* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 24, 2012, 02:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Καινουριος στο e καπνισμα  (Αναγνώστηκε 900 φορές)

Αποσυνδεδεμένος eiffel

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
Καινουριος στο e καπνισμα
« στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:02 »
Κανω το καινουριο θεμα για να σας ευχαριστησω. Με βοηθησατε πολυ, διαβαζοντας τα ποστ σας εμαθα πολλες χρησιμες πληροφοριες.

Αγορασα χθες το nobbaco black line http://www.nobacco.gr/product.asp?catid=452 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Μεχρι προχθες καπνιζα απο 4 τσιγαρα και πανω καθημερινα, δεν μπορουσα να το κοψω τελειως με τιποτα, αλλα τωρα δεν κανω κανενα. Με κοβω να μετατρεπομαι σιγα σιγα σε μανιωδη ατμιστη.

Μια ερωτηση, για να βαλω υγρο πρεπει να αλλαξω και τον πολυαστερα του φιλτρου. Επειδη ψιλομπερδευτηκα και με αυτο. Η διαδικασια επαναγεμισης εχει ως εξης: βγαζω με μια καρφιτσα τον πολυαστερα απο το φιλτρο, το παταω με μια χαρτοπετσετα να φυγει τελειως το υγρο, περιμενω να στεγνωσει, ριχνω 6 σταγονες υγρου το ξανατοποθετω και καλο ατμισμα?

Τον ατμιστη τον φυσαω απλα οταν μπουκωνει και περιοδικα καθε 3-4 μερες καθαριζω με μπατονετα και οινοπνευμα τις ραβδωσεις μπαταριας ατμιστη?

ΥΓ: εχω διαβασει ολα τα θεματα σχεδον, μην με παραπεμψετε καπου για απαντηση απλα πειτε αν ειναι σωστο ή λαθος κατι που ειπα για δικη μου ευκολια για οσους θελουν να απαντησουν στις ερωτησεις μου γιατι ειμαι λιγο  :idiot1:. Ευχαριστω πολυ ξανα

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • GreenSteamTeam
Απ: Καινουριος στο e καπνισμα
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:16 »
Καλως μας βρηκες  :)
Μια χαρα τα λες, απλά προσθετεις και μια με 2 σταγονες μετά την τοποθετηση του πολυεστερα, μεχρι να γεμισει - νοτισει ολοκληρος.
Τι εννοεις καπνιζες 4 κ.τ. μονο??
Τοτε γιατι δεν το εκοψες εντελως αλλα αρχισες το ατμισμα?  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:19 »
... και δε χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσει ο πολυεστέρας, εκτός αν τον έπλυνες με νερά, αλλά και πάλι το καλό στέγνωμα με το χαρτί αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος eiffel

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:21 »
4 τσιγαρα τουλαχιστον, δεν μπορουσα να το κοψω τελειως. Οταν εβλεπα να καπνιζουν ολοι γυρω μου κατι παθαιναν τα πνευμονια μου, με παρακαλουσαν για τσιγαρο, τωρα τπτ ολα comple. Το χα κοψει απο το περιπτερο, αν επαιρνα κανα πακετο γιατι δεν αισθανομουν καλα με την τρακα, εφευγε το πακετο μεσα στη μερα. Ελπιζω να ξεμπερδεψα μια και καλη με την χειροτερη συνηθεια που ειχα...  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:26 »
Εδώ ξεμπέρδεψαν φουγαροκαραβάνες των τριών πακέτων την ημέρα και εύκολα μάλιστα. Για σένα είναι τελειωμένη υπόθεση το κ.τ..  :)

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος eiffel

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 19, 2009, 15:32 »
ετσι πιστευω και γω, εντομεταξυ ειμαι πολυ ενθουσιασμενος  :laugh1: :laugh1: γιατι μπορω να αποφυγω την νικοτινη τις περισσοτερες φορες, και οταν χρειαζομαι την τονωση της οταν πχ βρισκομαι στη δουλεια μπορω να την απολαυσω σε μεγαλη ποσοτητα.

Αποσυνδεδεμένος limix

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 20, 2009, 13:34 »
Εδώ ξεμπέρδεψαν φουγαροκαραβάνες των τριών πακέτων την ημέρα και εύκολα μάλιστα. Για σένα είναι τελειωμένη υπόθεση το κ.τ..  :)

....3 πακέτα και βάαααααλεεεεε. :doh3:... :D  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος redvw74

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 20, 2009, 13:42 »
Όντως είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία κόβεις το Κ.Τ. κ δε θέλεις ούτε να το βάλεις στο στόμα ή ακόμα-ακόμα να το μυρίσεις  :thumpup:

vapormania.gr