Φίλε drakos...Δεν είμαι ειδικός και γι αυτό η γνώμη μου δεν είναι υπεύθυνη, όμως...Από ό,τι έχω διαβάσει εδώ, τα όποια συμπτώματα χρήσης της pg κρατάνε τρεις μέρες το πολύ.
Καλησπέρα παιδιά.Ατμίζω για 2η μέρα αλλά αντιμετωπίζω φοβερές καούρες που διακόπτονται μόλις σταματήσω να ατμίζω. Ατμίζω PG. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος αυτό το στομαχικό σύμπτωμα?Και αν ναι, τι πρέπει να κάνω?? Σταματάω το η.τ?? Δοκιμάζω VG? Έχω ακούσει ότι κι αυτή φέρνει φουσκώματα. Δε θέλω να το σκέφτομαι ότι μπορεί να μου δημιουργεί τέτοια θέματα η PG πάνω που άρχισα να το ψιλοσυνηθίζω.. Να πάρει κι έλεγα πως θα το πετάξω το κ.τ.Κάθε εμπειρία και συμβουλή ευπρόσδεκτη παιδιά.
φιλε μου γεια σου οταν καπνιζα κτ ειχα πολλες καουρες κοβοντας το οι καουρες εμειναν για λιγο ..ατμιζω 20 μερες περιπου εχω λιγες καουρες που κι που αλλα καμια σχεση με τις προηγουμενες! παιζει ρολο τι εφαγες ισως κατι να σε πειραξε , το αγχος παιζει ρολο μεγαλο και αν καπνιζες πριν ασε λιγο καιρο να περασει 2-3 μερες κι αν οχι καρφοτος σε γαστρεντερολογο να δεις τι φταιει
Καλησπέρα παιδιά . Πήρα ένα υγρό PG και 11νικοτίνη με γεύση πούρο και στη δεύτερη μέρα έβγαλα 2 κόκκινα σπυράκια με πύον στη περιχή της μύτης .Το προηγούμενο υγρό που είχα ήταν χωρίς νικοτίνη . Απ'ότι διαβάζω στο forum και κάποιοι άλλοι ανέφεραν κάτι πάρόμοιο . Βέβαια δεν ξέρω αν είναι από το υγρό ή από κάτι άλλο (ιδρώτας κ.τ.λ.) . Θα δείξει .
την 3 μερα ατμιζματος εβγαλα ενα σπυρι στο πανω χειλος το οποιο εφυγε γρηγορα κι απο τοτε τιποτα ισως να ειναι συμπτωση ισως να ειναι παρενεργεια pg
Μήπως κατάπιες καθόλου υγρό, έστω και μια σταγόνα? (με ορισμένα η.τ. ή με πολύ μανιώδες άτμισμα μπορεί να συμβεί)Αν κατάπιες τότε ίσως είναι αντίδραση του οισοφάγου και του στομαχιού στη νικοτίνη, μπορεί να συμβεί άνετα ακόμη και με τσιχλα νικοτίνης, και μου έχει συμβεί κι εμένα
Κώστα, σταμάτα την pg και άρχισε αραιωμένη την vg με ενέσιμο νερό.Στο θέμα ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ, αλλά και σε άλλα θέματα, θα βρεις αρκετές συνταγές για την αραίωση και την γεύση.
Πάντως κάπου διάβασα ότι η VG πέρα από τα φουσκώματα που προκαλεί, έχει τη συνήθεια να μπουκώνει και ατμοποιητές..