Προωθημένη από κατάλληλους ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ..... τα γνωστά....
Ο φίλος μου δοκίμασε για μια περίοδο 1 φάρμακο για τη διακοπή του καπνίσματος.Ναι μεν του αφαίρεσε την επιθυμια για τσιγάρο αλλά και για οτιδήποτε άλλο.Σχεδόν καταθλιψη!
Angelhart, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά δεν γράφει ένας φίλος μου, ούτε ένας φίλος ενός φίλου μου, αλλά γράφει ο φίλος μου,. Η διαφορά είναι διακριτή. Αν δηλαδή έγραφα εγώ, η σύζυγός μου, θα ήταν ως αναφορά, αναξιόπιστη?
Αυτή η πρόταση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ στυλ με τις προτάσεις "άκουσα οτι στο ΠΕΠΑΓΝΥ, νοσηλεύοται 7 άτομα με ΥΣΠ". Όπως λοιπόν κατέκρινα ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις κουβέντες περί υγρού, με το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ κατακρίνω και την παραπάνω πρόταση. Δεν υπάρχει λογική στο περιεχόμενο, ούτε της μιας ούτε και της άλλης προσέγγισης. Μιλάει δλδ κάποιος που δεν γνωρίζει το αντικείμενο, και λέει "άκουσα ότι κτλ..." ή "εμένα ένας φίλος μου έπαθε αυτό κτλ..."Τα φάρμακα για την διακοπή του καπνίσματος, δίνονται από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, υπό ΠΟΛΥ συγκεκριμένες προϋποθέσεις (και όχι σε όλους), και με την λογική της ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ χρήσης. ΔΕΝ είναι καραμέλες , και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λέει οτι είναι κιόλας. Στο τελευταίο νοσοκομείο όπου εργάστηκα υπήρχε ιατρείο διακοπής καπνίσματος. ΔΕΚΑΔΕΣ άνθρωποι πήγαιναν και αρκετοί πήραν και τέτοια χάπια. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ δεν αποκρύφθηκε το γεγονός ότι "επηρεάζουν τον εγκέφαλο". Οι περισσότεροι δε ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν τα προτιμούσαν (το είπα άλλωστε "και όχι σε όλους").