Kαλημερα, Ειμαι κατοχος του want απο 31/12/2011. Mεχρι σημερα δεν εχω αλλαξει τον ατμοποιητη και χρησιμοποιω το υγρο nobacco usa mix 11mg.Υπάρχει τροπος καθαρισμου του ατμοποιητη (εμφανιστηκε τις τελευταιες ημερες καφε σκουρο υγρο στο πατο του) ή χρειαζεται αλλαγη;Οι φυσαλλιδες που βρισκονται στον ατμοποιητη απο εκει που περναει ο αερας πως εξαφανιζονται;Αληθευει οτι του συγκεκριμενου ατμοποιητη δεν του αρεσει η vg; (θελω να χρησιμοποιησω μονο vg και καθολου pg αλλα το κατ/μα που το αγορασα πρωτον δεν εχει και δευτερο μου ειπαν οτι δεν θα λειτουργει σωστα....... )Συγνωμη αν σας κουρασα........................
Αλλά αφού θα είσαι εκεί δοκίμασε επιτόπου τον καινούργιο, μπροστάστον πωλητή, γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να σου διαφεύγει κάτι ...
Δε δοκιμάζεις κάποιον άλλο την επόμενη φορά; Μπορεί με ένα άλλο μοντέλο να βολευτείς καλύτερα και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να ξοδεύεσαι.
Σε αυτές τις μπαταρίες μπορείς να βάλεις ΟΛΟΥΣ τους ατμοποιητές και καρτομάιζερ που βιδώνουν με σπείρωμα 510.
απλό εύχρηστο χωρίς τερτίπια δυνατό χτύπημα ατμο 510Τ LR κάρτο το 510D.
.........Λοιπόν Mr. Petra, ................