Ρε παιδιά ήμαρτον… ο αντιπρόσωπος της intellicig στην Ελλάδα δίνει 30 μέρες εγγύηση για το όλο σύστημα (άρα κ για τις μπαταρίες) κ 6 μήνες για τους ατμ. Αντί να πειραματίζεστε με ένα ελαττωματικό προϊόν κ μάλιστα με τον κίνδυνο να το καταστρέψετε περισσότερο κ να το βγάλετε εκτός εγγύησης κάντε ένα τηλ στην intellicig να σας το αντικαταστήσει.
Παιδιά στη Γερμανία που ψωνίζω online, δίνουν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα. Και μέχρι τώρα ότι χάλασε μου το ξαναστείλαν καινούργιο (το πολύ σε 4 ημέρες το είχα...) ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να επιστρέψω τα χαλασμένα.
αν μου εξηγησετε και μετα τοτε πως γινεται να δινεται εγγυηση 6 μηνων στον ατμο και εδω μεσα να εχει 'επισημα' αναφερθει οτι δεν κραταει πανω απο 20-25 μερες χρησης;
Εντυπωσιακή η ταχύτητα και η ευκολία στις παραγγελίες της Totally Wicked....Χθες παρήγγειλα, σε 10 λεπτα είχε γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής μου (Paypal), σε 2 ωρίτσες είχε γίνει η αποστολή.......
Και σε μένα ακριβώς έτσι. Παρήγγειλα Δευτέρα, Παρασκευή τα είχα.Άν πήρες και υγρά Undertaker θα περιμένω εντυπώσεις
To επιβεβαιώνω και εγώ.Η totally wicked έχει τους καλύτερους χρόνους παράδοσης.
Ισχυει ακομα το 9.99 λιρες για αποστολη απο την totally wicked Δλδ αν θελεις 12€ για να σου στειλουν ενα υγρο, γτ να το παρεις Εμενα μου ειχαν απαντησει οτι ισχυει παντως...