Ωραιος !! Αντε , με το καλο και σε νοσοκομεια , σχολεια και εκκλησιες ..
Διπλα μου καθονταν καποιοι Γερμανοι και με το που καταλαβαν οτι μου εκανε παρατηρηση αρχισαν και εβηχαν ολοι μαζι συγχρονισμενα...Για να μην σας τα πολυλογω οσο εβηχαν αυτοι ντουμανιαζα εγω...
καλυπτεις την αναγκη σου και τελος ...
Την τελευταία βδομάδα, λόγω ατυχών συγκυριών την έβγαλα στον ευαγγελισμό αρκετές ώρες κάθε μέρα και νύχτα.Δεν ντουμάνιασα, άτμισα σεμνά και διακριτικά, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, σε κανένα ούτε καν δεν μύρισε ακόμα κι αν άτμιζα στο 1/2 μέτρο μακρυά του. Απλά αν ο άλλος σε κοιτάει και βλέπει τον ατμό, του μπαίνει η ιδέα.Ετσι τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της άποψης του ΦώτηΕίμαι της άποψης ... ατμίζω παντού χωρίς να προκαλώ
μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να μου το απαγορεύσουν...Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο κάπνισμα, ο φανατισμός δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ο εκάστοτε ανεγκέφαλος ενδεχομένως καταστηματάρχης σκέφτεται καπνός=τσιγάρο (όχι ρε φίλε, την χαρτοπετσέτα έκαψα καταλάθος) και αντιδρα αναλόγως...Θα θελα να δω όμως σε περίπτωση που μαζευτούμε πολλοί ατμιστές σε μια καφετέρια, τί θα γίνει; Προς το παρόν είμαστε λίγοι και περνάμε διακριτικά κάπως... Αν γίνουμε η πλειοψηφία;
Διπλα μου καθονταν καποιοι Γερμανοι και με το που καταλαβαν οτι μου εκανε παρατηρηση αρχισαν και εβηχαν ολοι μαζι συγχρονισμενα...