Ατμίζω περίπου 1 εβδομάδα στο γραφείο, χωρίς να το επιδεικνύω αλλά και χωρίς να κρύβομαι... Και σήμερα μου δημιούργησαν πρόβλημα. Συγκεκριμένα, με είδε η διπλανή μου (φανατική ΑΝΤΙπαθητική ΑΝΤΙκαπνίστρια, η οποία καταχάρηκε με το μέτρο ενάντια του καπνίσματος) και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει να το σβήσω αλλιώς θα πάει στο Διευθυντή! Της εξήγησα περί Η.Τ. και τότε ισχυρίστηκε ότι της... βρωμάει!!! Άκουσον άκουσον! Τόσες μέρες δεν της βρωμούσε, σήμερα της ήρθε η μπόχα! Πήγε στον Διευθυντή, όπου με κάλεσε μέσα, δέχτηκα αυστηρές συστάσεις και -ουσιαστικά- ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ τη χρήση του Η.Τ. μέσα στο γραφείο. Έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό; Απλά και μόνο επειδή της άλλης της ξυνής "της μύρισε"? Μα καλα, τι της μύρισε? Αφού είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άοσμο! Με την ίδια λογική πρέπει να πάω κι εγώ να την καταγγείλω όταν κάθε τρεις και λίγο καθαρίζει φρούτα, αγγουράκια, τρώει αυγα, τόνο και τοστ και το γραφείο μυρίζει σαν χασαποψαροταβέρνα??? Μου φαίνεται, πάντως, ότι ο πόλεμος κατά του Η.Τ. έχει ήδη αρχίσει... Δυστυχώς, σε μια εταιρία με 1000+ εργαζομένους είμαι η μοναδική (απ' όσο τουλάχιστον γνωρίζω) που χρησιμοποιώ Η.Τ. Έτσι, ουσιαστικά, δεν είχα κανέναν συμπαραστάτη στο -κατα τα λεγόμενα της ξυνής- "έγκλημά" μου...
Συγκεκριμένα, με είδε η διπλανή μου (φανατική ΑΝΤΙπαθητική ΑΝΤΙκαπνίστρια, η οποία καταχάρηκε με το μέτρο ενάντια του καπνίσματος) και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει να το σβήσω αλλιώς θα πάει στο Διευθυντή!
Eχω την εντύπωση πώς η συγκεκριμένη συνάδελφος σου έχει προβλήματα στην ερωτική της ζωή.Αγόρασε της κάνα δονητή και θα δεις ότι θα πάψει να την ενοχλεί το e-sig σου ως δια μαγείας.
Η ακόμα καλύτερα, πάρε της το GG Grand!!!!Και θα ικανοποιηθεί, και ατμίστρια θα την κάνεις!!! 2 σε 1!
... Ποσο κοντα εφτασα σημερα στο να προσθεσω "Pager Vibration Motor" στο χειροποιητο η/τ που φτιαχνω... Ηθελα μια ενδειξη οτι παταω τον διακοπτη, και πραγματικα ημουν αναμεσα σε μπλε LED και σε vibration μοτερακι!!!!!!