λοιπον να προσ8εσω για το κα8αρισμο της αντιστασης σε ego-c οτι εχ8ες που επισκευασα ενα,δεν εκανα κα8ολου dry burning 3 λεπτα μονο το κωνο μαζι με την αντισταση κατω απο ενα ακροφυσιο εσπρεσιερας τα αποτελεσματα ηταν φανταστικα μεσα σε 5 λεπτα η αντισταση ειχε γινει πεντακα8αρη διχως να την ταλαιπωρησω με dry burning!!!
Μετά από μια εδομάδα χρήσης περίπου μπορώ να πώ ότι και ο eGo-C LR δείχνει πολύ καλή συμπεριφορά. Με αυξημένη μάλλον κατανάλωση υγρού.
λοιπον να προσ8εσω για το κα8αρισμο της αντιστασης σε ego-c οτι εχ8ες που επισκευασα ενα,δεν εκανα κα8ολου dry burning 3 λεπτα μονο το κωνο μαζι με την αντισταση κατω απο ενα ακροφυσιο εσπρεσιερας τα αποτελεσματα ηταν φανταστικα μεσα σε 5 λεπτα η αντισταση ειχε γινει πεντακα8αρη διχως να την ταλαιπωρησω με dry burning!!!επισης εφαρμοσα και ενα μονο 2μμ φιτιλι με λιγο πλεγμα και εγινε τουμπανο η κεφαλη παλι!!!!
Εννοείς ότι τα φιτίλια και οι αντιστάσεις ήταν μαύρα πριν τα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά ή ύστερα απο χρήση πχ 1 ημέρας ή μερικών ωρών?.......(αν ισχύει το πρώτο) οι ατμοποιητές ήταν σφραγισμένοι σε ειδική συσκευασία ή χύμα?
Καθολου βλακεια! ολοι οι LR βγαζουν περισσοτερο ντουμανι! Αν μαλιστα το υγρο που θα βαλεις ειναι σκετη VG... εκει να δεις ντουμανι...
Tem τους πήρα και εγώ τους lr, τον χρησιμοποιείς σε mod ή σε μπαταρία ego? Εγώ πάντως σήμερα θα τους δοκιμασω τους lr, σκέφτηκα τον έναν κώνο με nr κεφαλή να τον έχω πάνω στο lavatube και τον δεύτερο κώνο με lr κεφαλή και μικρή μπαταρία για τις εξόδους από το σπίτι