Το έκανα φίλε μου αλλα και παλι η γευση καμμενου ακομα μου ερχετε τι βελονιτσα στο καπακι συλικονης μπας και ειτανε μικρη η τρυπα, τι κοφτες τζουρες με κλειστη τη μια τρυπα τπτ το καμμενο καμμενο και το Tribeca 12mg δυστηχως χανετε τελειως και απο γευση και απο χτυπημα ενω με τον Hybrid ειτανε απλα κορυφαιο.....τι να πω μαλλον με τιν αγορα του Ego-t downgrade εκανα παρα upgrade...... Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκέμβριος 20, 2011, 17:21Λοιπον 2η μερα λειτουργιας του F3 kit Ego-t (lcd), oπως ειχα πει σε προυγουμενα μηνυματα ειχα τεραστιο προβλημα καμμενου με τον πρωτο ατμοποιητη που ειχε το πακετο μεσα δηλαδη εναν Ego-T (type A), σε συνδιασμο με HELO Tribeca 12mg ουτε χτυπημα ουτε γευση τπτ.......σημερα λοιπον εβαλα εναν δευτερο ατμο παλι απο το ιδιο πακετο αλλα με υγρο ΚΙΝΕΖΙΚΟ παρακαλω συγκεκριμενα ενα RY4 18mg απο HealthCabin αποτελεσμα? Πολύ καλή γευση, χτυπημα πολυ καλυτερο απο πριν, ατμος πολυ καλος, γευση καμενου καθόλου και επισης απο χθες καμια μα καμια διαροη υγρού.... τελικα μου φένετε ότι δεν είχε καλη παροχη υγρου προς τον ατμοποιητη το Tribeca.....