόλπα καλά είναι αρκεί να απαλλαγεί κανείς απο το κ.τ.
18 μέρες χωρίς τσιγάρο!!!!και KEEP VAPOURING
Εγώ παίζω απο μηδενική σε 9αρα δηλαδή όποιο υγρό έχω σε 9 το έχω και σε μηδενική νικοτίνη !!!είναι λίγο πολυδάπανη κατάσταση.Όποτε γεμίσω από νικοτίνη το γυρνάω στη μηδενική αυτό μπορεί να πάρει και 9 ώρες μέχρι να ατμισο νικοτίνη.Στόχος είναι να πέφτω σε νικοτίνη κάθε δίμηνο.
έχω την αίσθηση πως μία από τις καλύτερες μεθοδους είναι αρχικά να το χει πάρει πραγματικά απόφαση ο καπνιστής. να το έχει δουλεψει στο μυαλό του, να έχει απηυδήσει από το κ.τ, από τη βρωμιά του, από τα έξοδα, και εν τέλει από τη μη φυσιολογική λειτουργια του οργανισμού του. αν θυμώσει με τα παραπάνω, τότε θα είναι πανεύκολη η συμβίωση με το η.τ..αυτό πέτυχε σε μένα και σε φίλους που από την πρώτη μέρα είναι μόνο με ητ.
εκοψα το κ.τ την ημερα που πηρα το ηλεκτρονικο στο χερι......χωρις καμια προετοιμασια......δεν εχω κανει ουτε ενα τσιγαρο στους σχεδον 2 μηνες......ειναι θεμα μυαλου και θελω....ειμουνα βεβαια θετικα επηρεασμενη απο καποιον που το χρησιμοποιει και επεξε μεγαλο ρολο......πλεον δεν μπορω να καταλαβω αυτο που ελεγα καποτε οτι δεν μπορω να το κοψω οτι το θελω οτι με βοηθαει και τα διαφορα που λενε οσοι δεν ΘΕΛΟΥΝ να το κοψουν..........