3--us mix 18mg απο την ωρα που το ανοιξα ,σκετο οινοπνευμα,η μυροδια απο το στομα και τα ρουφουνια μου εκανε να φυγει δυο μερες,το φιλτρο πεταγμα το ιδιο και ο ατμο!!!!!!!το αφησα δυο μερες ανοικτο στο μπαλκονι γιατι στο σπιτι θα πεθαιναμε απο τη μποχα.αποτελεσμα τιποτα!!!!!!!!στα σκουπιδια πεταγμα!!!!!!!!!ολα στα 60ml το μπουκαλι!!!!επαθε κανενας αλλος τετοιο πραγμα???
Εγώ φίλε. Ακριβώς το ίδιο! Λες και έχει μπλε οινόπνευμα! Πιέστηκα να το ατμίσω 1-2 μέρες γιατί το είχα βάλει σε carto και δεν είχα άλλον, οπότε το ψιλοσυνήθισα αλλά παραμένει απαράδεκτο. Και πήρα και 2 60άρια μπουκαλάκια από δαύτο...Το nutty cream μου άρεσε. Το capuccino συμπαθητικό. Το old tobacco μέτριο (άγευστο θα έλεγα).Υ.Γ. Παρακολουθώ το forum κανα 2μηνο (όσον καιρό ατμίζω) αλλά πρόσφατα έκανα register και είναι το πρώτο μου μήνυμα. Καλώς σας βρήκα.
Αδερφε μου απο την Κυπρο.Για αρχη γραφε ελληνικα στο φορουμ αλλιως θα εχεις προβλημα.Στην ερωτηση σου :ναι μια βαση κ ενα αρωμα θελεις μονο,πχ. 5ml βαση κ 3-4 σταγονες αρωμα κ θα εισαι οκ.ειναι πολυ ευκολο φιλε μου μην ανυσηχεις για τπιποτα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ
Με 5, 6 € τα 60 ml όλα ωραία είναι !!Μου θυμίζει αυτό που λέμε τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6!Υπάρχει Δελτίο Χημικής Ανάλυσης για υγρά αυτά ή έστω είναι από κάπου εγκεκριμένα ?Ξέρουμε δηλαδή τι θα εισπνεύσουμε ή από δω παν κι άλλοι ?Όχι δηλαδή ότι από αλλού είμαστε σίγουροι αλλά σε κράτη όπως πρώην ανατολικού μπλοκ υπάρχει πολύ παρακράτος και παρ εμπόριο ανθεί. Δεν ξέρω την νομοθεσία και τι λέει ο κώδικας τροφίμων και ποτών για το συγκεκριμένο είδος αλλά να εμπιστευτούμε τόσο εύκολα ? Εσείς τι λέτε που έχετε ήδη ασχοληθεί περισσότερο ?
Έτσι λενε.... ´All our flavours have been especially selected for vaping.All ingredients have been laboratory tested and certified.
Εεεεεε με έπεισαν !!! ε τι θα λεγαν πως είναι καρκινογόνα ή οτι όποιος τα δοκιμάσει θα πάθει ..θρόμβωση ή ανεύρισμα ??